- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
ben de yarın diyetisyenimi bi tık tık edeceğimm...Şaka bir yana da Salı günü son bulmazsa inşallah yarın diyete başlıyorum bu iyi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yarın diyetisyenimi bi tık tık edeceğimm...Şaka bir yana da Salı günü son bulmazsa inşallah yarın diyete başlıyorum bu iyi geldi
yaaa bi gitt bana duygu sömürüsü yapmaaaaaYuzumuz gulse aglamicaz heralde di mi
Bi baliklar bi biz tum retrolari tum dolunaylari falan doyasiya yasadik, hala yasiyoruz
Benim dogum haritamda ne diyordu be? Bi kendine muslumansin kadin, ayiptir gunahtir yaaagüneş döngüme göre bu sene evlenmem lazım hahahah
transitler de zenginlk diyor aayy acaba zengin bi koca mı bulacağım
eee bebikoo astrolog olmak böyle bişey önce kendinBenim dogum haritamda ne diyordu be? Bi kendine muslumansin kadin, ayiptir gunahtir yaaa
Baktim simdi, 3. Evimdeymisjupiteriniz boğa ise
bi de 2. evde ise
Allahın sevgili zengin kulusunuz demektir :)
senden zengin olmaz
Ne olur benden, tek seferde acik acik soyle, bitsin bu izdirapsenden zengin olmaz
oof oofff sana 3 vakte kadar koca gördüm olur mu
Ev-len-me-ye-cemmmm verirlerse gacacam, verirlerse gacacamoof oofff sana 3 vakte kadar koca gördüm olur mu
böyle diyenler daha çabuk evleniyorEv-len-me-ye-cemmmm verirlerse gacacam, verirlerse gacacam
jupiteriniz boğa ise
bi de 2. evde ise
Allahın sevgili zengin kulusunuz demektir :)
jupiter venüs ilişkisi önemli :)Jupiterimiz koç
2. Evde yay
7. Evim boğa
Pek mi kötü durumlar :)
tetiklenmiyorsa boşunadırHaritamda spica yıldızı çok aktifmiş, uluslararası ün diyor doğum haritama bakanlar ama hala ünlü olamadım
Şaka bir yana da Salı günü son bulmazsa inşallah yarın diyete başlıyorum bu iyi geldi
pofu Retro bittimi inş