Dragon head ve tail teknigini biliyorsaniz bunu kulanin inanilmaz seyler çıkıyor =) haritaya bakicm incelemek lazim.birde sabit yildizlar etkilesimde mi önemliben de konuyla ilgiliyim ama her zaman astroloji konuşacak biri olmuyor çevremde yada aşağı yukarı aynı bilgi seviyesinde olamıyoruz, o zamanda konu akmıyor
sadece bu konu için fikir olsun diye haritamı 19 kasım tutulması ile ekliyorum, içteki benim. Uranüs, venüs ve satürnümün karşısında epeydir dolanıyor, köklü dönüşüm dönemi zaten ama ay tutulmasının pek çok şeyi tetikleyeceğini düşünüyorum.
1 kasımda yeni işe başlayacağım, Satürn yükselen yöneticim, evrensel kariyer ve MC’min almuteni; venüs güneşimin yöneticisi ve MCnin yöneticisi..
Para, aşk, kariyer kombi halde olanlar olacak sanki
Dragon head ve tail teknigini biliyorsaniz bunu kulanin inanilmaz seyler çıkıyor =) haritaya bakicm incelemek lazim.birde sabit yildizlar etkilesimde mi önemli
Ay tutulmasi kış aylarinda daha kuvvetli etkiler veriyor partical gunes tutulmasi iliskileri etkiliyor ancak onumuzdeki güneş tutulmasi nasil olcak bilmiyrm suan henuz tam bakamadim
Hahahah ayio ediyorsun olmaz miiiPofu canim geri donmussun basliginaVar mi yeni felaket haberin
Ebet ben de ilk klasik aldim tatmub etmedi so ra karma almak istedim.ki zateb en bastan istedigim karmaydi suan hala etkilenmeye devam.ediyorumkarma astroloji eğitimi almadım ben. terimlere aşinayım ama detaylı yorum yapamam. hep klasik ast. eğitimleri aldım. hatta şu an sevdiğim bir hocadan tekrar eğitimleri alıyorum.
bundan sonra uranyen düşünüyorum ama karma da olabilir, kararsızım :)
Yavas yavas anlatHahahah ayio ediyorsun olmaz miii
Ebet ben de ilk klasik aldim tatmub etmedi so ra karma almak istedim.ki zateb en bastan istedigim karmaydi suan hala etkilenmeye devam.ediyorum
Yaa o salgından nasibimş aldım tam da yıllık iznimde 1 hafta yattım
19 kasımda güçlü bir ay tutulması akabinde ocak ayıydı sanırsam güneş tutulması var
İkisi de boğada
Kasım tutulması algol sabit yıldızının üzerinde olacak maalesef boğa burcu toprak elemnti olmasından ötürü ekonomik zorlanmalarda artış, krizler, kıtlık getirmesi an meselesi ve boğa toprak uranüs boğa da olduğundan depremleri volkanik durumları tetiklemekte…
Ben çok ısınamadım karmaya:) sinastri seviyorum mesela bir de astrokartografi :)Hahahah ayio ediyorsun olmaz miii
Ebet ben de ilk klasik aldim tatmub etmedi so ra karma almak istedim.ki zateb en bastan istedigim karmaydi suan hala etkilenmeye devam.ediyorum
Karma ruhsal yolculuk, reenkarnasyon giriyor icine, belki de bundan etkileniyorum bilemiyorum ama kendimi tanidim diyebilirimBen çok ısınamadım karmaya:) sinastri seviyorum mesela bir de astrokartografi :)
Ben reenkarne olduguma eminim ama ispatlayamamKarma ruhsal yolculuk, reenkarnasyon giriyor icine, belki de bundan etkileniyorum bilemiyorum ama kendimi tanidim diyebilirim
Oguzhan hocamiz gecen ,astrokartografi cok net olmayabiliyor, o yuzden eksik bilgiler yada yanlis bilgiler verebilir demisti
Ben de medikal astroliji ve finansal astroloji alanında uzmanlasmak istyrm
Karma ruhsal yolculuk, reenkarnasyon giriyor icine, belki de bundan etkileniyorum bilemiyorum ama kendimi tanidim diyebilirim
Oguzhan hocamiz gecen ,astrokartografi cok net olmayabiliyor, o yuzden eksik bilgiler yada yanlis bilgiler verebilir demisti
Ben de medikal astroliji ve finansal astroloji alanında uzmanlasmak istyrm
Ahahah mesela neye dayanarak bunu diyorsun??Ben reenkarne olduguma eminim ama ispatlayamam
Aslinda finansal astrolojiyi bi nebze kendim icin istyrmben bir astrokartografi atölyesine katıldım kendi haritam açısından epey doğruydu. ama tabi başka kişilerde de denemek lazım.
finansal astroloji bence de güzel ama bazı insanlar sanki direkt finansal danışmanlık alıyor gibi davranıyor, biraz riskli geliyor bana.
bir de sinastri de öngörülerim büyük ölçüde tutuyor, güzel dönüşler aldığım için sanırım daha çok heveslendim.
danışmanlık veriyorsanız yada başladığınızda bir karma danışmanlığı rica ederim o zaman
Ahahah mesela neye dayanarak bunu diyorsun??
Aslinda finansal astrolojiyi bi nebze kendim icin istyrmbiraz egoistce ama gercek bu fakat medikal kolektife yararim.olmssi acisindan...
Sinastri baktirmayi cok istyrm ama fiyatlar feci ucuk ve guvenemyrm herkes ben astrologum diye geziniyor belki size danisabilirim bu konuda
Ben suan inanilmaz, yogunum tekrar danismanlik verecegim zaman yazarim muhakkak
Dogum haritamdaki retro jupitere (uyduruyor olabilirimAhahah mesela neye dayanarak bunu diyorsun??
Aslinda finansal astrolojiyi bi nebze kendim icin istyrmbiraz egoistce ama gercek bu fakat medikal kolektife yararim.olmssi acisindan...
Sinastri baktirmayi cok istyrm ama fiyatlar feci ucuk ve guvenemyrm herkes ben astrologum diye geziniyor belki size danisabilirim bu konuda
Ben suan inanilmaz, yogunum tekrar danismanlik verecegim zaman yazarim muhakkak
merhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
DİP NOT; HARİTA BAKMIYORUM
Bu da not olarak kalsıınn
Eki Görüntüle 2696793
Hayırlı olsunmerhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
DİP NOT; HARİTA BAKMIYORUM
Bu da not olarak kalsıınn
Eki Görüntüle 2696793
Tesekkur ederm ama bakımlarkm.bu sekilde olmuyor ve suan danisan almiyorumHayırlı olsunrica etsem banada bakar mısınız? Özelden attım bilgilerimi
Dogum haritamdaki retro jupitere (uyduruyor olabilirim) sen de dahil baska astrologlar da soylemisti
AnladımTesekkur ederm ama bakımlarkm.bu sekilde olmuyor ve suan danisan almiyorum
Gunaydin arkadaslar
Saturn s vaziyetini aldi
Bi kac gun kemik dis sorunlari bilhassa kadinlarda diz bacak eklemlere dikkat
Kazalara acik durumdayiz
Aile bireylerinden buyuk insanların saglik sorunlari çıkabilir
Saturn duz vaziyete gececek... o zamab devamini yazacağım