banada 4-5 yıldır istem dışı olan birşey var ama astral seyahatmidir bilmiyorum sanki uyku ile uyanıklık arasında oluyor ilk başlarda bunu yaşaraken çeşitli çeşitli belirtilerle yaşadım mesela birisinin göbek deliğime bastırıyormuş hissi vs bu tip hisler ile oldu ama çoğunlukla hiçbirşey hissetmeden aniden oluyor bunu hayatımda ilk yaşadığımda hareket etmeye çalıştığımda hareket edemediğimi mesela kolumu kaldırdığımda his olarak kaldırdığımı hissettiğimi ama görünüşte elimin kolumun kalkmadığını görmüştüm ne oldu bana diye düşünürken birden gözlerimi kendime doğru çektiğimde kendimi parlak bir ışık topu şeklinde görmüştüm ve o an hemen aklıma çok kısa bir süre önce sağa dönüp azıcık uyumaya niyetlendiğim aklıma geldi ve o an sağ tarafa baktığımda ne gördüm kendi bedenimi ve görür görmez o olaydan kurtuldum bu ilk olduğunda beklenmedik ne olduğunu bilmediğim birşeydi beni rahatsız etmedi ama sonraları bunun çok farklı aşamalarını yaşadım mesela gecenin bir saatinde uykumun en tatlı yerinde yatağımım yanına biri dikiliyor ama o dikilen benim aynı zamanda yatanda benim benden ikitane var gibi ayakta dikilen sanki bir ruh gibi hareket etmeyi istesem etmiyo ama düşünce gücüyle sanki gideyim buradan desem gidecek gibi sonra başka bir olay bu biraz rüya gibi ama sanki gerçekten ordaymışım gibi rüyamda bilgisayarımın başına oturduğumu ve meillerime baktığımı görüyorum bir meil geliyor meili okuyorum sonra saniyeler içinde uyanıyorum okadar gerçekçi bir rüyaydiki bu sanki gerçekten o an ordaymışım gibi hissettim ve saniyeler içinde gerçek uyandığımda acaba doğru olabilirmi diye meilimi kontrol ettiğimde gerçekten o meilin olduğunu gördüm
sonra yine rüyamı astral seyehatmi başka birşeymi bir türlü çözemiyorum bunları tabi rüya diyeyim şimdilik rüyamda yemek pişiricem çakmağı elime alıyorum tam çakıcam rüyamda olduğumun farkına varıyorum sabahta aynı çakmak yatağımdan çıkıyor
bu olayları yaşamaya başlamadan öncede çamaşır makineseinde çamaşır yıkayacaktım rüyamda tam çamaşırları makinenin içine yerleştirdim rüyada olduğumun farkına vardım ondan sonra bu beden çıkışları başladı tabi gerçekten öyle birşey ise yaşadıklarım
bazı kişiler bunun için telkinler yapıyor düz sırt üstü yatıyor benim sağ sol düz farketmiyor hertürlü oluyor istem dışı
fakat artık bedenimi göremiyorum çünkü gözlermi açmaya korkuyorum sebebi ise artık bu olay olurken sanki yanımda biri varmış hissi gerçekten varmı yokmu sadece bir hismi bilmiyorum ama gözlerimi açarda iğrenç korkunç birşey görürsem diye artık açamıyorum yoksa birkere daha bedenimi görebilirdim
ilginç olan yanıda bu hep ben yalnızken oluyor birkere evde biri varken olsa açaıcam gözümü doya doya ne olduğunu algılamaya çalışıcam ama hep yalnızken oluyo nedense
bu olay olduğunda bedenim yok sesim yok hareket edemiyorum ortam çok sessiz ama duyuyorum sanki başka bir boyuttayım gördüğüm şeyler o an orda ne varsa aynı ama sanki başka bir pencereden bakıyormuşum gibi daha büyük yada daha küçük değil ama hissi çok farklı
ve keşfettiğim doğruladığım birşey var bu olayda ben herkesi gözüm açık o an orada ne yapıyorlarsa görebiliyorken duyabiliyorken onlar beni gözüm kapalı uyuyor olarak görüyor nedir bu şimdi bilen biri çıkarmı acaba