- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 123
- 37
- Konu Sahibi askperisi87
-
isveç diyeti nasıl oluyor tiviticim? şimdi diyetle filan sadece kilo kayfım oluyor ama bacaktan gram gitmiyorcanım boyuna göre kilon iyi gibi sanki ama bölgesel yağların var sanırım..ahh ahhh o iç bacak yağlarından bende kurtulamıyorum bi türlü başımın belası...diyet ve spor yap derim..ben isveç diyetini uyguluyorum 2. günüm bugün ve acayip işe yarıyo..kararlı olmak lazım..işe yarıyo
canım google a isveç diyeti diye yaz çıkıyo zaten menü biraz ağır bi diyet ama herkes dayanamıyo..bölgesel yağlanmalar için uygun bi diyetmi bilmiyorum tabiki bende yeni başladım zaten ama işe yaradığı kesin zayıflatma konusunda....tercih senin cnm kolay gelsin
ah canıım
hemen yardım edesim geldi sana ben beceremedim sen yap bari
şimdi bacaklarını inceltmek isteyenlerin paylaşım alanı diye bi konu var ya
orda cecily arkadaşımızın yazılarına bir bakmanı öneririm baştan başlayarak
plates çemberinden bahsetmişti
ve onunla yapılan iki hareketin videosunu paylaşmıştı
o hareketleri düzenli yaptığın takdirde 1 hafta bile değiştiğini fark edermişsin
ben aldım plates çemberini ama nerdeee yapamadım
hem iç bacağı mükemmel çalıştıran egzersizlerdi
yapmanı öneririm
bu arada senin de dizinin yanında mı o yağlanma
teşekkürederimyazgünü şu sıcakta ne terler döküyorum bi bilsen,konuyu açalı çok uzun zaman olmuş ama hala eskisi kadar takıntı yapmasamda muzdaribim nerde ne duysam sabredemeyp uygularım hemen.platesten öyle çok sıkıldımki hem gittiğim spor salonunda 1saatlik alet çalışmalarının ardından hoca haftada 3gün yaptırıyordu,hemde ben salon üyeliğim bitince ebru şallıya olan hayranlığımla her sabah o sporu severek yapıyordum.netice alamayınca pes etmek kaçınılmaz oluyor,başka çareler aranıyor.twist stepper düzenli kullanmaya başladım 3hafta olacak kilo kaybım var,azcık incelme var ama gözüm aç fazlasını istiyorum. evet dizimin yanlarındada yağ var,sen söyleyince farkettim.dur ben orayıda kafaya takayım
dur kız hemen herşeyi takmaya değmez
çemberi de bi dene bak gör işe yarıcak
o da yaramazsa boşver tatlım herkeste bi kusur vardır
he dur geri kalmıyım bide onu deniyimzavallı bacaklarım ne çekiolar elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?