Aaa evet is degidikligi de vardi..onu unutmuşumGeçen hafta sporda çok zorladım zannımca dizim bir hafta zonkladı kız sayılır mı
Onun dışında bugün berbatım yahu, bugün işyerimdeki son günümdü içime hüzün çöktü. Yeni işime yarın gayet isteyerek başlıyorum ama bugünün hüznü fena oldu.
Balık ve yengeçler bu sezon bu evrenin anasını avradını belleyecek inşallah umutluyumAaa evet is degidikligi de vardi..onu unutmuşum
Bugün ve dün sürekli baş dönmesş yaşıyorum
Dün gece güneş patlaması ülkemize geldi sanırım basınç fazla
yapar cnm yapar enerjiler çok yüksek...baş ağrısı da yapar mı
MerhabaDoğum saati bulma işi nasıl oluyor acaba biliyor musunuz?
İnternetten araştırdım çok farklı fiyatlar var, doğru sonuçlar veriyor mu acaba?
Nerdesin sen ama yaaahelloo ben geldiimm :)
hemenn konuya başlıyorum
19 kasımda parçalı ay tutulması olacak boğa burcunda
bu tutulma 3 saat sürecek ve en uzun tutulmalardan biri olacak
hayatınızda neler olur bilemiyorum ama öğrendiğime göre tutulmalar pek hayırlı değilllermiş
neyse akabinde aralıkta bir güneş tutulması... sonrasını ben diyemiyorum hep beraber yaşayalım.
Teyzem çok hasta, hastahanelerdeym haftalardır,Nerdesin sen ama yaaa
Öyle bi şey yok, benimde pluton akrep, çok kötü bakışları var yazıyolar, bakışlarm gayet normal:) burdn çıkarm yapabilirsib, o şekilde yorumlamak doğru değilpofu merhaba , aklıma çok takılan bir şeyi sormak istiyorum sana. Bugün instada bir astrolog güzel ve çekici bir kadınsanız venüs ve ay burçlarınız uyumlu veya birbirini besleyen elementlerden olmalı dedi. Örneğin su grubu ile toprak gibi .
Venüsü retro ve kova burcu olan birinin ay burcu yengeçse çekici değil diyebilir miyiz ?
Cok gecmis olsun canim, simdi nasilTeyzem çok hasta, hastahanelerdeym haftalardır,
İyi değilCok gecmis olsun canim, simdi nasil
Acil sifalarİyi değil
Hatta çok tatlıÖyle bi şey yok, benimde pluton akrep, çok kötü bakışları var yazıyolar, bakışlarm gayet normal:) burdn çıkarm yapabilirsib, o şekilde yorumlamak doğru değil
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinTeyzem çok hasta, hastahanelerdeym haftalardır,
Hatta çok tatlı
Sağ ol cnmGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun rabbim şifa versinSağ ol cnm