Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Hadi ya ben es geçmişim demek ki ilk grubu az kaldi diye heycan şapmıştım yahu
fark ettimmm
Bende 2. Gruptanım Benide unutmayın lütfen
yok yazdım isimler elimde merak etme :)
tamam cnm
Ben suan burdayim aksam erken uyudumm canim online gözükmesede mail düşüyor giriyorum Gün icinde
evet dün kimse yoktu bari dedim 2. gruptan alayım ama sen de yoktun
Banada bakablrmsn rica etsem
bi süre yeni harita bakmıycam daha söz verdiğim 16 kişi var ve ben yetişemiyorum
Ben anlamadımsıramı var. Banada bakarmısınız?
evet cnm 16 kişi var daha söz verdiğim ( belki daha fazla bilmiyorum ) o yüzden bi süre almıycam yetişemyrm

Tmm cnm olur işin biitnce beni etiketlersen sevnrmkolay gelsin

Kısmetim değilmiş olsun ,birgün sıraya alırsanız ,uyhun olduğunuzda bende isterim

2. ve son olarak 3. gruptaki arkadşları günlere yayıp bakacağım arkadaşlar, hepinize aynı anda olmuyor maalesef sonuçta çalışan biriyim yetişemiyorum...burda artık yorumlara yer vericem özellikle belirtiyorum bunu çünkü amacım en baştan beridir de bakım yapmak değildi.. eğitim sürecim devam ediyor.. bu sebepten sadece öğrendiklerimle ilgili yorumlar olacak..

21 Aralık 2020 kova çağı, yenilenme, ykılıp yeniden başlayacak çok şey,

dün haberde izledim insan beynine çip, hadi bakalım... insanlığı hiç iyi şeyler beklemiyor, biraz robotlaşacağız bnce, ileride insanları çipli çipsiz diye ayıracaklar gibime geliyor, mesela isveçte insanlar ellerine çip taktırmış bile.. çok şaşırmıştım izlerken.. siz ne düşünüyorsunuz?

Yakında robotlar yonetecek diye bir cumle okumustum , cok uzgunun gercekten bu çağın insanı değilim olmakta istemezdim nerede eski dönemler elektrigin bile dogru duzgun olmadıgı ama herkesın evınde mum ışıgında olan sohbet muhabbet malesef ne kadar sevmesekte teknolojının esiri oluyoruz

kesinlikle aynı fikirdeyiz, bu çağın insanı değilim o kadar saçma geliyorki bazen.. ama yapacak bi şey de yok sonuçta yaşıyoruz mecburuz

Bende 2.gruptaydim kacirdim sandım sıramı

Pek saglikli bulmuyorum yararli olacagini soyleselerde icime sinmedi acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…