E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
eline sağlık canım, açıklama süper yanlızcokacimcoook
NOT:İÇİNE MERCİMEK KOYARSANIZ MERCİMEK KÖFTESİ OLUR. kaydirigubbakcemile3
çok teşekkürler beyzanurcuma.s.ellerine saglik canim sabah sabah canim cekti valahihoyyyt
sen bana yakın olsan selp servis yapıcam sana körolasıca uzaklık yokmu:gitme:çok saol incimŞenizasom önlügümü taktim
ikram etmeni bekliyorum :)
agzimi actim bak
eee hadi tiksana agzima :)
ellerine saglik cimcimem yine yapmissin yapicagini
biricik sevgili geniş ailen demek kaydirigubbakcemile3 deli yaa bu kızz
işte asonun gece vakti yedigi köfte aha da bu
ellerine saglık kankamm mercimeğede bayılırmm cokacimcoook buna da cokacimcoook sana da :jeyyar:
asom ne dicem soğan la salça beraber mi kavruluyo yapıcam
babanem malzeme fazla giderse oyar beni aç maç kalırım:roflol::roflol:
kız bide bulgur köftesi mercimek köftesi fark ne salakmıyım neyimcokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
sen salak değilsin:mymeka:ama kafan basmıyo mercimek koyarsan mercimek köftesi diyoruz,ama mercimek koymassak bulgur köftesi oluyo işte..yani mercimek köftesinin mercimeksiz malzemesi bu anladınmı şimdi :1hug:
canikom soğan ve salça beraber kavruluyo evet ama koku üstüne sinmesin die kavurmassında sen şimdi:roflol:
ellerine sağlık tatlım ben ikisini de severek yapıyorum mercimek köftesini de bunu da paylaşım için tesekkürler
çok teşekkür ederim canlarıma.s.ellerine saglik canim harika görünüyor hafta sonu bende yapacam tesekür paylasimin icin
asom tanıyon beni valla:roflol: evet kavuramam mutfak bırakıp kaçarım
yanarlar:roflol::roflol:
.
kızım kitabını yazarım yok satar be sen ne diyosun:roflol:
bulgurumu kaynatma yoksa ben seni tencereye atıp kaynatırımkötükedihüso:roflol:korsana karşı önelem almadan yazma:roflol::roflol::roflol::roflol:
aha bulgur kaynadı çenemden sustum:roflol:
çok nalçağız biz vallakaydirigubbakcemile3içinde et yok yok hayatım:)gece gece bir yanda çıtır tavuklar patlıcan közlemeleri aha birde bu geliyorlar üstüme üstüme ..nalçaklarrrrrr....:sinifsinif:
bunun çiğköfteden farkı ne ola ki :uhm:
bulgur in mercimek out:lepi:Cok iyi fikir, mercimek köftesini sevmem zati.. kaydirigubbakcemile3
19 tane daha tarifim var:jeyyar:tarifi yapınca resim ekle kızhihoyyyt
laa sen tarifdemi verrdin... :lepi:
valla ne diem süpper gözüküyor asomm
hemen yarın yapıcam hatta şimdimi yapsamm
oofff canım istedii yaaaaaacokacimcoook