- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
sağ ol cnm ilaç falan aldım biraz daha iyi gibiyim hep yorgunluktan sabah az uyusaydım tüm günüm güzel olacaktı :)Gecmis olsun. Acelesi yok. Kendinizi iyi hissettiginizde bakarsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağ ol cnm ilaç falan aldım biraz daha iyi gibiyim hep yorgunluktan sabah az uyusaydım tüm günüm güzel olacaktı :)Gecmis olsun. Acelesi yok. Kendinizi iyi hissettiginizde bakarsiniz.
Tabii ki ne zaman müsait olursan.. ne oldu canımm neyin varkızlar size sonra bakacağım şuan çok fenayım..düzelirsem gecede bakarım sorun yok
migrnim tuttu, ara ara duruyor arada vuruyo ilaç falan aldm geçer inşTabii ki ne zaman müsait olursan.. ne oldu canımm neyin var
Geçmiş olsuunmigrnim tuttu, ara ara duruyor arada vuruyo ilaç falan aldm geçer inş
sağ ol cnm :)Geçmiş olsuun
Lütfen benimde çok ihtiyacım var. 19 haziran 1989 izmir 17.35 doğum saatim.merhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
2.nci gruptayim ne zaman sıra bana gelecek ya valla girip girip çıkıyorum yazdin mi diyekimse yoksa karalama yapalım
7 Eylülde yılda 1 olan bi kavuşumu yazmak istiyorum;
güneş ile mizar yıldızında kavuşu olacak.
toplumsal olaylar gündeme gelecek
biraz felaket olarak isimlenebilir bu
toplu ölümleri felaketleri temsil eder sadece olası durumlardır.. kesini Allah bilir
alemsinn ya, yazdığımın dışında bi gelşme yokpofu yarına neler bekliyor bizi. Marslar, Venüs’ler ne durumda
Bakacağım zmn etiketliyorum cnm bi de 3. Gruptasın2.nci gruptayim ne zaman sıra bana gelecek ya valla girip girip çıkıyorum yazdin mi diye
Bn teşekkür ederim cnmSevgili pofu nokta atışların var, bu değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Beni kırmayıp baktın, tam da beni anlatmıssın cok tesekkur ederim tekrar yolun açık olsun❤
Bilgilerinş özelden atar mısın gün içinde bakıcmBuralardayim ben
Hadi ya ben es geçmişim demek ki ilk grubu az kaldi diye heycan şapmıştım yahualemsinn ya, yazdığımın dışında bi gelşme yok
Bakacağım zmn etiketliyorum cnm bi de 3. Gruptasın
Bende 2. Gruptanım Benide unutmayın lütfen
Ben varım pofu1. grubun yorumlarına geçtim burda kim var bi dönüş yaparsa memnun olurum;
@yesa1 @Yesilb4h4r La vie en Rosee @Jewels_ @baypatininannesi @slnkhrmn008 Meufado Wilma11 @iloveme @Mucizemm222