• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşktı..gelip geçti öyle mi...

papatya2104

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
56
0
286
Antalya
hala neyi beklediğimi bilmiyorum..neden direniyorum,neden ağlıyorum benden bu kadar kolay vazgeçebilen birinin ardından bilmiyorum..neden sanki dünyada senden başka kimse yokmuş gibi davranıyorum,neden çıkmıyosun aklımdan..nasıl yapıcam bunu..

her gün biraz daha azalıyor bişeyler...gözümü tlfondan bi dk olsun ayırmadım kaç gündür..nasıl izin verebildin bu kadar kolay çıkmama hayatından..ama bişey var..ilk günkü gibi düşünmüyorum artık..
seven insan gidemez..bu kadar kolay karar veremez..sevseydi diyorum beklemezdi bu kadar gün..bizim bu kadar tlfonlara çıkmayacak kadar,tek kelime yazamayacak kadar ne sorunumuz vardı diyorum...bitmesini bu kadar çok istediğini bilmiyordum..

tek kabullenemediğim ben seni hiçbişey için zorlamadım ki..sen istedin..ben de sana inandım..güvendim..anlayamadığım şey bu..beni sen inandırmadın mı bu aşkın yaşanabileceğine..zor olan daha güzeldir diyen sen değilmiydin..
sevmiyordun,istemiyordun neden o zaman ya neden..başka birini bulamadın mı..neden ben...hem arkadaşımı hem sevdiğim adamı kaybettim şimdi..4 yılın teşekkürü mü bu..

en kötüsü de seni çok sevdiğim..sana ve bu olanlara rağmen..ne yaşadık ki diye düşünüyo olabilirsin belki ama ben yaşadım,yokken bile sen varmışsın gibi..hep yanımdaymışsın gibi...
geçsin bitsin istemiyorum ama bu da geçicektir biliyorum..neleri unutmuyoruz ki..ama sen şunu hiç unutma seni çok sevdim..başka kimseyi sevmediğim gibi..seninle o kadar çok şey vardı ki yaşamak istediğim...ama sen istemedin...

.O kadar çok sevmişim ki seni, sevmekten vazgeçemedim.
Oysa sen bitirdin.
Oysa sen vazgeçtin.
En Gitmez dediğimdin..
Gittin..
Sen
Gittin.

Herşey Gitti...

Back