Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Pofu naber nasılsın😊 vaktin varsa ufak bir sorum olacaktı. Ben hala exi bir şekilde kalbimde bir yerlerde taşıyorum (istemesem de) ama son birkaç gündür çok fenayım her gece yatmadan önce ağlıyorum. Dün gece çok fena şekilde ağladım, birdenbire üstüme mutsuzluk çöktü. Bilmiyorum halı altına süpürdüğüm özlem mi açığa çıktı, yoksam yine retro mu var artık şaşkına döndüm😦 Balık burcuyum, yükselenim yengeç hangi gezegen vuruyor böyle bana? 😓
selam tatlım
öncelikle retrolar bitti, onun etkisi olduğunu sanmıyorum
bununla beraber güneş burcunun balık ve asc nin yengeç olması demek su elemntinin aktif olduğu anlamına geliyor bu da senin çok duygusal biri yapacaktır doğrudan, anladığım kadarıyla bağını kopartamamışsın, bu da ona bi şey olduğunda hala algılayabildiğini gösterir ve tahminimce onun canını yakan bi durum seni rahatsız etmiş, ruhuna ağır gelmiş veya bu kişi senin ruh ikizinse eğer bi ayna gibi düşün ne yaşıyorsa aynını hisseder ya da yaşarsın.

💫Ruh eşi ve ruh ikizi nedir? Neden hepimiz "ruh ikizimizi" aramaktayız, buradaki amaç nedir? Hadi gelin biraz bundan bahsedelim.
💯Karma yasası bize ruh ikizinden şöyle bahsetmekte, ruh dediğimiz varlık hem eril hem dişil enerjiye sahiptir. Sonra ikiye bölünür. Tıpkı "bir elma" gibi..🍎 Iki ayrı ruh olur. Bedenlenmek üzere hazırlanır. Dünyaya geldiğimizde hepimizin bir tane de ruh ikizi vardır. Fakat nerede olduğunu bilmemekteyiz. Zaten çoğumuz hayatımız boyunca ya onun gelmesini bekleriz ya da her geleni o sanarız. 🤭🤭 İşin özü ise bambaşka bi yere dayanmakta..🤫🤫
💜şimdi size soruyorum, ruhunuzun eril ve dişil enerjisi açığa çıkmış ise, aslında sizin ruh ikizi dediğiniz anlam, sizin diğer yanınız yani yine bir "siz" değil midir??😇
Peki yine soruyorun, siz kendinize ne kadar tahammül ediyorsunuz ya da ne kadar seviyorsunuz kendinizi? Önce bunun cevabını vermeli insan💫
Ruh ikiziyle karşılaşma ihtimalimiz var evet, ama her ruh ikizi birbirini bulabilir diyemiyoruz ve bulanlarda cok mutlu olmuyormuş, ben henüz gözlemlemedim😎
Gelelim ruh eşine. Hah işte tam burda olması gereken oluyor, kadersel eş, size destek olan, yanınızda olan, Junosal bir durum .. 💃💃
😍😍gözlerinizin içinden kalpler fırlatır insana, ayakları yerden keser.. o kadar kuvvetli..
Beraber eğlenecek, gülecek ya da ağlayacaksınız, bir bütün olmasa da hep destek olacaksınız.. ⚡⚡
Daha cok birbirinize bir şeyler katmaktir..ama ruh ikizinden iyidir bence 🙃🙃
Ve bu sebepten siz " ruh eşimi " buldum diyorsanız bence çok şanslısınız , aski takdirde ruh ikizini aramaya devam edeceklerdensiniz 🤗🤗🤗 şarkı benden size olsun 💃💃

Şimdi tekrar soruyorum,
RUH EŞI MI?
RUH IKIZI MI??

Sevgiler
Karma__astrolog 🌙🌙💫💫

💫Ruh eşi ve ruh ikizi nedir? Neden hepimiz "ruh ikizimizi" aramaktayız, buradaki amaç nedir? Hadi gelin biraz bundan bahsedelim.
💯Karma yasası bize ruh ikizinden şöyle bahsetmekte, ruh dediğimiz varlık hem eril hem dişil enerjiye sahiptir. Sonra ikiye bölünür. Tıpkı "bir elma" gibi..🍎 Iki ayrı ruh olur. Bedenlenmek üzere hazırlanır. Dünyaya geldiğimizde hepimizin bir tane de ruh ikizi vardır. Fakat nerede olduğunu bilmemekteyiz. Zaten çoğumuz hayatımız boyunca ya onun gelmesini bekleriz ya da her geleni o sanarız. 🤭🤭 İşin özü ise bambaşka bi yere dayanmakta..🤫🤫
💜şimdi size soruyorum, ruhunuzun eril ve dişil enerjisi açığa çıkmış ise, aslında sizin ruh ikizi dediğiniz anlam, sizin diğer yanınız yani yine bir "siz" değil midir??😇
Peki yine soruyorun, siz kendinize ne kadar tahammül ediyorsunuz ya da ne kadar seviyorsunuz kendinizi? Önce bunun cevabını vermeli insan💫
Ruh ikiziyle karşılaşma ihtimalimiz var evet, ama her ruh ikizi birbirini bulabilir diyemiyoruz ve bulanlarda cok mutlu olmuyormuş, ben henüz gözlemlemedim😎
Gelelim ruh eşine. Hah işte tam burda olması gereken oluyor, kadersel eş, size destek olan, yanınızda olan, Junosal bir durum .. 💃💃
😍😍gözlerinizin içinden kalpler fırlatır insana, ayakları yerden keser.. o kadar kuvvetli..
Beraber eğlenecek, gülecek ya da ağlayacaksınız, bir bütün olmasa da hep destek olacaksınız.. ⚡⚡
Ve bu sebepten siz " ruh eşimi " buldum diyorsanız bence çok şanslısınız , aski takdirde ruh ikizini aramaya devam edeceklerdensiniz 🤗🤗🤗 şarkı benden size olsun 💃💃

Şimdi tekrar soruyorum,
RUH EŞI MI?
RUH IKIZI MI??

Sevgiler
Karma__astrolog 🌙🌙💫💫
Kadersel eş junodan geliyorsa junonun açıları ve bulunduğu ev burç önemli diyebilir miyiz pofucum ?

Şimdi tekrar soruyorum,
RUH EŞI MI?
RUH IKIZI MI??

Sevgiler
Karma__astrolog 🌙🌙💫💫

Ruh ikizime asla tahammülüm olmaz o yüzden hiç aramadım ama ruh eşim yanıbaşımda çok şükür 🙏🙏

X