- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
senden güzel danışan olur he ortak harita yorumluyorzAh ah bi bilsen dertlerimi
Malesef Ay'im da 12. Evde
Neptun de 7'de halay cekiyor Saturn ve Uranus ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden güzel danışan olur he ortak harita yorumluyorzAh ah bi bilsen dertlerimi
Malesef Ay'im da 12. Evde
Neptun de 7'de halay cekiyor Saturn ve Uranus ile
senden güzel danışan olur he ortak harita yorumluyorz
potasniyel var ama ilgin var bence, uzun bi süreç ama başlarsan yaparsın sanki..Estagfurullah , ben pek bilmiyorum. Ama cok iyi ogrenmek ve bu isi yapmak cook isterdim.
❤
gamzelita saturn ile mars arasındaki açıya ne demeki yandı gülüm keten helva
herkesde var cnm bi atraksiyon senin ilişkiler sıkıntılı olabilr bence..Hahahahahahahahahaha cok guldim
Aynen oyle
Saturn'unun bulundugu ev yetmiyormuscasina Mars'a salca oluyor...
nerden tutsam elimde kalan bi harita
Ah canim haritam
herkesde var cnm bi atraksiyon senin ilişkiler sıkıntılı olabilr bence..
bende mesela yay stelyumu var, bi şeye inandıysam tamam hiç bi Allah'ın kulu o inancımı değiştiremez
aslında bu yönünü biliyorsan ona göre tavır almalısınEvet her zaman sıkıntılı süreç yaşıyorum. Bzn ne kdr uğraşsam emek versem de olmuyor.
başak ben :Yay❤Ben
aslında duygusal olmak iyidir ama dozundaKesinlikle
aslında bu yönünü biliyorsan ona göre tavır almalısın
başak ben :
aslında duygusal olmak iyidir ama dozunda
2020 herkese berbattı.. 2021 neler getirir bilemiyorum en azından şuan amma velakin 21 aralık 2020 bişelerin yıkılıp yeniden inşa edilmesi olacak, umarım süprizle karşılaşmayızEvet hep dozunda yaşadım mesela çok duygusallaşınca sıkılıyorum aşırılaşınca ve hemen formatlıyorum kendimi taaaki 2020 ye kadar neyse en beteri bu olsun diyelim bu yılı aramayalım 2021de
mars retro hareketine 10 eylül 2020 de başlayacak, 14 kasım 2020 de bitecek
bize neler getirir bizden neler götürür
mars hayırsız bir gezegen olarak tabir edilir, ve benim yani akrebin yönetici gezegenidir
marsın hareketlerinde savaşlar doğa olayları yangınlar depremler meydana gelir..
marsın retrosunda; öfke bastırılıp içe saklanır vaziyette kalır, sanırız ki kontrol altında asla kontrol değildir sadece içerde sıkıştırıp bırakırız orada, ne zaman açığa çıkarsa o zaman felakettir işte
i
inşallah dyrm ve beklemye geçiyorum.. bakalım hayırlısıpofu
Süper bir doğum günü hediyesi gelecek yani bana
İnş 2021'de herkes için her şey daha güzel olur ❤
ahaha sormaaa bendee bi gergiinn bi asabii bi sinirrlliiii ama bastırıyorum içimde haydi bakalımmSuan tam da bu durumdayım
Ama işte içime içime atıyorum . Aynen o kadar gerginim ki .... patlamadan su Mars bi gitseahaha sormaaa bendee bi gergiinn bi asabii bi sinirrlliiii
ah ah patlarsak fena olcak gerginlikten bi hallerdeymAma işte içime içime atıyorum . Aynen o kadar gerginim ki .... patlamadan su Mars bi gitse
Hem de cook fena...ah ah patlarsak fena olcak gerginlikten bi hallerdeym