• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

astral seyahata inanır mısınız?

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
benim çok ilgimi çekti astral seyahat diye bişi varmış.
beden ruhtan ayrılıp geziyomuş fln..
bunun çeşitli teknikleri varmışş
deneyenler de varmış internette okudum biraz da inanamadım
siz ne düşünüyosunuz?

ay almıyayım böyle bir seyahat bacım ruh gezerken geri dönmek falan istemez al başına belayı.şaka bir yana duydum bende bazı hikayeler.ama ne kadar doğru bilemiycem.benim başıma gelmedi.a.s..

Evet astral seyahat var.
Ama bu seyahat bilinenin aksine ruhla değil astral beden denen ve aslında bilinçle yapılan bir seyahat.
Bunu farkında olmadan yaşayan bir sürü de insan var.
Doğuştan gelen bir yetenek gerekmiyor bunu gerçekleştirmek için.
Bir çok tekniği var. Ama ciddi bir disiplin ve çalışma gerektiriyor tabii.

inanmama gerek yok bizzat tecrübe ettim. korkulacak bir şey değil. yoğunlaşmak için gecelerce (sabaha karşı) çalışmak gerekir. bir iki ayda olacak bir şey değil. kişiden kişiye göre de değişir bu süreç. Ancak çok farklı bir şey. Güzel..

hani bazen uyurken irkilip bir yerden düşecekmiş gibi olup uyanırız ya
işte aslında o sırada astral seyahate çıkmıştır ruhumuz ve ruh bedene birden girdiği için öyle düşüyormuş gibi bir hisse kapılarak uyanırız.ruhumuz bedenimize bir kordonla bağlıdır ama.o kordon koparsa zaten ölürüz:1rolleyes:

ben çok yaşarım bu durumu şahsen ama bilinçli olarak yaşamak mümkün olmadı henüz.korkutucuu gibi görünse de güzel bir deneyim olsa gereka.s.

bende bi ara tayyi mekanla karşilaştirilmasini araştirmiştim..ama tasavvufta olan olaylarin carpitilip yeni birşey gibi sunulan şeylere ilgim yok :)

hani bazen uyurken irkilip bir yerden düşecekmiş gibi olup uyanırız ya
işte aslında o sırada astral seyahate çıkmıştır ruhumuz ve ruh bedene birden girdiği için öyle düşüyormuş gibi bir hisse kapılarak uyanırız.ruhumuz bedenimize bir kordonla bağlıdır ama.o kordon koparsa zaten ölürüz:1rolleyes:

ben çok yaşarım bu durumu şahsen ama bilinçli olarak yaşamak mümkün olmadı henüz.korkutucuu gibi görünse de güzel bir deneyim olsa gereka.s.

o olay banA da çok olur yahu ondanmıymış -tatlicadiarzu-
ben teknikleri okuduktan sonra gece uykuya dalmaya korkar olmuştum :1shok:
tam uykuya dalıcam seyahate mi çıkıyorum hop diyip uyanmışımdırkaydirigubbakcemile3

evet astral seyahate inanıyorum bununla ilgili kitaplar okudum denedim ve ancak tavandan kendimi görebildim.bu esnada vücutta bir titreme oluşuyor,o anda sonsuz bir hafifleme....başlangıçta biraz korktum açıkçası,sanırım ondan çok fazla başarılı olamadım.ben bu seyahatten değil de ir daha geri dönememekten korktum aslında geri gelmek istediğiniz an anında dönebiliyorsunuz ki ben ancak tavana kadar yükseldim ve korkmamla aynı aynda tekrar bedenime geri döndüm.Bunu yapmadan önce nefes teknikleri ve rahatlama hareketlerini yapmanız şart hatta ilk başlarda uyuyakalabiliyorsunuz da...ben başka bir şey daha okumuştum onu da uyguladım, rahatlama egsersizinden sonra gözlerinizi kapatıyorsunuz, alnızın tam ortasına odaklanarak sağa doğru sıfırdan yirmiye kadar sayıyorsunuz sonra sahneyi tekrar alnızın ortasına getiriyosunuz o anda aklınıza gelen herhangi bir soruyu soruyorsunuz, görüntüye durmadan tekrarlanan sorularla bir şeyler görebiliyrsunuz.Bir ara bu konular üzerinde fazla çalıştım en sonunda somut bazı şeylre tanık oldum ve açıkçası korktum ve bıraktım.Bunların içinde rehber ruhlarla dialog da vardı.Koruyu Melekler her zaman bizimleler ve biz istemesek de bize yardıma hazırlar ancak rehber ruhlar farklı onlar ancak biz yardım istediğimizde geliyrlar..neyse bunlar biraz derin konular eksik anlatarak kafa karıştırmayayım ama bununla ilgili kitaplar var merak edenler için öneririm.Richard Webster( koruyucu Meleğimle irtibat)Lee carroll(bir insan gini düşünmeyin)Melvin Morse(ölüm sonrası deneyimler)lobsang Rampa(üçüncügöz) bu kitaplar bu tarz konular için ideal ayrıca başka seriler de var aryon yayınlarından Lee carroll un seri halinde kitapları da var.İnanılmaz güzel kitaplar bunlar.Hepsinin içinde ki tek ortak nokta sevgi,yani aslında hayata gelme amacımızın bu olduğunu anlatıyorlar.Biz neden varız? insan olmak ne demek? bir insan neleri başarabilir? vs.tavsiye ederim.Mümin Sekman ın kitapları da güzel,Gizli sırlar öğretisi adlı kitap bence tarihin derinine iniyor.Yalnız okurken içinde ki şifreleri çözmeniz gerekiyr.Mesela, neden önceki uygarlıkların yüce insanlara Tanrılar dendiğini anlatıyor,okuyun bu kitapları hatta bu tarz kitaplar okumuşsanız yazarlerının ve eserlerinin adlarını yazarsanız çok sevinirim.

ayrıca Zen Tasavvuf Yolu diye inanılmaz bir kitap daha var, mükemmelliyetçi, hırslı ve sıradışı olduğunu düşünen kişilerin okumasını tavsiye ederim.Çünkü aslında bu şekilde davranarak ne denli yanlış yapıyormuşuz, ancak bu kadar güzel işlenir.OSHO Bhagwan Shree Rajneesh

aaa ben bunu bilmiyordum seyahat falan. ama ben sık sık seyahata çıkarmışım demek ki astral olarak. sadece yatağıma uzanıp rahat bi şekilde hayal kurmaya başlarım sonra kendimi hayalimdeki yerde bulurum (her zaman olmuyo) sonra da büyük bi korkuyla sıçramayla uyanıyorum kalbim 10 dk falan yerinden çıkıcakmış gibi çarpıyor... ben bunun astral seyahat olduğunu bilmiyodum teknikleri okuyunca anladım :))

ppapatya arkadaşım sanırım siznki astral seyahat değil.Astral seyahat esnasında bedende bir sarsıntı olur kendine geldikten sonra değil.bence sizinki bilinçaltınızda yatan endişelerden korkulardan ileri gelen kaygı çarpıntılarıdır.çünkü insan olmak istediği yerde olup da geri döndüğünde sadece derin bir huzurda olur.bu da kalp çarpıntılarını oluşturmaz.Bana göre siz bir uzmandan yardım almalısınız.bilinçaltınızda ayatan korkuarınızla açıkça yüzleşmeli ve bunlardan en kısa zamanda kurtulmaya çalışmalısınız.

bende duymuştum ama hiç araştırıp denemedim.yazdığın kitaplar ilgimi çekti bir bakacağım teşekkürlera.s

bende bir ara merak salmıştım.hatta konumda var burda.ama sonra bi rüya gördüm ve korktum.ve bunun bana bir işaret oldugunu ve benim karakterimin buna uygun olmadığına inandım.ve ilgimi kestim bu konuyla.

ben de kaç kere denedim ama bi türlü başarılı olamadım birazda korkuyorum başka varlıklardan bu yüzden olmuyor herhalde. lucid rüya gördüm ondada çok zor uyandım artık korkudan onuda yapamıyorum

Daha önce iki kez başıma geldi kızlar. Hemde istemeden.. Tam uykuya geçme esnasında ruhum bedenimden ayrıldı ve yere düştü. O esnada karnımda bir baskı hissettim sanki biri vurmuş gibi sıçradım yataktan. Yere diz üstü düşmüştüm çok şaşkın bir şekilde bana ne oldu dedim ve kendime baktım şeffaftım. Elimi bedenime sürdüm içeriye geçiyordu. Sola doğru bir baktım bedenim yatakta eyvah dedim ben ölmüşüm :) o korkuyla hemen bedene geri döndüm. İkincisi aradan fazla geçmeden oldu yine istemeden.. Yine tam uykuya geçtiğim anda oldu. Ruhum ayrıldı ve bu sefer iki odayı evin içinde dolaştım, beden yatakta.. Sonra netten araştırdım astral seyht olduğunu öğrendim. Evet çok güzel farklı bir deneyim ruhumun ilk kez böyle hafiflediğini hissettim. (Demekki beden bize yük oluyor)
Ama bir o kadar da korkunç ya geri dönemezsem diye düşünüyor insan. Şeffafsın..
Ben istesem devam ederdim geliştirme olanağım olabilirdi ama istemedim üzerine gitmedim.

Back