Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnmMerhaba pofu , sorumla geldim :)
yükselen burcum ay burcumun içine girdiğinde hayatımda çok önemli kararlar alacağım söylendi birbirinin içine girdiğine nerden bakabilirim anlamadım. Araştırdım bulamadım. Yükselen burcum Balık, ay burcum Akrep
Ben de anlamadım aslındaMerhaba cnm
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım.desem?
Ana rahminden çıkıp nefes aldığın anMerhaba, birşey sormak istiyorum. Doğru doğum saati nedir? Kordonun kesildiği an mı? Ağlamaya başladığı an mı? Veya başka birşey mii
Pofumm canım napıyorsun? Nerelerdesin sen kuzum? Senden bildirim geldiğini görünce yüzüm güldüHeellooooo
Bayram sonrası yeni bi hafta
Herkese iyi çalışmalar diliyorum
Veeee bu ufacık notu birakiyorum
Merkur retrosunda olduğumuz şu günlerde maddi konulara dikkat
Exler next olmak isterse aman
Elektronik eşyalar patır patır
Düşüncelerinizi ifade edememe , karşı tarafında sizi anlayamadığı durumlar
Uranus kavuşum olması da iyice durumu dramatize edebilir
Mars ile yaptığı destek açı arada sırada hadi konuş anlat derdini diye iteleyebilir
Sevgiler
Beni de yorumlayabilir misiniz? 28 Ocak 1990,22:50, Ankaramerhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
DİP NOT; HARİTA BAKMIYORUM
Bu da not olarak kalsıınn
Eki Görüntüle 2696793
Neyse ki ben retro oncesinde toksik iliskimi bitirmeyi basarabilmistimHeellooooo
Bayram sonrası yeni bi hafta
Herkese iyi çalışmalar diliyorum
Veeee bu ufacık notu birakiyorum
Merkur retrosunda olduğumuz şu günlerde maddi konulara dikkat
Exler next olmak isterse aman
Elektronik eşyalar patır patır
Düşüncelerinizi ifade edememe , karşı tarafında sizi anlayamadığı durumlar
Uranus kavuşum olması da iyice durumu dramatize edebilir
Mars ile yaptığı destek açı arada sırada hadi konuş anlat derdini diye iteleyebilir
Sevgiler
burayı ihmal ettiğimi fark ettim ayy cok tatlisinnn tsk ederim balım ❤❤Pofumm canım napıyorsun? Nerelerdesin sen kuzum? Senden bildirim geldiğini görünce yüzüm güldü
Maalesef böyle mesajlara cevap vermiyorum ksra bakmaBeni de yorumlayabilir misiniz? 28 Ocak 1990,22:50, Ankara
cok isabet olmuş tbrk ediyorum kuzumNeyse ki ben retro oncesinde toksik iliskimi bitirmeyi basarabilmistim
Sorim miiiBu arada horary yani soru astrolojisine başladım hic bitmiyor bu ilim
Sorim miii
Tüh saati bilmiyorumBu arada horary yani soru astrolojisine başladım hic bitmiyor bu ilim
Bu evet mi demek