- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
depremlerden bahsetmedm yada kötü hava şartları, elektrik enerjisi sıkıntıları....falabOoo 7 ay boyunca mı etkili bu sert görünüm kötüymüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
depremlerden bahsetmedm yada kötü hava şartları, elektrik enerjisi sıkıntıları....falabOoo 7 ay boyunca mı etkili bu sert görünüm kötüymüş
İkizler 11. Evime düşüyor o zaman ordan etki dimidepremlerden bahsetmedm yada kötü hava şartları, elektrik enerjisi sıkıntıları....falab
Ewet cnmİkizler 11. Evime düşüyor o zaman ordan etki dimi
Ben de tutulmalari gunes döngüsune göre 12 6 aksinda aliyorum ama natala göre 1 7 aksiMerhabaa herkese bende 2 senedir egitim aliyorum astroloji alaninda.Gectigimiz kova dolunayinda 11-5 aksimdan etki aldim,Venus 5. Evimdeydi ve hamile kaldim :) Simdi Basak yeniayinda 6. Evden etki aliyorum ve mecburen gunluk rutinlerimi,beslenme duzenimi degistirdim.. Astrolojinin nasil calistigina bir ornek vermek istedim
Ev vs onlari nasil bilcezBen de tutulmalari gunes döngüsune göre 12 6 aksinda aliyorum ama natala göre 1 7 aksi
Simdi 12 6 bana iş hayatımda değişiklik getirdi ve tabiki kayıplarla psikolojik travma yaşattı
Natala göre ise evlilik.karari aniden ortaya çıktı
Buna ek.olarak döngüye göre bi kac senedir astroloji içinde olmam ilginçtir yayin 1. Evimde merkurun orda olmasıyla da alakali ve ben egitim verip danışman aliyorum sureki bi dongu var.... iş olarak kendi.meslegimi bırakma aşamasındayım, farkli bi dala doğru geçiyorum
Ayrica youtube kanalı açıp.orda da bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum...
Bu liste uzar gider
Bi sürü Türkçe site var ondan bakabilirsinizEv vs onlari nasil bilcez
Benim de solarimda 5. Evim yukseliyo aslan burcu yukselenim :) ne kadar guzel calisiyo dimiBen de tutulmalari gunes döngüsune göre 12 6 aksinda aliyorum ama natala göre 1 7 aksi
Simdi 12 6 bana iş hayatımda değişiklik getirdi ve tabiki kayıplarla psikolojik travma yaşattı
Natala göre ise evlilik.karari aniden ortaya çıktı
Buna ek.olarak döngüye göre bi kac senedir astroloji içinde olmam ilginçtir yayin 1. Evimde merkurun orda olmasıyla da alakali ve ben egitim verip danışman aliyorum sureki bi dongu var.... iş olarak kendi.meslegimi bırakma aşamasındayım, farkli bi dala doğru geçiyorum
Ayrica youtube kanalı açıp.orda da bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum...
Bu liste uzar gider
Haritalar cidden enfes calisiyoBenim de solarimda 5. Evim yukseliyo aslan burcu yukselenim :) ne kadar guzel calisiyo dimi
Kad a gitmek o kadar kolay olsaydı, herkes insan ı kemale ererdi...Pofu selam sana bir şey sormak istedim. Bu kad burcumuz var ya hani . Bilirsin astrologlar internette sürekli kad burcunuza gitmeniz gerek vs diyor. Yani bu ne demek diyelim ki kad burcumuzun özellikleri bizim kendimizle hiç alakası olmayan bir şey yapmamız da zor canımız yapmak da istemiyor. Ama yapmak zorundasın deniyor. Diyelim ki başardık kad burcumuz gibi davranmayı yani o zaman daha mı iyi bir hayat yaşarız ?
Mesela benimki kad kovaymış stk larda falan mı çalışmam gerekiyor yani illa ki ya da bu şey mi demek sadece bencilliği at iki kişi dondurma yemeğe gideceksiniz örneğin senin istediğin dondurmacı olsun deme insanların dediğine git . Gibi ?
Hmm o kadar önemli yani kad burcunun özelliklerine gözü kapalı uymaya zorlasak kendimizi bize uysa da uymasa da kada gitmiş olur muyuz peki ?Kad a gitmek o kadar kolay olsaydı, herkes insan ı kemale ererdi...
Oyle bi sey olmaz cnm, onun bilincide olup farkındalıkla yapman lazım, sırf yapmak için yapmak ne sana ne başkasına yarar getirmezHmm o kadar önemli yani kad burcunun özelliklerine gözü kapalı uymaya zorlasak kendimizi bize uysa da uymasa da kada gitmiş olur muyuz peki ?
Açıkçası ben biraz bencil bir insanım ama kovanın fıtratı nerdeyse kendinden vazgeç gibi bir şey sürekli çoğunluğu düşün e o zaman benim hep kendi fikrimi değil başkasınınkini önemsemem gerekiyor.Oyle bi sey olmaz cnm, onun bilincide olup farkındalıkla yapman lazım, sırf yapmak için yapmak ne sana ne başkasına yarar getirmez
Benim gad akrepAçıkçası ben biraz bencil bir insanım ama kovanın fıtratı nerdeyse kendinden vazgeç gibi bir şey sürekli çoğunluğu düşün e o zaman benim hep kendi fikrimi değil başkasınınkini önemsemem gerekiyor.
Tam tersi benim eskinindiBenim gad akrep
Kad boga
Ama ben rüya aleminden çıkıp gerçek dünyada dolaşmayı sevmiyorum ayrica 1 7 aksinda yani dünyanın merkezine kendimi koydum gerisi bos
Kada gitmek kolay değil tekrar edyrm
o daha fenaymisTam tersi benim eskinindi