Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

hiç bi zaman asla bunu giymem demicem bidaha:)
ne zaman böyle bişey desem bi gün geliyo ve o şeyleri giymeyi sevmeye başlıyorum:)
yeri zamanı ve mekanı uygun oldukça herşey giyebilirim:)

bende asla giymem demiyorum artık.seneler önce genç kızken turuncudan nefret ederdim.giyenlere şaşkınlıkla bakardım.o sene turuncu moda oldu.her yer turuncu giysi doldu.bir baktım dolabımda kaç tane turunculu giysim olmuş

aynen lisede süslü işlemeli şeylerden nefret eden ben şimdi kokoş şeylere bayılır oldum:)
abartı olmadıkça işleme de pul da boncuk da bayılıyorum artık:)

Ooo olmaz mı uzun askılı elbiselerin altına beyaz uzun kollu tişört giyiyolar Veya tulumların altına filan. Halbuki giyebilcekleri çook şey var. Pantolonun üstüne mini eteği ise artık heryerde görmeye başladım sadece kapalılar değil tabi herkes yapıyo çok kötü bir görüntü bence

Sivri burun ayakkabı.
Orjinal olmayan spor ayakkabı.
Bolero.
Şu ara salaş moda adına yapılmış üstler ve altına kombinlenen atletler. Sokağa çıktığımda 5 kişiden 3'ü bu şekilde.
Kahverengi kıyafetleri neredeyse hiç giymem.
Haşema.
Çok çok güzel olmadıkça mayo giymem.
Push-up sutyen.
Tanga.

yukardaki arkadasa katılıyorum bnde asla ara boyda etek gymem ya mini olcak ya topuklara kadar dizin 1 karş altnda olan etekleri hiiiç sevmiorum
bde ben asla uzun kollu bodynin üstne yarım kol sıfır kol bişi gymem !!!

Asla, ''asla'' dememek lazım. Muhtemelen tunik giymem. Altına tayt giymem. Popomu teşhir edici şekilde tayt veya tayt gibi ince pantolon giymem. Spor ve çok güzel olmadıkça babet giymem. Simli giymem. Neon renk giymem. Bir turkuaz almıştım ama giyemiyorum zaten, içi gözüküyormuş. Göğüs bitimine kadar v dekolteli bluz giymem. Tül maksi etek giymem.

şimdi buraya en çok ne giymek istiyorsanız onu yazın bana kalırsa.misal evlenmek isteyenler gelinlik falan yazsın:))) asla derseniz başınıza geliyor çünkü tecrübeyle sabittir:)

asla abiyenin üstüne bolero giymem,asla sivri burun ayakabı giymem,asla açık ayakkabının içine çorap giymem..bide bazıları askılı elbiselerii içine badi giyiyor özellikla almancılar..asla giymem..

asla abiyenin üstüne bolero giymem,asla sivri burun ayakabı giymem,asla açık ayakkabının içine çorap giymem..bide bazıları askılı elbiselerii içine badi giyiyor özellikla almancılar..asla giymem..

Almanyadaki Türlklere, Almancilar demeniz disinda, söylediklerinize katiliyorum

Açık bir kıyafet giyip onu ceketle , taytla kapatmaya çalışanlar var ya işte o tarz şeyler giymem

Pantolon veya etek farketmez dizaltı bilek kısmında olursa boyu asla giyinmem.
Pantolon paçası mutlaka yerleri süpürmeli
Etekte ya yerlere kadar yada mini olmalı,ara boyları asla giymem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…