- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
İlk defa duydum bunu kokusuna bakmam lazımTom Ford Black Orchid
İlk defa duydum bunu kokusuna bakmam lazım:) biraz tarif eder misn parfümü
Ayy tam istediğim gibi parfüm kalcı hoş ve çekici siyah orkideye bayılyırum gerçekten zor bulunan bi çiçek kesinlikle alacağım verdiğin bilgiler için çok telekkür ederimTabii :) biraz agir gibi ilk sıktıgında ama sonradan muhhtesemm oluyo resmen onu sikan insanlarin pesinden falan gidesim geliyosiyah orkideden yapiliyomus bu parfum ve siyah orkide cok kiymetli bi cicekmis. Unisex bi parfum ama bence kadinlara daha cok yakisiyor. Kış parfümü, yaz icin cok agir olur bence. Daha detayli bilgi veriyim :)
Tom Ford'un kendi sitesinde parfümleri Black Orchid'i şöyle tanımlamışlar: " Tom Ford hiçbirşeyin "ulaşılamaz" kadar cezbedici olamayacağına inanır. Black Orchid, Tom Ford'u, zor bulunurluğunun kazancı, keşfi ve şık melezliği ile yeni bir parfüm yaratmasına ilham olmuştur. Bu lüks ve şehvetli parfüm, tenin doğal kokusunu arttıran, geçmiş zamanların ikonik kokularını çağırır. Zengin koyu notaları ile ve siyah orkidenin iksiri ve ihtiraslı ağaçların cazibesi ile, Tom Ford - Black Orchid, modern ve zamansız bir parfümdür."
Biraz pahali bi parfum ben internetten aliyorum markafoni trendyol gibi sitelerden :) ciddi fiyat farki oluyo tekin acarla falan. Sana da tavsiyem bi dene begenirsen internetten al :) 30 ml si bile uzuuuun zaman yetiyor cunku acayip kalici bi parfum sabah sıktiktan sonra gun icinde tazelemene hic gerek yok bence, insan durup durup kendini kokluyor :)
Bunu da listeme yazdımbvlgari jasmin noir'dan kopamayacağım hiçbir zaman sanırım.
Ayy tam istediğim gibi parfüm kalcı hoş ve çekici siyah orkideye bayılyırum gerçekten zor bulunan bi çiçek kesinlikle alacağım verdiğin bilgiler için çok telekkür ederimkeşke strawberry türkiyeye tekrar ürün gönderse orası daha ucuz
Şimdi hepsiburadadan baktım da 100 ml 359 tlymiş :) biraz pahalı ama değer
Ayy çok saol balım ya çok sevindimSana ozel mesaj atiyorum, bi yerde daha ucuza buldum :)
Ben onuda kullandım canım evet gerçekten müthiş insanı rahatsız etmeyevek bi koku ben parfümlere çok düşkün oldğum için bi sürü markanın parfümünü kullandım :) biraz değişik bi koku arayışındayım açıkçasıChristina aguilera- by night.. Yıllardır yakın çevrem sorar durur hiç kimseye söylemedm ismini ama burda yazmamda bi sakıncası yok diye düşündüm.. Yolda yürürken insanların beni durdurup sordukları o mükemmel koku:)) kesinlikle denemelisin
Christina aguilera- by night.. Yıllardır yakın çevrem sorar durur hiç kimseye söylemedm ismini ama burda yazmamda bi sakıncası yok diye düşündüm.. Yolda yürürken insanların beni durdurup sordukları o mükemmel koku:)) kesinlikle denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?