Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Aaa evet is degidikligi de vardi..onu unutmuşum

Bugün ve dün sürekli baş dönmesş yaşıyorum
Dün gece güneş patlaması ülkemize geldi sanırım basınç fazla

19 kasımda boğa burcunun 27 drc sinde bir ay tutlması gerçekleşecek, boğa burcunda + veya - 5 drc ye kadar bir gezegeniniz varsa etki alacaksınız. ayrıca algol sabit yıldızı da ay tutulmasına eşlik edecek...

Doğum saati bulma işi nasıl oluyor acaba biliyor musunuz?
İnternetten araştırdım çok farklı fiyatlar var, doğru sonuçlar veriyor mu acaba?

Doğum saati bulma işi nasıl oluyor acaba biliyor musunuz?
İnternetten araştırdım çok farklı fiyatlar var, doğru sonuçlar veriyor mu acaba?
Merhaba
Bu konuda suan tam bilgim yok ama ilerleyen süreçte ogrenecegim gercekljk payini

helloo ben geldiimm :)

hemenn konuya başlıyorum
19 kasımda parçalı ay tutulması olacak boğa burcunda
bu tutulma 3 saat sürecek ve en uzun tutulmalardan biri olacak
hayatınızda neler olur bilemiyorum ama öğrendiğime göre tutulmalar pek hayırlı değilllermiş
neyse akabinde aralıkta bir güneş tutulması... sonrasını ben diyemiyorum hep beraber yaşayalım.

pofu merhaba , aklıma çok takılan bir şeyi sormak istiyorum sana. Bugün instada bir astrolog güzel ve çekici bir kadınsanız venüs ve ay burçlarınız uyumlu veya birbirini besleyen elementlerden olmalı dedi. Örneğin su grubu ile toprak gibi .
Venüsü retro ve kova burcu olan birinin ay burcu yengeçse çekici değil diyebilir miyiz ?

Nerdesin sen ama yaaa

Öyle bi şey yok, benimde pluton akrep, çok kötü bakışları var yazıyolar, bakışlarm gayet normal:) burdn çıkarm yapabilirsib, o şekilde yorumlamak doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…