Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaaaam pofucummerhabaaa
Selam cnm nasilsinSelaaaam pofucum
Selam canim benim, idare eder, sen nasilsin?Selam cnm nasilsin
Ben de orta seker, bi selam vereyim sayfama dedim =) bayadir gelip yazmiyrm burdaSelam canim benim, idare eder, sen nasilsin?
İyi ettin canim. Ben de senin bildirimini gorunce mutlu oldum Yeni felaket haberlerin var miBen de orta seker, bi selam vereyim sayfama dedim =) bayadir gelip yazmiyrm burda
Var var olmaz mi hem de ne felaketlerİyi ettin canim. Ben de senin bildirimini gorunce mutlu oldum Yeni felaket haberlerin var mi
Detay verme nolur yuregim dayanmaz ama ozet gecersek neler olacakGecen gun Turkiye haritasi uzerinden acilim yaptim orda bile durum vahim maalesef...
Detaysz özet vermemDetay verme nolur yuregim dayanmaz ama ozet gecersek neler olacak
Yine siftahi benimle yapmak ister misinDetaysz özet vermem
Bu arada tarot ilk seviye eğitimim bitti, isteyen olursa özel den yazabilir
Bugunde reiki aliyrm
Siftahi instagram da birine hediye ettim gecen haftaYine siftahi benimle yapmak ister misin
Uzdun ama beaaaa bana bak bari o zaman 2. Olayim Nasil yapcaz ki simdiSiftahi instagram da birine hediye ettim gecen hafta
Calismalara devamPofucuumm napıyorsun balım nerelerdesin
Ben de teyzeni soracaktim bu arada, basiniz sagolsunCalismalara devam
Teyzemin vefatindan sonra hala toparlanmaya calisiyrm kendimi iyi hissetmek icin biseylerle ugrasyrm surekli... buralarada gelemedim bayadir
Ah kuzum başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun Özledim ama senin enerjini canım bi gireyim bakayım dedim sayfaya gördüm yakın zamanda yazmışsın yazayım dedimCalismalara devam
Teyzemin vefatindan sonra hala toparlanmaya calisiyrm kendimi iyi hissetmek icin biseylerle ugrasyrm surekli... buralarada gelemedim bayadir
Başınız saolsun. Reiki çalışması nasıl oluyor ? Theta healingden falan farklı mı acaba ?Teşekkürler arkadaslar, kendimi cok tuhaf hisseyrdum cok uzun bi suredir suan biraz tutuyrm tutmadığımda aglyrm, reiki calismasindsyim ve bi anda teyzemi gordum ağlamamak icin tuttum kendimi... icimde hala kabullenmek yok sadece madde dunyasindsn gitti dyrm...cok zor bi surecteym