evet astral seyahate inanıyorum bununla ilgili kitaplar okudum denedim ve ancak tavandan kendimi görebildim.bu esnada vücutta bir titreme oluşuyor,o anda sonsuz bir hafifleme....başlangıçta biraz korktum açıkçası,sanırım ondan çok fazla başarılı olamadım.ben bu seyahatten değil de ir daha geri dönememekten korktum aslında geri gelmek istediğiniz an anında dönebiliyorsunuz ki ben ancak tavana kadar yükseldim ve korkmamla aynı aynda tekrar bedenime geri döndüm.Bunu yapmadan önce nefes teknikleri ve rahatlama hareketlerini yapmanız şart hatta ilk başlarda uyuyakalabiliyorsunuz da...ben başka bir şey daha okumuştum onu da uyguladım, rahatlama egsersizinden sonra gözlerinizi kapatıyorsunuz, alnızın tam ortasına odaklanarak sağa doğru sıfırdan yirmiye kadar sayıyorsunuz sonra sahneyi tekrar alnızın ortasına getiriyosunuz o anda aklınıza gelen herhangi bir soruyu soruyorsunuz, görüntüye durmadan tekrarlanan sorularla bir şeyler görebiliyrsunuz.Bir ara bu konular üzerinde fazla çalıştım en sonunda somut bazı şeylre tanık oldum ve açıkçası korktum ve bıraktım.Bunların içinde rehber ruhlarla dialog da vardı.Koruyu Melekler her zaman bizimleler ve biz istemesek de bize yardıma hazırlar ancak rehber ruhlar farklı onlar ancak biz yardım istediğimizde geliyrlar..neyse bunlar biraz derin konular eksik anlatarak kafa karıştırmayayım ama bununla ilgili kitaplar var merak edenler için öneririm.Richard Webster( koruyucu Meleğimle irtibat)Lee carroll(bir insan gini düşünmeyin)Melvin Morse(ölüm sonrası deneyimler)lobsang Rampa(üçüncügöz) bu kitaplar bu tarz konular için ideal ayrıca başka seriler de var aryon yayınlarından Lee carroll un seri halinde kitapları da var.İnanılmaz güzel kitaplar bunlar.Hepsinin içinde ki tek ortak nokta sevgi,yani aslında hayata gelme amacımızın bu olduğunu anlatıyorlar.Biz neden varız? insan olmak ne demek? bir insan neleri başarabilir? vs.tavsiye ederim.Mümin Sekman ın kitapları da güzel,Gizli sırlar öğretisi adlı kitap bence tarihin derinine iniyor.Yalnız okurken içinde ki şifreleri çözmeniz gerekiyr.Mesela, neden önceki uygarlıkların yüce insanlara Tanrılar dendiğini anlatıyor,okuyun bu kitapları hatta bu tarz kitaplar okumuşsanız yazarlerının ve eserlerinin adlarını yazarsanız çok sevinirim.