- Konu Sahibi VuslataDair
-
Son gelişmeyi okumadınız sanırım kedi sebebiyle olduğu kesinleştietrafa takılmış bir duymuşlar kedi köpek kuş diye her şeye onları sebep gösteriyorlar.en garantisi git bir doktora test yapılsın her şey çıkar ortaya.ille kedi yapacak diye bir şey yok .benim de eskiden yoktu sonra bir anda ciğerlerim elimde kalmaya başladı deyim yerindeyse (kedilerim de var), senelerdir kullandığım parfüm birden yapmaya başlamış meğer.
Hastaneden bilgilendirme amaçlı bir kağıt verildi hatta başarabilirsem resmini de atacağım burayaKedi alerjiniz olsa 1,5 sene sürmezdi ortaya çıkması hemen çıkardı. Astımı tetikleyebilir kedi tüyü bir ihtimal. Ama kedi yüzünden astım olacağınızı sanmıyorum. Tüyü çok etkiliyorsa traş ettirin, yaz da geliyor zaten. Ama lütfen göndermeyin kediyi, birlikte yaşamanın bir yolunu bulun.
Hayat kalitemi yerle bir ediyor diyebilirimOf çok üzüldüm..hayat kalitenizi çok etkilemiyorsa uzaklaştırma olayını bir daha düşünün derim..zira ondan ayrılmanın üzüntüsü çok fazla oluyor..eşimde ciddi anlamda rahatsızdı geceleri tıkanmaktan uyuyamaz olmuştu..biz kedimizi kaybettikten sonra eşimin bütün rahatsızlığı geçince anladık alerjisi olduğunu..çok istiyorum tekrar kedimiz olsun içim gidiyor ama eşimin durumundan dolayı olmuyor malesef..
Öyle mi bunu bilmiyordum araştıracağım çok teşekkür ederimEvcil hayvan alerjilerine karşı olan aşılar var bildiğim kadarıyla, doktorunuza danışın isterseniz.
Rica ederim umarım bir faydası olur. Iki kedim var ve hayvanlar konusunda çok hassasım.Durum karşında çok duyarlı, bilinçli davranmışsınız. Tüy döküyor diye sokağa atanlar okur ve utanır umarım.Öyle mi bunu bilmiyordum araştıracağım çok teşekkür ederim
Kediyle alakasi yok esiminde astimi var ama kedimizde var bizim evinizde sadece tozlari birakmamaya calisin, haftada 2 günü ev temizligi yapin..Merhaba
Hayatımda hiç sigara içmedim evimde sigara içen de yok zaman zaman misafirliklerde falan maruz kaldığımda inanılmaz etkilendiğim oluyordu dumandan
Yaklaşık 1,5 yıldır kedim var
Ve yaklaşık 6 ay evvel de astım başlangıcı teşhisi konuldu içine hap atılarak kullanılan bir hava cihazı verildi kullandım ama geçmedi zaman zaman adeta nefessiz kalıyorum
Etrafımdaki herkes kediden diyor bununla ilgili bilginiz var mı artık gerçekten öğrenmek istiyorum
Bizimde ev akarina karsi alerjimiz var bize de söyler misiniz nasil yapiyonsunuzAlerji testi yaptırın, hassasiyetiniz var mı yok mu öğrenirsiniz. Onun dışında her söyleneni kulak ardı edin.
Bende ev akarına alerji var, ilaç kullanmadığım zaman öksürük ve nefes darlığı yaşadığım oldu ama kedimle sorun yaşamadım, kedi tüyüne alerjim yoktu. Ama anneme kalsam hemen kediyi evden çıkarmam gerekiyordu :)
Etraftakiler böyle konuşur çünkü en kolay suçlanacak o masum hayvanlardır. Astım bahar geçişleri çiçek tızu polenlerden azar. Kedi ile bşr ilgisi bulunmamakta lütfen önyargılı, bilip bilneden çok şey bşliyormuş gibi konulan insanlara kulak asma. Tozsuz topaklanan kum kullan onu sevgisi tüm hastalıkları azaltır arttırmaz...Merhaba
Hayatımda hiç sigara içmedim evimde sigara içen de yok zaman zaman misafirliklerde falan maruz kaldığımda inanılmaz etkilendiğim oluyordu dumandan
Ve yaklaşık 6 ay evvel de astım başlangıcı teşhisi konuldu içine hap atılarak kullanılan bir hava cihazı verildi kullandım ama geçmedi zaman zaman adeta nefessiz kalıyorum
Etrafımdaki herkes kediden diyor bununla ilgili bilginiz var mı artık gerçekten öğrenmek istiyorum
Siz ciddi misiniz?? . Hastalık hakkında hiç bir bilgi edinmemissiniz. Evet tabiki de etkisi var bende astım hastasıyım. Doğuştan benim ancak; yurtdışı tedavi sonrası sinirsel kaldı sadece. Kesinlikle polar yün battaniye kullanmanız bile yasak. Tüy toz kabul etmeyen bir hastalık ki siz kediden bahsediyorsunuz. Hayvanları sevebilirsiniz . Ancak alerjik astimsa dokunmaniz bile hata. Çünkü alerjik astım atağı çok daha ağırdır. Ancak hayvanla kapalı aynı ortamda bulunmak , Hayvana fazla yaklaşmak kesinlikle yasaktır. Bir an önce yuva bulun kedinize ; ölümüne atak geçirir. Konusamiyacaginiz içinde telefonda yardım da istemezsiniz ambulanstan .Merhaba
Dediğiniz alerjik astim . Alerjik astimda sahada riskli bir de hayvanEtraftakiler böyle konuşur çünkü en kolay suçlanacak o masum hayvanlardır. Astım bahar geçişleri çiçek tızu polenlerden azar. Kedi ile bşr ilgisi bulunmamakta lütfen önyargılı, bilip bilneden çok şey bşliyormuş gibi konulan insanlara kulak asma. Tozsuz topaklanan kum kullan onu sevgisi tüm hastalıkları azaltır arttırmaz...
Kediye alerjiniz vardır muhtemelenMerhaba
Bizimde ev akarina karsi alerjimiz var bize de söyler misiniz nasil yapiyonsunuz
Ben de benzer bir konu açmayı düşünmüştüm. Polen alerjim var. Her sene bahar geldi mi başlar hapşırmalarım. 9 aydır evde bir kedimiz var ve yaklaşık 1 aydır aşırı derecede hapşırma, burun akıntısı ve boğaz kaşıntısı şikayetim var. Kediden şüphelendim ama onu asla gönderemeyeceğim için test yaptırmaktan bile kaçındım. Peki neden illa kedilerin gönderilmesini istiyorlar? İlacı yok mu versinler kullanalım.
Çok üzücü amaİlacı var diye biliyorum. İlaç kullanıp kediyi uyuduğunuz odaya sokmuyorsunuz. Evin içinde gezdiğiniz giysilerle kedisiz odaya girmiyorsunuz yani hiçbir şekilde kedisiz odaya başka odalardan bir şey gelmiyor. Bu şekilde en azından uyurken rahat edebilirsiniz. Doktorlar bunu önermiyor tabii ki. En kesin çözümü kedilerden uzaklaşmakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?