Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Bir gün Mecnun çölde Leyla'yı düşünerek gezerken... namaz kılan bır faninin önünden geçer... Namazı bitirdikten sonra fani: Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun? Mecnun: Ey fani ben Leyla'yı düşünürken Seni görmedim, Sen Mevla'yı düşünürken beni nasıl gördün..??

Yüklemi, nesnesi, tümleci, tamlamaları bana kalsın, Sen bu cümlede ki "gizli zalimi" bul ! Ki sen özne olamayacak kadar, sıfatsız,zamirsiz,özelsizsin artık cümlelerimde! Benim hep iki acım olmuştur ömrü hayatımda; Biri sen, biri daha sen... Ve dedim ya hep iki mevsimim olmuştur benim; Biri sonbahar, biri senbahar...

Canım;
Topiği nin müdavimlerindenim,bunları bizimle paylaşmak için verdiğin emeğe çok teşekkür ederim...
Sevgiler a.s.

Canım;
Topiği nin müdavimlerindenim,bunları bizimle paylaşmak için verdiğin emeğe çok teşekkür ederim...
Sevgiler a.s.

Yorumlarınızı okuyunca ne kadar mutlu oluyorum bilseniz..Güzel duyguların en güzel ifadelerini sizler böyl ilgili olduktan sonra paylasmaya devam edecegim..İyiki varsınız,iyiki varsın..

Çaresiz
kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim... Adam
belki yüz kere vurur taşa. Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile
oluşturamaz. Sonra birden, yüzbirinci vuruşta, taş ikiye ayrılıverir.
ışte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan
öncekilerdir!

''Öldüğüm
varsayılsın..Otopsiyle uğraşmak lüzumsuz bence..Sebebime direkt gözlerin
yazılsın..Keza senin yoksa bile,yokluğunun mutlaka parmağı vardır bu
cinayette!"

Dün CANIM olan, Yarın DÜŞMANIM olmaz benim. YAŞANANLARIN HATIRI hep saklı kalır, Hatırları hep sorulur selamları hep alınır. SıLDıKLERıM vardır bir de. Onlar YANLIŞLARIM ve PıŞMANLIKLARIMDIR. ADLARI ANILMAZ,HATIRLARI SORULMAZ, Sadece BEDDUALARIMDIR... Vicdanla birlikte, Şeref ararım ben SEVDıKLERıMDE.Her zaman doğru de...ğildir elbet SEÇıMLERıM. Zaman gelir ŞEREFSıZLERı DE SEVERıM..

oy oy oy ki ne oyyy okudkça okuyasım geliyor inanırmısın aslıhanım her açışta ilk sayfadan başlıyorum istemdışı.nerden buluyosun allasen bu kadar özel şeyleri hemide dokunaklı..daha önceleri aldığın notlar mı yoksa yeni keşifler mi ey kaşife bacıııopuyorumnanaktan

oy oy oy ki ne oyyy okudkça okuyasım geliyor inanırmısın aslıhanım her açışta ilk sayfadan başlıyorum istemdışı.nerden buluyosun allasen bu kadar özel şeyleri hemide dokunaklı..daha önceleri aldığın notlar mı yoksa yeni keşifler mi ey kaşife bacıııopuyorumnanaktan

Canımm yazdıklarımın bir kısmı çok önceden okuduklarım duyduklarım edebiyatla aram her zaman iyiydi sürekli böyle şeyler okumaya bayılıyorum bir kısmını ise yeni keşfettim elde güzel söz mü biter sürekli arayış içindeyim hıh işte budur dediklerimi de sizlerle paylaşıp mutlu oluyorum :lepi:

Şimdi karşıma geçmiş düştüğüm tuzağa gülüyorsun
değil mi?

İYİ SEYİRLER SEVDAM ...
bende perde kapandı...
oynadığın tek kişilik/siz filmde
Başrolü ve geri kalan tüm yan takımları sana bırakıyorum
ben yokum
ben bittim
ben vazgeçirildim....

Allah aşkı derya deniz gibidir. Kendi meşrebince her insan ondan su alır. Fakat kimin ne kadar su alacağı kabının büyüklüğüne bağlıdır. Kiminin kabı fıçıdır, kiminin kova; kiminin kırbadır,kiminin matara." ...

Ayrılığı seçtin mi herşeyi götüreceksin yanında. Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde. gitmenin hakkını vericeksin! Gittin mi adam akıllı gidiceksin, hiçbir özlem kalmamalı dönüşleri emziren. Demem o ki böyle gidilmez. Büyük olmalı ayrılık.

YA TUTULACAK KADAR YAKIN OLUCAKSIN, YA DA UNUTULACAK KADAR UZAK.

kimse pahalıdan satmasın kendini,biz biliriz herkesin indirimli günlerini.gidene üzülme başkasına gitmiştir,gelene sevinme başkasından gelmiştir.giden dönmek isterse bırak dönsün,ne kaybettiğini bir daha görsünnn.......

hi ho ho accık kamyon arkası oldu ama güsel beee dimi aslıcıksositososito

Üç öğün yemek yemekle büyümezmiş her zaman insan..
Üç öğün gözyaşı içmeliymiş kimi zaman..
Aşktan ağzım yandı anne..
Canım yandı..
Solum yandı.. Nefesim tıkandı..
Bir numara büyük geldi bu hayat bana,
Anne, beni sil baştan doğursana!..

Geldim..! Gitmelere bekle diyerek... Attım Valize Bir Kaç Kırgınlık, Bir İki Vefasızlık... Bir Kaç Acı Söz, Benim Hatırladıklarım... Bir Kaç İyi Söz, Senin Unuttukların... Geldim...! Korkma Aç Kapıyı..! Sende Kalmaya Değil, Beni Almaya Geldim...!

Yokluğuna alışmak kolay, bir yolu bulunuyor sessizliğin. Kalsaydın, diğerlerine benzerdik. Belki de iyi oldu gittiğin. Benim derdim başka! Korkuyorum, ya bir daha hatırlayamazsam yüzünü çünkü birlikte çekilmiş hiç resmimiz yok bizim!

Back