- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.618
Demek ki retro ile gelip retro ile gitmişsinKonuya yazdığımı hatırlayamıyorum.
Okuduğumu hatırlıyorum ama ne okuduğumu hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki retro ile gelip retro ile gitmişsinKonuya yazdığımı hatırlayamıyorum.
Okuduğumu hatırlıyorum ama ne okuduğumu hatırlamıyorum
asla bitmezTee 2020 de retro bitti mi diye sormuşum ki bence hiç bitmedi
ah ah harita vaadi kadar diyor hocalarımız...Bir kere " Merkür retrosunda doğanlar, retroya alışık olduklarından onlar etkilenmez" gibi bir şey okumuştum, kendi kendime "oh iyi, kurtuldum " demiştim. Aman Allah'ım yıllar geçse bile o yorum yaptığım retroda yaşadıklarım hala aklımda, resmen al sana, al sana diye her şey üstüste gelmişti. Bir daha retro metro yorum yapmıyorum hiç.
Ne demekmiş ki o?ah ah harita vaadi kadar diyor hocalarımız...
haritan ne ise sen onu yaşarsın ne istersen yap ne istersen söyle ne eksik ne fazla..Ne demekmiş ki o?
Duygusal tavsiyeler de verebilir misin pofu?paranızı tl de tutmayın
altın
borsa
yabancı paralar ..vs alıp koyun köşeye
ama asla yatırım tavsiyesi değil.
saturn bi yandan neptun diğer yandan hey gidi balıklar heyDuygusal tavsiyeler de verebilir misin pofu?
Bir garip balık burcu için
saturn bi yandan neptun diğer yandan hey gidi balıklar hey
jupiter ikizlere geçince eyvahlar olsunNaneyi yemişim mi nolmuş
biz akrepler nappssıınn pluto pluto karesine girdik
Bonuscum flortunle aranı bozmajupiter ikizlere geçince eyvahlar olsun
hem parasal
hem aşksal sorunlar...
jupiter ikizlere geçince eyvahlar olsun
hem parasal
hem aşksal sorunlar...
Pofu ya, bu yıl boğaların yılı olacakmış. Zaten tam boğaların yılı olacak diyolar ben depresyona giriyorum bu sene de şaşırtmadımsaturn bi yandan neptun diğer yandan hey gidi balıklar hey
Bismillah diyelim bakalım belki bir ihtimal bu defa olurBildirim geldi bana bu konudan diyet mesajımı acaba
yaniiii şöyleee ki Jupiter boğada şuan evet para kazanırsınız ama kiloda alırsınız meselaPofu ya, bu yıl boğaların yılı olacakmış. Zaten tam boğaların yılı olacak diyolar ben depresyona giriyorum bu sene de şaşırtmadım