Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ii birazdan seni alıyorum o halde, önde bi kişi varBen de burdayımmm
Sabırsızlıkla bekliyorum pofucummmmçok ii birazdan seni alıyorum o halde, önde bi kişi var
Burdayım :)1. grup Jewels_ La vie en Rosee Meufado Wilma11 kimler var? bitirelim bu grubu artık diğerlerine de sıra gelmeli
sendeyiizzz haydi görelim haritayıııSabırsızlıkla bekliyorum pofucummmm
doğum bilgilerini atar mısın özeldenSabırsızlıkla bekliyorum pofucummmm
bihter gelene kadar sana dönelim madem :SBurad
Burdayım :)
alımları durdum şimdilik cnm.. çok yoğun ve kalablık bi kitle var ve yoruluyorum..belki ilerleyen süreçte olabilir..Ben de istiyorum ben dee :)
12 Ocak 1992
İstanbul
Doğum saati: 23:45
zamanın olursa bakarsan sevinirim pofu
Şu anki ruh durumumu falan çok iyi analiz etmişsin, eline sağlık, genelde kalıp cümleler olur ama sen kendine özgü bir dil oluşturmuşsun resmen, bu kadar iyi beklemiyordum ben. :)bihter gelene kadar sana dönelim madem :S
ayyy çok tşk ederimmm yüzümde kocaman bi gülümse oldu :)Şu anki ruh durumumu falan çok iyi analiz etmişsin, eline sağlık, genelde kalıp cümleler olur ama sen kendine özgü bir dil oluşturmuşsun resmen, bu kadar iyi beklemiyordum ben. :)
Çok teşekkür ederim herşeyi o kadar güzel anlatmışsın ki yolun açık olsunMucizemm222 burada mısın?sıra sende
Ayy ben tşk ederiimmm güzel dönüşleriniz içinnnÇok teşekkür ederim herşeyi o kadar güzel anlatmışsın ki yolun açık olsun
Şimdi gönderdim canımdoğum bilgilerini atar mısın özelden
Şimdi gönderdim canım
kızlar size sonra bakacağım şuan çok fenayım..düzelirsem gecede bakarım sorun yokYeni geldim
bi süre yeni harita bakmayacağım belki daha sonra cnmBende istiyorum sıra gelirse özelden bilgilerimi gönderebilirim
Gecmis olsun. Acelesi yok. Kendinizi iyi hissettiginizde bakarsiniz.kızlar size sonra bakacağım şuan çok fenayım..düzelirsem gecede bakarım sorun yok