- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 123
- 37
- Konu Sahibi askperisi87
o kadar yöntem denemişsin illa ki etkisi olmuştur
bence normaldir de sen büyütüyosunduuur![]()
herkez senin gibi söylüyor

bi bak hak vereceksin belkide

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar yöntem denemişsin illa ki etkisi olmuştur
bence normaldir de sen büyütüyosunduuur![]()
herkez senin gibi söylüyoraçıkken dar kotlar sıkardı belli olmazdı,kapanıncada pardesüden farkedilmiyor ama işte ben görüyorum :97:
bi bak hak vereceksin belkide![]()
eğer şuan profildeki gibiyse yüzün bence çok hoşben de böyleyim ki
2-3 kilo fazlam var istesem veririm dee
yüzüm çöküyo o zaman da korkuyorum
kardiyo egzersizlerine başlıcam yemekten pek kısmadan
o zaman bi sorun olmaz diye düşünüyorum:97:
bu arada ben de kapalıyım evet belli olmuyo ama
insan şöyle sütun gibi bacak görmek istiyo yav:26:
eğer şuan profildeki gibiyse yüzün bence çok hoşelmacık kemikleri çıkık olunca bir bayanın daha estetik duruyor bence.ama bundanda zayıf olmasın.o dediğin çemberi buaralar temin edicem bende,aklıma takıldı,belki çarem ondadır.sonrada eliptik alıcam ve ensonda koşu bandı
buarada böyle gencecik yaşta kapanmana çok sevindim,Rabbim hayrını arttırsın inşALLAH:26: ben kapanınca nede olsa görünmüyor diyo kendimi salmıştım ama durum hiçte öyle değilmiş,önemli olan insanın kendi kendini hoş görmesi ve kendiyle barışık olması![]()
yok malesef benim elmacık kemiklerim çıkık değil sadece kilo alınca biraz yanak yapıyorum o kadar ama olsun idare ediyoruz işte
ben de hastalığım bitsin başlıcam o çembere aldım bi köşecikte duruyo ya
sen de yeni kapanmışsın canım Allah devamını getirsin senin için de
hem evlendiğimizde falan da böyle olmayı hiiç istemem düşünsene bi
ayy böyle kalmam inşallah yakarım şu yağları yaa![]()
Amin tatlım inşALLAH
sen başladınmı çembere?bizim buralarda pek kolay bulabilceğimi sanmıyorum,olsada seçenek çok olmayacağından pahalıdır.çünkü bi plates bandını bile 20tlye almıştım,topuda 35di. ama nette bütün plates seti 40tl civarında
oyüzden netten araştırıom bakalım.zaten twister'le 104 cmden 101 cm e gelmişim.hedef 95-96senin ölçülerin nedir canım
ben hiç ölçmedim ki öyle canım
dur şimdi ölçiyim:86:
bizde mezura yok da ben de başka bişeyle sarıp metreyle ölçtüm
yanlış yapmadıysam 96
ama diyorum ya benim sorunum dizimin yanındaki kısım o kadar anormal ki altıyla üstü
galiba biraz da benim bacağımın şeklinden kaynaklanıyo bu
daha başlamadım çembere önce fazla kilolarımı veriyim dedim şuan 52 oldum
spor olarak ne yapsam başka karar veremedim platese başlarım heralde
ben internetten almıştım sen de bak hepsiburada sitesine hatta indirimdeydi geçmediyse
ooo bence senin basen ölçün ideal,tabi bide boyunada bağlı.52 kilosun ve hala kilomu vereceksinkilodan filan geçtimde orantılı olup 70 kilo bile olmaya razıyım doğrusu
buarada diz kapağının yanındaki fazlalıklardanmı bahsediyorsun?dediğin gibi bacağın şeklindende kaynaklanabilir,sonradan olma birşey değilse genetikse yani düzelmesi zor.inşALLAH istediğin ölçülere sahip olursun canım. pilates çemberim gelir yarın birgün, dediğin gibi hepsiburadadan nişanlım hediye almış
kaçgündür sayıklayınca dayanamadı
dur bakalım gelsinde,çözüm olursa çok dua edicem valla sana
![]()
benim normal şartlarda aklımın ucundan geçmeyen şeyler Ramazanda gözümün önünde döner döner durur
su ve çorbayla iftarmı yaptın ohhh negüzel
aayy bi sıkma,börek felan olsada yesek yanınada çay
![]()
ah canım o ilk güneymiş sadece dün doldurdum mideyi tıka basa
misafir de vardı e haliyle çeşit de çok olunca insan tutamıyo ki kendini
bu gidişle yine alıcaz kilo sen akşam yapıyo msun yürüyüş falan
askperisi valla paylaştığın foto çok ii duruyoo. bence böle kalsan bile çok seksi:) ince bel ve seksi bacaklar:)
bu vücut tipi çok hoşuma gidio amamalesef benim simit gölgel var, bacak kol incecik göbek alt kısmı ile yanlar... pantolaonlar bacakta fit dururken bi bakıorum simitler pörtlemişartık usandım. zayıfım normalde ama oralar sıkılaşmıo ne yapsam...