• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asosyal bir öğretmenim!

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
798
yapı itibarıyla samimi olmadığım,yeni tanıştığım kişilere sıcak davranamıyorum bu yüzdende arkadaş çevrem yok çalıştığım yerde küçük bi ilçe ve ben çok sıkılıyorum :(

eğer çevre istiyorsan kendini biraz aşman lazım herkesle çok samimi olman gerekmiyor ama iletişim kurman sohbet etmen iyi olur zamanla sohbetler artar küçük bir ilçedeysen aslında daha kolay oluyor arkadaşlık kurmak.bende 3 yıl çalıştım ilçede akşam oturmalrına katıl arkadaşlarını sen davet et gerisi gelecektir kimseye ön yargılı yaklaşma herkes mükemmel olmak zorunda değil illaki senin kafana görede arkadaşlar vardır.

birbirleriyle birgün samimi birgün arkalarından konuşan iş arkadaşlarım var bu yüzden yapı olarakta ısınamıyorum sorun bende diye de düşünüyorum. diğer okullardaki meslektaşlarımla da tanışma ortamım olmuyo zaten :(:44:

bende senin gibiyim. asosyalim.
okulumdaki herkesle aynı seviyede aynı muhabbet içindeyim. ancak kimseyle okulharicinde pek görüşemiyorum. güvenemiyorum galiba.
eşim de çok yakın olamıyor. birlikte evde oturup duruyoruz.
ama davetlere katıldıkça ve sen davet ettikçe çevren genişliyor. bunu biliyorum. ama okuldakiler ya çocuklu ya bekar. bizim gibi olan yok. ya bekarlar çok gezmek istiyor ya da çocuklular bizi bakıcı olarak görüyor. (biraz fazla iyi anlaşırız çocuklarla da)

ama şu bir gerçek: çok sıkılıyorum.

Hocam bizde küçük bir ilçede çalışıyoruz ama eşimle aynı okuldayım Allah'tan. Böyle yerlerde arkadaşlıklar da olmadımı hiç vakit geçmiyor. Siz ortak noktalarınızdan, mesela öğrencilerinizden, çalışma ortamından başlayarak yavaş yavaş sohbet edin. Konu konuyu açar zaten. Sonra birlikte vakit geçirmeye başlarsınız. kendinizi iyi hissedersiniz. Güveniniz de yerine gelir. Mesleğinizi de olumlu etkiler. Asosyal olmamıza imkan vermeyen bir meslekteyiz. Hergüün başımızda yüzlerce insan var biliyorsunuz. kendi adıma da şunu söyleyeyim. Görünüşte çok kibarız, birbirimize gidip geliyoruz, birlikte gezi planları yapıp gezmelere gidiyoruz pek çoğumuzun ortak noktası da yok ama herkesi olduğu gibi kabul edip birlikte güzel vakitler geçiriyoruz. Gerçekten dostmuyuz? Pek sanmıyorum ama hiç yoktan iyidir bence.

samimi arkadaşlıklar kurmayın..kalıcı olmuyor çoğu..

bırlıkte gezın.. haftasonu bı etkınlık yapın..olmadı oncelerı telefonlaşın sadece..bu da bır başlangıç..

küçük bır ilçede esnafı esgeçmeyın..

esnaflada muhabbet edın..benım burda esnaftan çok tanıdığım oldu..çok yardımcı olurlar..samimi olmak zorunda değilsiniz ama çevrenızdekı ınsanları tanıyın..

ha deyınce olmaz ama alışırsınız sosyallığe..

Back