- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
sonra sana bakıcam...Burdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonra sana bakıcam...Burdayım
rica ederiimmm gene bekleriimmDeğdi tabiki çoksağol
Bende buradayım canimmm1. grubun yorumlarına geçtim burda kim var bi dönüş yaparsa memnun olurum;
@yesa1 @Yesilb4h4r La vie en Rosee @Jewels_ B baypatininannesi BettyRuble @pian @donashippo @iloveme Mucizemm222
B baypatininannesi beklemedeyimmm
3.gruba sıra gelene kadar sende kafa kalmayacak kesin Enerjin bol olsunrica ederiimmm gene bekleriimm
:) bugün bakmıycammaalesef imkansız bu kadar kişiye aynı gün bakmak :)3.gruba sıra gelene kadar sende kafa kalmayacak kesin Enerjin bol olsun
bulamıyorum..Yazdım.
ayy pardon az önce yorumladım kafam durduYazdım.
ayy pardon az önce yorumladım kafam durdu
ay sormayın baktığım insana bulamadım dedim ya pesEe bir astrolog kolay yetişmiyor tabii
ayy pardon az önce yorumladım kafam durdu
Oh ben3. ve son bakım grubu @Jenna16 dreamy07 @meryemhilall @woman @lila6 Eliza_ minikbebegim9640
arkadaşlar bu son grup başka bakım yapmayacağım herkese yetişmem zaten zor, ilerleyen zamanlarda iletişime geçerseniz açıklamasını yaparım..
ben tşk ederim cnm :)Çok teşekkür ederiim. Başarıların katlanarak devam etsin.
Heyçan yaptim bekliyorum3. ve son bakım grubu @Jenna16 dreamy07 @meryemhilall @woman @lila6 Eliza_ minikbebegim9640
arkadaşlar bu son grup başka bakım yapmayacağım herkese yetişmem zaten zor, ilerleyen zamanlarda iletişime geçerseniz açıklamasını yaparım..
element dengesizlleri kuzum dediklerimi uygularsan değişimleri göreceksinPofu çok teşekkür ederim. Özellikle işretlediğim kısımlar birebir beni anlatıyor hele ilk cümle şu aralar muzdarip olduğum en büyük sıkıntım
Eki Görüntüle 2682311
Ben de burdayımmm1. grubun yorumlarına geçtim burda kim var bi dönüş yaparsa memnun olurum;
@yesa1 @Yesilb4h4r La vie en Rosee @Jewels_ B baypatininannesi BettyRuble @pian @donashippo @iloveme Mucizemm222