- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim için doğum haritası çıkartır misiniz çok sevinirim acayip merak ediyorum 20.09.1985 İstanbul saat 10:30
Merhaba autumn bir arkadasim da seni takibe aldı ona da bakma ihtimalin var mı3 kisi daha alabilirim
kolay gelsin :) temel seviyede misiniz? bir de kimden ders alıyorsunuz merak etttim?Herkese merhaba. Astrolog adayiyim. Su an ders aliyorum. Ozel mesajla bana ulasan ilk 5 kisiye dogum haritasi analizi yapacagim.Henuz ongoru yapmiyorum. Dogum harita analizi icin dogum tarihi saati ve yeri bilinmesi gerek. Herkese iyi aksamlar
kolay gelsin :) temel seviyede misiniz? bir de kimden ders alıyorsunuz merak etttim?
umarım istediğin gibi olur :) meşakatli bir süreç..Tesekkur ederim evet temel seviye henuz insallah ilerletmeyi dusunuyorum. Nilay dincten ders aliyorum.
umarım istediğin gibi olur :) meşakatli bir süreç..
kesinlikle..ben ilk temek seviye eğitimimi aldım ayy dedimm ne güzell öğrendim falan pek öyle olmadı..sonra başka bi hocayla başladım..şuan orta seviyeye az kaldı.. ve hala daha öğrenmek okumak araştırmak girdabındayım.. en az 3 sene diyorlar..sıkılmadan bi işi yapmak zevkli ama gerçekten emek istiyor..Evet asiri emek isteyen yorucu bir surec ama zevkli de :)
kesinlikle..ben ilk temek seviye eğitimimi aldım ayy dedimm ne güzell öğrendim falan pek öyle olmadı..sonra başka bi hocayla başladım..şuan orta seviyeye az kaldı.. ve hala daha öğrenmek okumak araştırmak girdabındayım.. en az 3 sene diyorlar..sıkılmadan bi işi yapmak zevkli ama gerçekten emek istiyor..
Ben aldım yorumumu emeğinize sağlık. Bana çok uydu, teşekkür ederim
İyi akşamlar benim de yorumum geldi çok teşekkür ederim. Tespitleriniz tam anlamıyla doğruydu diyebilirim. Emeğinize sağlık.
Harita analizi için önereceğiniz bir isim var mı acabaRica ederim dilekleriniz gercek olsun umarim