Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Gecen gun Turkiye haritasi uzerinden acilim yaptim orda bile durum vahim maalesef...

Calismalara devam
Teyzemin vefatindan sonra hala toparlanmaya calisiyrm kendimi iyi hissetmek icin biseylerle ugrasyrm surekli... buralarada gelemedim bayadir
Ah kuzum başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun🙏 Özledim ama senin enerjini canım bi gireyim bakayım dedim sayfaya gördüm yakın zamanda yazmışsın yazayım dedim😘😘😘

Teşekkürler arkadaslar, kendimi cok tuhaf hisseyrdum cok uzun bi suredir suan biraz tutuyrm tutmadığımda aglyrm, reiki calismasindsyim ve bi anda teyzemi gordum ağlamamak icin tuttum kendimi... icimde hala kabullenmek yok sadece madde dunyasindsn gitti dyrm...cok zor bi surecteym

Teşekkürler arkadaslar, kendimi cok tuhaf hisseyrdum cok uzun bi suredir suan biraz tutuyrm tutmadığımda aglyrm, reiki calismasindsyim ve bi anda teyzemi gordum ağlamamak icin tuttum kendimi... icimde hala kabullenmek yok sadece madde dunyasindsn gitti dyrm...cok zor bi surecteym
Başınız saolsun. Reiki çalışması nasıl oluyor ? Theta healingden falan farklı mı acaba ?
Bir de bir şey sorucam benim doğum haritamda venüs retrosu ve merkür retrosu var bu nedenle retro dönemlerinde güzellik işlemi yapılmaz gibi şeyler kendi doğum haritasında retro olanlar için geçerli değil midir ?

X