asla vazgeçmem dediğiniz parfüm ?

Çok kaliteli ya ben marka olarak çok seviyorum ysl'yi. Keşke bitmese ama şimdiden azaldı annem diyor ki kızım ne çabuk azaltmışsın dün de diyor yeter onu sıkma biraz ara ver bitecek yoksa
Ah bu anneler hepsi böyle benm annemde bana öyle der hep ama onun demesinin nedni parfümlerimi genelde çok seviyor bakıyorm iki gün sonra yernde yok anne nerde hiiçç der bakıyorm benm parfümüm kokuyor en azından senin annen parfümlerine el koymuyor

Hahah yok bizde tam tersi annemdeki parfüm koleksiyonunu görsen agzın acık kalır o yüzden bizde ben kaçırıyorum genelde parfümleri

hypnotic posion a benziyormuss öle mi sizce ?? bende böle cok sorulan bi parfümüm olsun istiyorm yaa yazın da kullanıyormusunz onu pkiii

bon bon nasıl peki :)) ?? jelibonumsu yada la vie bell gbi cok sekerli mi kadınsı mı nasıl canm
Kadınsı değil bence daha genç bi koku bonbon. Kesinlikle la vie est belle gibi değil. Bu daha karamelli, meyveli şeker gibi kokan bi parfüm. Silajı cok iyi. Viktor&rolf döktürmüş diyebilirim.

hypnotic posion a benziyormuss öle mi sizce ?? bende böle cok sorulan bi parfümüm olsun istiyorm yaa yazın da kullanıyormusunz onu pkiii
Yazın kullanmıyorum antalya çok sıcak malum daha fresh kokular yada deodorant tercih ediyorum ben bi çok parfüm denedim ama bence eşi benzeri yok:)

Öyledirr:) şu aralar annemle ortak viktor&rolf bonbon kullanıyoruz. Onu da sevdi :)[/QU
Yazın kullanmıyorum antalya çok sıcak malum daha fresh kokular yada deodorant tercih ediyorum ben bi çok parfüm denedim ama bence eşi benzeri yok:)
sadece tek bi sitede kalmıss 75 ml 119 tl + kargo gtti gidiyorsda faturalı orjinal dio adam ama alsammı bilemedim :) cook merak ettim bargelloda varmıs 415

sadece tek bi sitede kalmıss 75 ml 119 tl + kargo gtti gidiyorsda faturalı orjinal dio adam ama alsammı bilemedim :) cook merak ettim bargelloda varmıs 415
Gittigidiyor pek güvenilir değil canım ben uyarıyım. O siteden 300 liraya chanel coco mademoiselle almıştım utanmadan çakma yollamıştı satıcı.

Gittigidiyor pek güvenilir değil canım ben uyarıyım. O siteden 300 liraya chanel coco mademoiselle almıştım utanmadan çakma yollamıştı satıcı.
ayy yapma ya nasıl anlarızz acaba sadece orda kalmıs o parfümden ama bilmiorm elimde cok az kaldı zaten yazmıs orjinal faturalı ürün yazmıs ama dha önce hiç almadımm ... 96 oy alms magaza sesliavm adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…