Askperisi'nin Zayıflama Deneyimi

askperisi87

σ мємє вυяαуα gєℓє¢єк
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
878
314
123
37
arkadaşlar benim oldum olası bi iç bacak yağlanması vardır.yani ben 55 kiloyken bile belim incecik kalır,zaten yağdan kastan yoksun göğsüm dahada küçülür,küçücük ayva göbeğimin hepsi gider.ama ama ama asıl gitmesi gereken şu üst bacakların iç kısımlarındaki yağlar.böle löp löp hala oldugu yerde inatlaşarak durur:84: basenimde var ama sorun etmiyorum onu belimle dümdüz aynı hizada olmasını asla istemem,o çıkıntı hoş duruyor.ama bahdettiğim iç bacak için neler yaptım neler.
1-extra jel=sürünce hafif bir vix gibi bi koku ve yanma hissi başkada bişi yapmadı
2-bitkisel karışım=mate,funda,sinameki,civanperçemi,yeşilçay,balıkotu...=sadece bağırsaklarımı çalıştırdı
3-titreşimli kemer=hergün 2kere bacaklarıma taktım cm olarak incelme var ama sorunlu bölgemde gelişme yok
4-nivea selülit kremi=düzenli 1 ay masaj yaparak kullanmama rağmen tık yok yine
5-plates=ebru şallının neredeyse bütün programlarını indirdim lastik,top aldım ve cd sini aldım 3 ay haftada 3 gün yaptım kilo olarak 4kilo wermiştim ama tabi yine bel üstümden:95:
6-en sonda zayıflama hapı=elma ve krom oda sadece bitki karışımı gibi bağırsaklarımı çalıştırdı ve platesle verdiğim 4 kiloyuda bırakınca geri almamı sağladı

şimdi sizce başka yapabileceğim bi yöntem varmı? çünkü artık bu kalıplaşmış,çirkin görünen fazlalığımla yaşamak istemiyorum.170 boyunda 60 kiloyum ve bedenimle kiloma ilgili tek sorunum bu,inşallah fikir önerisinde bulunan yardım edecek arkadaşlar olur

yaa Allah aşkına yokmu bi önerim var diyen:84:

canım boyuna göre kilon iyi gibi sanki ama bölgesel yağların var sanırım..ahh ahhh o iç bacak yağlarından bende kurtulamıyorum bi türlü başımın belası...diyet ve spor yap derim..ben isveç diyetini uyguluyorum 2. günüm bugün ve acayip işe yarıyo..kararlı olmak lazım..işe yarıyo

isveç diyeti nasıl oluyor tiviticim? şimdi diyetle filan sadece kilo kayfım oluyor ama bacaktan gram gitmiyor nasıl yapıcam cnm ya bi fikir:26:

powerplate ye gitmiştim 3 seans ama hiçbi işe yaramadı oda.yazın spor salonuna gittim birsürü terledim inatçı yağlar ya napsam gitmiyor:84:

canım google a isveç diyeti diye yaz çıkıyo zaten menü biraz ağır bi diyet ama herkes dayanamıyo..bölgesel yağlanmalar için uygun bi diyetmi bilmiyorum tabiki bende yeni başladım zaten ama işe yaradığı kesin zayıflatma konusunda....tercih senin cnm kolay gelsin

tşk ederim bacım önerin için

iç bacakları çalıştıran egzersizleri denedin mi hiç bu egzersizleri bacağına fitness lastiği bağlayarak yaparsan daha çabuk sonuç alırsın diye düşünüyorum

valla ebru şallının iç bacak egzersizleri süper, diğer egzersizlerini boşverip sadece o egzersizlere yoğunlaş
en basitinden yat yere bacaklarını dimdik uzat aç kapa, yani bacakların dikken ayaklarını yaklaştır uzaklaştır, bunu sık sık yapsan bile faydasını görürsün
çabuk pes etmemelisin en azından bi 6 ay devam et

Canım bende de aynı sorun var belim yok ama basen ve bacak göze çarpıyor ben lastikle çalıştırıyorum 1 hafta bile düzenli olarak hergün yarım saat yaptığımda fark ediliyor tabi şeker,kahve ,koladan uzak duruyorum...

kavitasyona gitmeni tavsiye ederim. internette fırsat sitelerin çok uygun oluyorr ordan satın alabılırsın .. ve ciddi anlamda inceltiyıor..

ah canıım
hemen yardım edesim geldi sana ben beceremedim sen yap bari
şimdi bacaklarını inceltmek isteyenlerin paylaşım alanı diye bi konu var ya
orda cecily arkadaşımızın yazılarına bir bakmanı öneririm baştan başlayarak
plates çemberinden bahsetmişti
ve onunla yapılan iki hareketin videosunu paylaşmıştı
o hareketleri düzenli yaptığın takdirde 1 hafta bile değiştiğini fark edermişsin
ben aldım plates çemberini ama nerdeee yapamadım
hem iç bacağı mükemmel çalıştıran egzersizlerdi
yapmanı öneririm
bu arada senin de dizinin yanında mı o yağlanma

teşekkürederim yazgünü şu sıcakta ne terler döküyorum bi bilsen,konuyu açalı çok uzun zaman olmuş ama hala eskisi kadar takıntı yapmasamda muzdaribim nerde ne duysam sabredemeyp uygularım hemen.platesten öyle çok sıkıldımki hem gittiğim spor salonunda 1saatlik alet çalışmalarının ardından hoca haftada 3gün yaptırıyordu,hemde ben salon üyeliğim bitince ebru şallıya olan hayranlığımla her sabah o sporu severek yapıyordum.netice alamayınca pes etmek kaçınılmaz oluyor,başka çareler aranıyor.twist stepper düzenli kullanmaya başladım 3hafta olacak kilo kaybım var,azcık incelme var ama gözüm aç fazlasını istiyorum. evet dizimin yanlarındada yağ var,sen söyleyince farkettim.dur ben orayıda kafaya takayım

dur kız hemen herşeyi takmaya değmez
çemberi de bi dene bak gör işe yarıcak
o da yaramazsa boşver tatlım herkeste bi kusur vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…