Corona ne kadar devam eder sence canim bununla alakali bir calisma yapacakmisin yani kisitlamalar ne zaman sona erer yurtdisi Avrupa tatilleri vs acilir mi gibi?Aynen cnm bnm de hhiiçç içime sinmyrm yaradan istese bizi öyle yaratırdı zaten
Türkiye'ye bakmak lazım cnm, ben çok yeniyim ama takip ettiğim kadarıyla 2-3 yıl sürecek amaa bu esnada başka virüsler çıkacakCorona ne kadar devam eder sence canim bununla alakali bir calisma yapacakmisin yani kisitlamalar ne zaman sona erer yurtdisi Avrupa tatilleri vs acilir mi gibi?
kısmet değilmiş cnm 2 hafta sonra gerçek anlamda danışan almaya başlıyacağım :)Yaa ben nasıl kaçırmışımmüsait olursanız bende baktırmak istiyorum
Kısmet değilmiş. Başarılar dilerim sizekısmet değilmiş cnm 2 hafta sonra gerçek anlamda danışan almaya başlıyacağım :)
tşk eederiim :)Kısmet değilmiş. Başarılar dilerim size ☺
Offf Allah korusun herkesi beterin beteri olmasinTürkiye'ye bakmak lazım cnm, ben çok yeniyim ama takip ettiğim kadarıyla 2-3 yıl sürecek amaa bu esnada başka virüsler çıkacak
ya zaten biz yarattık herşeyi, dünyanın bu hale gelmesinin suçlusu bizleriz, baksana ilk dönemlerde herkes evine çekildiğinde doğa kendini buldu resmen...Offf Allah korusun herkesi beterin beteri olmasin
Çalışsakmmı birazcık
aa ben müsaitsin sandımm sen ksra bakma beybikusura bakma canim
Misafirlerim anca gitti
Tabiki de
Evet ya simdi yine pislendi cevre:/ya zaten biz yarattık herşeyi, dünyanın bu hale gelmesinin suçlusu bizleriz, baksana ilk dönemlerde herkes evine çekildiğinde doğa kendini buldu resmen...
Danışanınız olabilir miyiz peki gerçek anlamda?kısmet değilmiş cnm 2 hafta sonra gerçek anlamda danışan almaya başlıyacağım :)
Tabiki ama burdan yapamam yasak:)Danışanınız olabilir miyiz peki gerçek anlamda?
Türkiye'ye bakmak lazım cnm, ben çok yeniyim ama takip ettiğim kadarıyla 2-3 yıl sürecek amaa bu esnada başka virüsler çıkacak
2 ve 3 eylülde yine açılarla geliyor gezegenler.. yorumlar yarın
Tamam ben sizinle iletişime geçerim özelden daha sonra.Tabiki ama burdan yapamam yasak:)
insanoğlu çok acımasızAy ne diyorsun cnm ya Rabbim beterinden korusunaz önce okudum yazışmaları demişsin doğa kendini buldu diye ve katılıyorum sana doğa nefes aldı. Hatta o sıralar hep diyordum "insansız hava sahası, ağaçlar nefes alıyor" diye
bakalımmmGüzel ve daha pozitif açılarla gelsin inşallah
Tamam ben sizinle iletişime geçerim özelden daha sonra.
insanoğlu çok acımasız
bakalımmmsüprizzz olsunn
Ayy ne diyorsun gülerek sürpriz olsun diyorsun demek ki güzel şeyler olcak mı ki