• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astral Seyahat

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar bu konuyu cok merak ediyorum.Aklima takildi.Benim yakin bir arkadasim internetten biriyke tanismisti ve daha yüz yüze gorusmemislerdi.Bu oğlan astral seyahatle çok uğraşıyormuş.Ve bu arkadasin odasindaki herseyi yerlerine ve renklerine kadar bildi.Ve arkadas o şekilde fotoğraf falan da atmamisti.Bir gun dersaneye giderken otobuste yaninda oturan adamin sac renginden elindeki semsiyesine kadar bilmiş.Sonra ayrildilar baska sebeplerden.
Birkac grupta soran olmuş ve gerçekten tam anlamiyla olmasa da bunu yapan cokmus.Ve ben merak ediyorum sizin aranizda da yapan var mi?

Ben açıklayayım o zaman. Astral seyahat değil o çocuğun yaptığı. Bir nevi astral boyut değiştirmedir. ikisi farklı.

Astral seyahat yaptığınız zaman enerjinizle etrafınızdaki cisimleri ölçebilir ve kafanızda bir şekle sokabilirsiniz.Tekrarladıkça renklere, cisimlere aşina olur ve doğru bir ütopya oluşturabilirsiniz.

Astral seyahati evet bir çok kişi yapabilir.Ancak eline hiç bi halt geçmez : )

Ben açıklayayım o zaman. Astral seyahat değil o çocuğun yaptığı. Bir nevi astral boyut değiştirmedir. ikisi farklı.

Astral seyahat yaptığınız zaman enerjinizle etrafınızdaki cisimleri ölçebilir ve kafanızda bir şekle sokabilirsiniz.Tekrarladıkça renklere, cisimlere aşina olur ve doğru bir ütopya oluşturabilirsiniz.

Astral seyahati evet bir çok kişi yapabilir.Ancak eline hiç bi halt geçmez : )
Daha ne olsun ruhunu bedenden ayırıyor :) Çok değişik ve ürkütücü bu yolla farklı bir boyutta arkadas olanlar bile varmış.Başta saçma geliyordu ama yapanları okuyunca inanmaya başladım.

Daha ne olsun ruhunu bedenden ayırıyor :) Çok değişik ve ürkütücü bu yolla farklı bir boyutta arkadas olanlar bile varmış.Başta saçma geliyordu ama yapanları okuyunca inanmaya başladım.

Bu nedenle dedim ikisi farklıdır diye. Astral seyahat yaptığınız zaman bir anda başka bir yerde uyanıp orada gezmeye başlamazsınız.Ya da karşınıza farklı boyuttan varklıklar çıkmaz.Astral seyahatin ruhani boyutu az, zihni boyutu fazladır.

Rüyada da bir çok kez astral boyuta geçeriz zaten.

Bu nedenle dedim ikisi farklıdır diye. Astral seyahat yaptığınız zaman bir anda başka bir yerde uyanıp orada gezmeye başlamazsınız.Ya da karşınıza farklı boyuttan varklıklar çıkmaz.Astral seyahatin ruhani boyutu az, zihni boyutu fazladır.

Rüyada da bir çok kez astral boyuta geçeriz zaten.
Genelde yapmaya çalışıp bir nebze başarılı olanlar kendini görüyormuş ruh bedenden çıkınca.Tabii fazlaca uzağa gidince arafta kalma durumu da oluyormuş.Sence sadece zihni boyutla olur mu bunlar?

Bende bir ara araştırıyordum, tehlikeli olabileceğini sanıyorum. Ruh bedenden ayrılınca, tekrar girmeyi başaramaz ve uyanamazsan gibi.... korkunç geliyor...

Ben de istiyorum işte bananeee....
Ben de rüyada olduğumu, birazdan uyanağımı biliyorum genelde rüya görürken.
O sırada rüyamı yönetmeye çalışsam yapabilir miyim acaba??
Senin bahsettigin lucid rüya.Yani rüyani yönlendirme,rüyada rüya olduğunu bilme.Çoğu zaman ben de yönlendiriyordum.Astral seyahatin bir alt aşaması bu.Özellikle bumu yapan da çok :)

Bende çok merak ediorm yaaaa filminide izlemstm cocuk sürekli astral seyahate ckio ve bigun orda kalıyor ruhu bedene dönemiyor seytnlar tarafından alikonuluyor. Güzel filmdi

Bende bir ara araştırıyordum, tehlikeli olabileceğini sanıyorum. Ruh bedenden ayrılınca, tekrar girmeyi başaramaz ve uyanamazsan gibi.... korkunç geliyor...
O çok düşük biri ihtimal.Ruh arafta kalıyormuş yapan duydum ama arafta kalani duymadim.Ama oyle bir ihtimal var tabii.

Genelde yapmaya çalışıp bir nebze başarılı olanlar kendini görüyormuş ruh bedenden çıkınca.Tabii fazlaca uzağa gidince arafta kalma durumu da oluyormuş.Sence sadece zihni boyutla olur mu bunlar?

Hayır bunlar doğru değil. Arafta kalma söz konusu olmaz. Herhangi bir duygu değişiminde uyanırsınız.Ve uzaya da gitseniz kendinizden kaçamazsınız :) Zaten ruh bedenden kopup gitmiyor.Öyle olsa güzel bir intihar yöntemi olurdu :)

Astral seyahat bilinçli olarak yapılan beden dışı deneyim kalıbıyla anlatıldı sürekli ancak bu kalıp anlamı tam olarak ifade edemiyor.Astral seyahatte görsel hafıza ve bilinçaltı max seviyede mantık min seviyede. Zaman ve mekanın ilerlediği bir rüya olarak düşünebilirsiniz.Öyle şu anki gibi görme, ses, algılama vs yoktur. Daha çok kurgusaldır.

Astral olarak boyut değiştirme ise genellikle varlıklardan yardım alınarak yapılır.Zaten yardım almadan yapıyorsanız keşiş falan olmalısınız.Ya da zihin engelli.İnsan mantığından kopamaz hiç bir şekilde.

Bende çok merak ediorm yaaaa filminide izlemstm cocuk sürekli astral seyahate ckio ve bigun orda kalıyor ruhu bedene dönemiyor seytnlar tarafından alikonuluyor. Güzel filmdi
Şeytanlar tarafindan alikonulma durumu gercek astral seyahatte yok ama baska varliklarla karsilasma ihtimalin varmış başka bir boyuta geçtiğin için ama bir zararlari olmuyormuş.

Senin bahsettigin lucid rüya.Yani rüyani yönlendirme,rüyada rüya olduğunu bilme.Çoğu zaman ben de yönlendiriyordum.Astral seyahatin bir alt aşaması bu.Özellikle bumu yapan da çok :)
Bazen rüyamda bir yerde yürürken çok değerli bir şey buluyorum altın, elmas gibi...
Bir kere de sınav sorularını bulmuştum rüyamda kağıdı alıp çantama koymuştum falan...
Daha çok var böyle hatırlamadığım
Cebime attığım anda rüyada olduğumu anlıyorum genelde ve "birazdan uyanacağım, uyandığımda bu keşke elimde olsa" diye düşünürken uyanıyorum :)

Back
X