• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla yapmam dedikleriniz?

şuan destan gibi dizerim asla ları da yarın hepsi yalan olabilir bende kural yasa yoktur. sadece yapılması veya yapılmaması gerekenler vardır. en sert sınırlarım bunlar benim kesinlikler aslalar yok hayatımda

Hiç birşeye asla dememeye çalışırm ama dediklerimde vardır

asla onu sevmekten vazgeçmem.Çünkü onu sevmek demek kendime saygı duymam mutlu olmak için nedenler yaratmam demek:3:

Aşkımdan ölsem bile asla bir erkeğe ilan-ı aşk yapmam.
İllaki o beni farkedecek.

Son düzenleme:
asla yapmam diye bir şey yoktur... bugün mevcut olan düşüncelerimiz yıllar içinde bambaşka boyutlar alabilir ve bugunki düşüncemizle hayır dediklerimize ileride evet diyebiliriz ... ki yapmak istemediğimiz ben bunu yapmam dediğimiz şeyleri zorunluluktan yapma mecburiyetindede kalabiliriz ... bu yuzden asla yoktur... o sebeble asla yapmam dediğim bir şey de yoktur:71:

asla demeyeceğim ama yaptığı bir şey yüzünden birini eleştirmem, hakir görmem... çünkü kuran'da da dendiği gibi: kimseyi kınama, sen o eleştirdiğin şeyi yaşamadan bu dünyadan gitmeyeceksin... kısacası gülme komşuna gelir başına durumu...ya da büyük lokma ye ama büyük söz konuşma :34:

asla ''ben asla yapmam'' diye bir cümle kurmam.. insanoğluyuz; büyük laf etmemeli..

Aslaa! diyip büyük konuştuğum bir çok şey başıma geldii
İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş ya o misaL..
asla ASLA demem heralde..

asla ama asla evlendıgımden berı kocamın aılesının ıcınde yasananlari kendi aileme bile anlatmam.yada kisaca kimle ne yasaniyorsa orda kalir en yakin insan esimdir o bile bilmez cogu seyi

asla demeyeceğim ama yaptığı bir şey yüzünden birini eleştirmem, hakir görmem... çünkü kuran'da da dendiği gibi: kimseyi kınama, sen o eleştirdiğin şeyi yaşamadan bu dünyadan gitmeyeceksin... kısacası gülme komşuna gelir başına durumu...ya da büyük lokma ye ama büyük söz konuşma :34:

Büyük lokma ye büyk konuşma demişler :)

Back