asla vazgeçmem dediğiniz parfüm ?

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
merhaba canlarım
kullanıpta memnun kaldığınız tekrar alırım dediğiniz bi parfüm var mı ben 20 yaşındayım ve yaşıa uygun bi parfüm arıyorum özellikle sıkınca hemen gitmeyecek her girdiğim ortamda parfümün buram buram kokmasını istiyorum :) daha önce calvin klein parfmlerini kullandım çokta memun oldum özellikle euphoriadan menmnun kalldım şimdi farklı parfüm kullanmak istiyorum

Chanel chance 2.şişem bitmek üzere yakında maddi durumum yeterse 3.sünü de alacağım gibi:)
Lancome La vie est belleyi seversin gibime geldi bu arada.

Chanel chance tüm kadınların beğensiği ni parfüm lancome hipsonse kullandım da bunu da bi deniyeyim :)

İlk defa duydum bunu kokusuna bakmam lazım :) biraz tarif eder misn parfümü

Tabii :) biraz agir gibi ilk sıktıgında ama sonradan muhhtesemm oluyo resmen onu sikan insanlarin pesinden falan gidesim geliyo siyah orkideden yapiliyomus bu parfum ve siyah orkide cok kiymetli bi cicekmis. Unisex bi parfum ama bence kadinlara daha cok yakisiyor. Kış parfümü, yaz icin cok agir olur bence. Daha detayli bilgi veriyim :)

Tom Ford'un kendi sitesinde parfümleri Black Orchid'i şöyle tanımlamışlar: " Tom Ford hiçbirşeyin "ulaşılamaz" kadar cezbedici olamayacağına inanır. Black Orchid, Tom Ford'u, zor bulunurluğunun kazancı, keşfi ve şık melezliği ile yeni bir parfüm yaratmasına ilham olmuştur. Bu lüks ve şehvetli parfüm, tenin doğal kokusunu arttıran, geçmiş zamanların ikonik kokularını çağırır. Zengin koyu notaları ile ve siyah orkidenin iksiri ve ihtiraslı ağaçların cazibesi ile, Tom Ford - Black Orchid, modern ve zamansız bir parfümdür."

Biraz pahali bi parfum ben internetten aliyorum markafoni trendyol gibi sitelerden :) ciddi fiyat farki oluyo tekin acarla falan. Sana da tavsiyem bi dene begenirsen internetten al :) 30 ml si bile uzuuuun zaman yetiyor cunku acayip kalici bi parfum sabah sıktiktan sonra gun icinde tazelemene hic gerek yok bence, insan durup durup kendini kokluyor :)

Ayy tam istediğim gibi parfüm kalcı hoş ve çekici siyah orkideye bayılyırum gerçekten zor bulunan bi çiçek kesinlikle alacağım verdiğin bilgiler için çok telekkür ederim keşke strawberry türkiyeye tekrar ürün gönderse orası daha ucuz

Rica ederiim insallah begenirsinn evet ya cok ozledik strawberry i

Christina aguilera- by night.. Yıllardır yakın çevrem sorar durur hiç kimseye söylemedm ismini ama burda yazmamda bi sakıncası yok diye düşündüm.. Yolda yürürken insanların beni durdurup sordukları o mükemmel koku:)) kesinlikle denemelisin

Ben onuda kullandım canım evet gerçekten müthiş insanı rahatsız etmeyevek bi koku ben parfümlere çok düşkün oldğum için bi sürü markanın parfümünü kullandım :) biraz değişik bi koku arayışındayım açıkçası

orijinalini nereden alıyorsunuz peki? piyasada yok. ben de çoooookkkk seviyorum bu kokuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…