Şimdi efenim öncelikle insanı şekillendiren yine insandır, bunu hatırlatmak isterim naçizane.
Elbetteki bebek sahibi olmak istemeyebilirsin sevgili finger, ama katılmadığım yerleri alıntı yaptım. Çocuk ne görürse onu öğrenir, onu yapar. Anne baba çocuğa ne verirse çocuk onu alır. Çocuğun saygılı, zeki, merhametli, kibar, kültürlü, hassas vs vs olması yine anne babaya bağlıdır. Çünkü hiçbirimiz mükemmel donanımlı doğmadık annemizden. Bizi donatan çevremiz, ailemiz, anne babamızdır. Dolayısıyla sen lüzumsuz yetiştirmezsen +1 nüfusun bedelini de ödememiş olursun.
Sevgilerimle yerimseniben
Bu konuyu çok net anladım. Aynı şeyi hatta biraz daha üst seviyesini yaşamışlığım var. Ölümler vs. nedeniyle benden 10 yaş küçük olan kardeşimin maddi/manevi sorumluluğu yıllarca benim üzerimdeydi. Artık aslanlar gibi bir adam. Gurur duyuyorum bugün geldiği yerden.. Bu ayrı konu.Maşallah çok şeker,çok tatlı ama o kadar zor ki tüm hayatını ona adamak.
Çocuğun saygılı, zeki, merhametli, kibar, kültürlü, hassas vs vs olması yine anne babaya bağlıdır.
Kızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım ve burayı çok beğendim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen böyle bir konu açmak istedim zaten yarın tüm gün forumda olacağım inşallah yorumlarınıza katılırım..
Mesela ben; bebeklerle aram hiç iyi değildir açıkçası pek sevmem de... Bu ağustosta evliliğimin 2.yılını kutluycaz inşallah.. Annem ve ablam çok baskı yapıyor ama bir türlü bu derdimi anlatamıyorum...
Ben birbirini seven iki kişinin çocuğu olmasa da ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum.
Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?:uhm:
Hepinize tekrardan sevgilerimi gönderiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?