• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla yapmam dedikleriniz?

bi yere gidilince kim olursa olsun hesabı ödesin diye oturup beklemek :1:
bu konudada insanın aklına sürekli bişeler gelio ya:)

asla yapmam dedğim birkaç şey yaptım.

"asla asla deme... herşey insanlar içindir.." sözlerine katılarak asla "asla yapmam" demiyorum :34:

asla diyerek büyük konuşmak istemem gün gelir asla yapmam dediğim şeyleri bir sebepten yapmak zorunda kalabilirim

asla sivri burun topuklu ayakkabı giymem:1::1::1::1::1:

asla duraktaki otobüse yetişmek için koşmam:57::57::57::57:

asla herkesle iyi geçinen biri olamam:34::34::34::34:

asla saçlarıma jöle sürmem:52::52::52::52:

aklıma gelenler bunlar:46:

Asla mülayim olamam:50:
Asla topuklu giymem:2:

Asla erken yatıp erken kalkamam:3:
Asla bana taş atana ekmek atamam:32:

bi yere gidilince kim olursa olsun hesabı ödesin diye oturup beklemek :1:
Bu konudada insanın aklına sürekli bişeler gelio ya:)

:20: Benim de bi arkadaşım vardı hesabı bana ödetirdi ya parası çıkışmazdı ya bozuğu olmazdı:27: Güyaa...ama yok artık kuruşuna kadar hesaplarım herkes yediğini öder

en son asla ama asla asla hiç bir vakit dövme yaptırmam demiştim çok olmadı yaptıralı acıyo hala:26:

Asla saçımı çook kısa kesitrmem
Asla suyuna gitmem
Asla altta kalmam
Asla duygusal bir yerde duygusal olmam :53:
Asla 60'lar modası giyinmem
Asla birinin peşinden gitmem
Asla ensturmanımı kimseye vermem :24:
Asla ailemde olsa susmam ( çok cadıyım ben ya :52: )
Asla başkasının iyiliği için fırsatlarımı tepmem.. Aklıma gelen en basitleri bu :D

Asla saçımı çook kısa kesitrmem
Asla suyuna gitmem
Asla altta kalmam
Asla duygusal bir yerde duygusal olmam :53:
Asla 60'lar modası giyinmem
Asla birinin peşinden gitmem
Asla ensturmanımı kimseye vermem :24:
Asla ailemde olsa susmam ( çok cadıyım ben ya :52: )
Asla başkasının iyiliği için fırsatlarımı tepmem.. Aklıma gelen en basitleri bu :D

ruh ikizimi buldum galiba her madde tutuyo biri hariç onun sebebi de enstrumanım yok ama olsa ben de wermem:66:

:20: Benim de bi arkadaşım vardı hesabı bana ödetirdi ya parası çıkışmazdı ya bozuğu olmazdı:27: Güyaa...ama yok artık kuruşuna kadar hesaplarım herkes yediğini öder

güzel taktikmiş valla:))bozdursun kardeşim yok öle beleşe hayat sürmek artık:))ssanada yazık:)

bu topıc bıraz sakıncalı sonuclar dogurabılır bence ılerıye dönuk.. ınsan olan herseyı yapadabılır hersey basına geledebılır.. neden yaratıldıgımızı unutmamak lazım.. o sebeple asla yapmam dıye bence kımse bırsey yazmasın cunku kişi kınadıgı şeyi yasamadan can vermez dıyor allah resulu... dua edelım allah bızı utanacagımız ve utandıracagımız hallerden esırgesın aklımızı basımızdan almasın.

asla başka birisiymiş gibi davranmam, asla hakkım olmadığı halde başkasının hakkını gasp etmem, asla bir yerlere gelebilmek için yalan söylemem.

Asla bir canlıya bilerek zarar vermem.
Asla arabesk dinlemem. (gerekirse kulaklarıma beton döktürürüm :36: )
Asla birinin bana ne yapacağımı söylemesine izin vermem.
Asla işkembe içmem, kokoreç yemem. (kıtlık başlarsa tekrar düşünebilirim)
Asla aldatmam.

Büyük konuşmamak ve kınamamak lazım,ilerde mutlaka konuştuğunu yapıyo çünkü insan,imtihan

dünyası ilerde hangi koşullarda ne yapacağımızı kestiremeyiz , ALLAH bilir...
:31:

Back