Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Selamlllaarr
Arkadaşlar fikrinizi ihtiyacım var
Hangi konulardan bahsetmek sizin daha çok ilginizi çeker.?
Bana biraz fikir veriri mısınız lutfen
Merhaba,
Astrolojide çocuk meselesini ele alsanız? Eminim en çok merak edilenlerden biri de çocuk meselesi. Mesela benim ikiz bebeklerim var merak ediyorum bir kardeşleri olacak mı diye?

Ikizlerime hamile kaldığım ay aslanda yeniay olmuştu ve 5. Evime tekamül etmişti. Tek gösterge bu değildir eminim ama benim anladığım kadarı bu. Şimdiden teşekkürler..

Merhaba,
Astrolojide çocuk meselesini ele alsanız? Eminim en çok merak edilenlerden biri de çocuk meselesi. Mesela benim ikiz bebeklerim var merak ediyorum bir kardeşleri olacak mı diye?

Ikizlerime hamile kaldığım ay aslanda yeniay olmuştu ve 5. Evime tekamül etmişti. Tek gösterge bu değildir eminim ama benim anladığım kadarı bu. Şimdiden teşekkürler..
Evet evet aklimda o da, araştırıp detaylandirinca yazarım, bu arada yeni ay fazlari yenilik getirir, size de getirmiş tabiki tek gosterge o degil, nerde nasil açı aldı bakmak lazim super ama

Evet evet aklimda o da, araştırıp detaylandirinca yazarım, bu arada yeni ay fazlari yenilik getirir, size de getirmiş tabiki tek gosterge o degil, nerde nasil açı aldı bakmak lazim super ama
Peki ikiz annesi olarak bir çocuğum daha olacak mi diye hangi eve ve göstergelere bakmak lazım?

Merhabaa astroloji dostlarımm 🤗🤗
Bugün sizlere saç kesimi için ufak tüyolar vereceğim, hazırsanız başlayalımmm ♻️♻️
💫 Saç kestirmek istiyorsanız önceliğimiz Ay konumu olacak. Ay ikizler, Yay veya Balık burcunda konumlanmış olmalı👌🏻
💫Ay, Başak burcunda olursa bize sıkıntı verebilir buraya dikkat‼️
💫Eğer saçımız hızlı bir şekilde uzasın istiyorsak, Balık, Akrep veya Yengeç burçlarını takip etmeliyiz👌🏻
💫 Ay, yeni ay fazından dolunaya doğru gitmeli, ışığı yansıtması gerekmekte😊
Ve tabiki kişisel haritalarımızda, yükselenimizin efendisiyle iyi anlaşmalı 🤭🤭
💫ama yok ben saçımı kestirdim ve uzun süre böyle kalsın diyorsanız, Ay,ikizler, Aslan ya da Başak burcuna yerleştirmeli, ve dolunaydan yeni aya doğru hareket etmeli, Satürn'den etkilenmelidir..

Yukarda anlattıklarım kişisel haritalar üzerinde Ay transiyitle alakalıdır 💞
Deneyip sonuç almak sizin elinizde

Beğenip kaydetmeyi, arkadaşlarınıza yollamayı unutmayın 🤗🤗🤗
Iyi okumalar

Sevgiler
Karma__astrolog

Kizlarrrr ben youtube kanalı açtım, burdan link verilmiyor saniyorum ay beni takip eder misiniz ordan😏😏
Daha cok eğitimsel olacak hersey

Uygun vakitler

Eklentiler

• Screenshot_20220811-141042_Instagram.jpg
    Screenshot_20220811-141042_Instagram.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 35
X