Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Hahahahahahahahahaha cok guldim
Aynen oyle
Saturn'unun bulundugu ev yetmiyormuscasina Mars'a salca oluyor...
nerden tutsam elimde kalan bi harita
Ah canim haritam 🤣🌸
herkesde var cnm bi atraksiyon :KK70: senin ilişkiler sıkıntılı olabilr bence..

bende mesela yay stelyumu var, bi şeye inandıysam tamam hiç bi Allah'ın kulu o inancımı değiştiremez :KK70:

aslında bu yönünü biliyorsan ona göre tavır almalısın
:KK70: başak :KK200: ben :KK70::KK70::KK70::KK70::
aslında duygusal olmak iyidir ama dozunda

Evet hep dozunda yaşadım mesela çok duygusallaşınca sıkılıyorum aşırılaşınca ve hemen formatlıyorum kendimi taaaki 2020 ye kadar neyse en beteri bu olsun diyelim bu yılı aramayalım 2021de🙏

Evet hep dozunda yaşadım mesela çok duygusallaşınca sıkılıyorum aşırılaşınca ve hemen formatlıyorum kendimi taaaki 2020 ye kadar neyse en beteri bu olsun diyelim bu yılı aramayalım 2021de🙏
2020 herkese berbattı.. 2021 neler getirir bilemiyorum en azından şuan amma velakin 21 aralık 2020 bişelerin yıkılıp yeniden inşa edilmesi olacak, umarım süprizle karşılaşmayız

mars retro hareketine 10 eylül 2020 de başlayacak, 14 kasım 2020 de bitecek

bize neler getirir bizden neler götürür

mars hayırsız bir gezegen olarak tabir edilir, ve benim yani akrebin yönetici gezegenidir :KK70:
marsın hareketlerinde savaşlar doğa olayları yangınlar depremler meydana gelir..

marsın retrosunda; öfke bastırılıp içe saklanır vaziyette kalır, sanırız ki kontrol altında asla kontrol değildir sadece içerde sıkıştırıp bırakırız orada, ne zaman açığa çıkarsa o zaman felakettir işte

i

Suan tam da bu durumdayım 🙃

X