• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'pare çeyizciklerim:)

Çeyiz işleri tam gaz ilerliyooorrrr:6:
Her gittiğim yerden bir iki parça bir iki parça ala ala bu işi devam ettiriciiiiiimmmm:6:
Saatlerce geziyorum ama doyamıyorum,alacak öyle çok şey var kiiiiii:97:
Ufak tefek şeylere dalış yapıyorum yavaş yavaş:6:
Rendeyle başladım işe:9: Aklımda silikon setler,kek kalıpları var birdeee:28:

Bugün Koçtaşa gittiiiiik:10:

Ben kırmızılı dombik aşçılı bir rende aldıımmmm:69:
Kırmızı mutfağım olacak ya,ona uyguuuunnn:16:
Bakın benim yepyeni Aşk'pareeeeeeeeeemmmmmmmmm:69: ;

Eki Görüntüle 540814

Budaaa sabah almayı düşünüyorum dediğim ve az önce aldığım Aşk'pareeemmm:69:
İstanbullu yarimle sımsıcak uyuyacağımız:69: ;

Eki Görüntüle 540815

benimde mutfak üstü aksesuarlarım falan kırmızı ağırlıklı olacak :52:

kırmızıyı düşünmezdim ama bıçak setim kırmızı oldu mecburen ona uydurmaya çalışıyorum aldıklarımı :8:

rendene ve nevresim takımına bayıldım ben İstanbul temalı her şeye otomatik bayılıyorum zaten :27:

bu rendelerden bigün buraya da gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum hali hazırda dünya kadar rendem var demem alırım valla :52:

hepsini de sağlıkla huzurla aşkla kullan inş canım :16:

Çeyiz işleri tam gaz ilerliyooorrrr:6:
Her gittiğim yerden bir iki parça bir iki parça ala ala bu işi devam ettiriciiiiiimmmm:6:
Saatlerce geziyorum ama doyamıyorum,alacak öyle çok şey var kiiiiii:97:
Ufak tefek şeylere dalış yapıyorum yavaş yavaş:6:
Rendeyle başladım işe:9: Aklımda silikon setler,kek kalıpları var birdeee:28:

Bugün Koçtaşa gittiiiiik:10:

Ben kırmızılı dombik aşçılı bir rende aldıımmmm:69:
Kırmızı mutfağım olacak ya,ona uyguuuunnn:16:
Bakın benim yepyeni Aşk'pareeeeeeeeeemmmmmmmmm:69: ;

Eki Görüntüle 540814

Budaaa sabah almayı düşünüyorum dediğim ve az önce aldığım Aşk'pareeemmm:69:
İstanbullu yarimle sımsıcak uyuyacağımız:69: ;

Eki Görüntüle 540815

rendeyi bende dün görmüştüm koçtaşda ama başka rende aldıgım için süs için alsam mı almasam mı ikilemde kalmıştım :18:hayırlı olsun :1: canım kek kalıpları falan ben 2 gün önce aldım bi kaç parca şey habire bakıp duruyorum renk renk tantitoniden 3 ürün aldıgında %33 indirim vardı daha önce ahh ahh keşke bunlar bizim olsa dedigim 6 parçayı alıverdik :1: daha çok kampanya oluyormu zaman zaman bilmem ama bir bak istersen :54::32:

divanın modelleri de çok güzel aklında bi renk var mı peki şu olsun diye

netten mi alacaksın takımını belki benim gibi hiç tahmin etmediğin bi yerde çok daha değişik bişey bulursun :12:bence mağazalara da uğra arada:10:

tamam canım şu ara resim arayışına hız verdim netten almadığım için çoğu şeyi bulmam baya geç sürüyor :32:

hatta kahvaltı takımının resmini kendi sitesinde bile bulamadım vaktiyle bu benim takıma benziyor diye kenara attığım bi resim tıpkısının aynısı çıkmıştı :9:

ama merak edilecek kadar çeyizim yok diyebilirim çaydanlık ve bilumum ıvır zıvır dolu bi topik olur kesin :126::9:

Yok canım netten almayı düşünmüyorum
Züccaciyelere fln bakacam,oralarda da aynı fiyat luyo zaten
Divanın kırmızısı var aklımda şuan:69:
Olsun tatlım,ıvır zıvır dediğin şeyler en önemli şeyler aslında
Bende de ıvır zıvır adına hiçbişii yok henüz:27:

ben de çok beğenmiştim bernardo takımını. hepsi çok çok güzeller güle güle kullanman dileğiyle...:34:

Canım öncelikle hoş geldin topiğimeee:3:
Çok teşekkür ederim,daha iyileri senin olsun inşAllah:97:

benimde mutfak üstü aksesuarlarım falan kırmızı ağırlıklı olacak :52:

kırmızıyı düşünmezdim ama bıçak setim kırmızı oldu mecburen ona uydurmaya çalışıyorum aldıklarımı :8:

rendene ve nevresim takımına bayıldım ben İstanbul temalı her şeye otomatik bayılıyorum zaten :27:

bu rendelerden bigün buraya da gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum hali hazırda dünya kadar rendem var demem alırım valla :52:

hepsini de sağlıkla huzurla aşkla kullan inş canım :16:

Bende kırmızı konusunda kararsızdım
Daha çok turkuaz vardı aklımda ama turkuaz şeyler bulmak çok güç diye kırmızıya karar verdim
Kırmızı bıçak setin Schafer mı? Ben bir tek orada gördüm de kırmızı bıçak setini:26:
Rende koçtaşta vardı canım,orada yok mu koçtaş?
Belki züccaciyelerden de bulabilirsin ama:26:

Ben de bernardo İstanbul serisi fincanlara bayılıyorummm:69:
Ama 50 tl çok sanki:14:

rendeyi bende dün görmüştüm koçtaşda ama başka rende aldıgım için süs için alsam mı almasam mı ikilemde kalmıştım :18:hayırlı olsun :1: canım kek kalıpları falan ben 2 gün önce aldım bi kaç parca şey habire bakıp duruyorum renk renk tantitoniden 3 ürün aldıgında %33 indirim vardı daha önce ahh ahh keşke bunlar bizim olsa dedigim 6 parçayı alıverdik :1: daha çok kampanya oluyormu zaman zaman bilmem ama bir bak istersen :54::32:

Tantitoni buraya açılıyor onu bekliyorum canım
Gerçi koca Ankara mutlaka başka yerlerde de vardır da nerde kimbilir
Tantitoniden hiçbirşeyim yok henüz,açılsın talan edecem orayıda:9::9::9:
Rende çok şiiiyiiinnnn al amaaaaa:16:

Tantitoni buraya açılıyor onu bekliyorum canım
Gerçi koca Ankara mutlaka başka yerlerde de vardır da nerde kimbilir
Tantitoniden hiçbirşeyim yok henüz,açılsın talan edecem orayıda:9::9::9:
Rende çok şiiiyiiinnnn al amaaaaa:16:

:9::9: evet canım gerçekten çok şeker :16:
Çok güzel ya ben bayıldım herşey renk renk :16:gittigim gün rüyama bile girdi habire alışveriş yapıyordum tantitoniden :1::1:

Yok canım netten almayı düşünmüyorum
Züccaciyelere fln bakacam,oralarda da aynı fiyat luyo zaten
Divanın kırmızısı var aklımda şuan:69:
Olsun tatlım,ıvır zıvır dediğin şeyler en önemli şeyler aslında
Bende de ıvır zıvır adına hiçbişii yok henüz:27:

Bende kırmızı konusunda kararsızdım
Daha çok turkuaz vardı aklımda ama turkuaz şeyler bulmak çok güç diye kırmızıya karar verdim
Kırmızı bıçak setin Schafer mı? Ben bir tek orada gördüm de kırmızı bıçak setini:26:
Rende koçtaşta vardı canım,orada yok mu koçtaş?
Belki züccaciyelerden de bulabilirsin ama:26:

Ben de bernardo İstanbul serisi fincanlara bayılıyorummm:69:
Ama 50 tl çok sanki:14:

züccaciyeden almak çok daha iyi ben dokunmadan alamıyorum illa hissetmem lazım aramızda bi bağ oluşuyor o zaman :9:

divanın kırmızısı da çok güzel ben birde toz pembe olanını beğeniyorum inş içine sinecek bi takımın olur canım :16:

evet bıçak setini çok araştırmıştım o zamanlar makası olan model çok azdı herkes 50 liraya falan alırken bu para buna verilir mi dedim ama almadan gözüme uyku girmedi resmen :10:şimdi çeyizim en gözdelerinden kimse bi bıçak setine bu kadar hayran olmamı anlayamadı ama olsun :8:

siyahı beyazı kırmızısı vardı ben siyahı tercih etmedim içimi karartır o benim :1: beyaz riskli olur diye kırmızıyı aldım şimdi ne alırsam ona uydurmaya çalışıyorum

ben aslında mor yada yeşil falan tercih ederdim normalde ama böyle daha iyi oldu diye düşünüyorum

evet turkuaz zor bi renk mutfak ürünlerinde en bulunabilir renk kırmızı birde ankastre ürünlerin rengine de çok yakışıyor bana göre

rende mutlaka gelir buralara ama kim bilir ne zaman birde silikon fırın eldiveni gelsin buradan yetkililere duyuruyorum çok aradım bulamadım lütfen duyun sesimi :9:

canım bernardonun o serisine bende bayılıyorum gerçekten İstanbul'a yolum düşerse bi bakmak istiyorum dokunmakta lazım değil mi sadece görmek yetmez :6:

rabbim ağız tadıya kullanmayı nasib etsin

Çok teşekkür ederim Özlemcim,Rabbim sana çok daha iyilerini nasip etsin:16:

:9::9: evet canım gerçekten çok şeker :16:
Çok güzel ya ben bayıldım herşey renk renk :16:gittigim gün rüyama bile girdi habire alışveriş yapıyordum tantitoniden :1::1:

Açılsııınnn da bende gideyiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm:52:
Kırmızılara başlangıç yaptım,devamıda gelsin yavaş yavaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşş:6::6:
Ben çok severim ööle renkli şeellleeerriii:16:

züccaciyeden almak çok daha iyi ben dokunmadan alamıyorum illa hissetmem lazım aramızda bi bağ oluşuyor o zaman :9:

divanın kırmızısı da çok güzel ben birde toz pembe olanını beğeniyorum inş içine sinecek bi takımın olur canım :16:

evet bıçak setini çok araştırmıştım o zamanlar makası olan model çok azdı herkes 50 liraya falan alırken bu para buna verilir mi dedim ama almadan gözüme uyku girmedi resmen :10:şimdi çeyizim en gözdelerinden kimse bi bıçak setine bu kadar hayran olmamı anlayamadı ama olsun :8:

siyahı beyazı kırmızısı vardı ben siyahı tercih etmedim içimi karartır o benim :1: beyaz riskli olur diye kırmızıyı aldım şimdi ne alırsam ona uydurmaya çalışıyorum

ben aslında mor yada yeşil falan tercih ederdim normalde ama böyle daha iyi oldu diye düşünüyorum

evet turkuaz zor bi renk mutfak ürünlerinde en bulunabilir renk kırmızı birde ankastre ürünlerin rengine de çok yakışıyor bana göre

rende mutlaka gelir buralara ama kim bilir ne zaman birde silikon fırın eldiveni gelsin buradan yetkililere duyuruyorum çok aradım bulamadım lütfen duyun sesimi :9:

canım bernardonun o serisine bende bayılıyorum gerçekten İstanbul'a yolum düşerse bi bakmak istiyorum dokunmakta lazım değil mi sadece görmek yetmez :6:

Damlacım bu hafta sonu tamda senin dediğini yaptım veeee dokunarak almaya çalıştım herbişiiiii:9:
Ve neler aldım neleeeerrrrr:32:
Aldığım yerle anlaştım,bana Divanın kırmızısını ve Schafer ın kırmızı ve makaslı bıçak setini getirtiyoooorrrlllaaaaaarrrrrrr:32::12:
Biraz tuzlu oliiiiccceeeeekkk ama olsuunnnn değer kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:69:
Diva toz pembe de güzel ama günlük yemek takımım zaten pembiş:69:
Evet dediğin gibi siyah kırmızı beyaz metalik gri,çok uyan renkler birbirineeee:8:

Silikon fırın eldiveni ne ola ki?:27:
Silikon olması ne avantaj sağlıyor?

Bernardonun o serisi muhteşem!:69:
Dokununca anlayacaksın zateeeeeennn:69:
Aklımda o fincan takımını almak var,keşke hediye gelse:97:

Çok teşekkür ederim Özlemcim,Rabbim sana çok daha iyilerini nasip etsin:16:

Açılsııınnn da bende gideyiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm:52:
Kırmızılara başlangıç yaptım,devamıda gelsin yavaş yavaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşş:6::6:
Ben çok severim ööle renkli şeellleeerriii:16:

Damlacım bu hafta sonu tamda senin dediğini yaptım veeee dokunarak almaya çalıştım herbişiiiii:9:
Ve neler aldım neleeeerrrrr:32:
Aldığım yerle anlaştım,bana Divanın kırmızısını ve Schafer ın kırmızı ve makaslı bıçak setini getirtiyoooorrrlllaaaaaarrrrrrr:32::12:
Biraz tuzlu oliiiiccceeeeekkk ama olsuunnnn değer kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:69:
Diva toz pembe de güzel ama günlük yemek takımım zaten pembiş:69:
Evet dediğin gibi siyah kırmızı beyaz metalik gri,çok uyan renkler birbirineeee:8:

Silikon fırın eldiveni ne ola ki?:27:
Silikon olması ne avantaj sağlıyor?

Bernardonun o serisi muhteşem!:69:
Dokununca anlayacaksın zateeeeeennn:69:
Aklımda o fincan takımını almak var,keşke hediye gelse:97:

aklında duracagına al gitsin :1:

canım sayfalarına tek tek baktım yeni aldıkların tem benlik cıvıl cıvıl rengarek
bernardo yemek takımın burada bir sürü arkadaşta gördüm insanın içini açıyor valla:56:
o pasta setlerin tereyağlığın falan bir süredir kampanyalarda görüyorum gözüme kestirdim her an alabilirim bende:22:
nevresim takımında çok ferah gözüküyor güle güle eskit:55:
rendende çok tatlı bende bu ara girdiğim her yerde rendelere bakıyorum taktım resmen ama içime sinen birşey bulamadım henüz:4:

kısaca özetlemek gerekirse hepsi birbirinden güzel ve şık güzel mutlu aşk dolu günlerde kullan inş

Son düzenleme:
Eveeeetttt yine yepyeni çeyizciklerim ve ben geldiiiikkkkk:nazar:
Züccaciyeye kahvaltı takımı sormaya gittim ama gelin görün ki bambaşka şeyler alıp çıktım:9:
Biraz ani oldu ama mutluyuuummmm:69:
Bir parça eşya daha listeden eksildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:32::32:

Bakın bakalım neler almışıııımmmmm:69:

İlk olarak Taç pike takımlarıııımmmm:69: ;

$Liza Pike Takımı-700x500.webp$STELLA TURKUAZ-700x500.webp

Pike takımı 2 tane yeter diye düşünüyorum,başka almayacağııımmm:12:
Buda bitttiiiiii:32:

Schafer Çay Setiiimmmm:69: ;

$SCHAFER-SHF-55-HANNOVER-CAY-SETI__65169236_0.webp

Çay seti hiç aklımda yoktu,annemim etkisiyle baktım ve aldım çıktım:9:
Bardaklarını beğenmedim,o geçen şeritler zerafetini bozuyordu bence
Satıcıya söyleyince takımı bozup başka bardaklarla değiştirebileceğini söyledi ve ben uçtuuummmm:52:
Hemmen bardak seçme işlemine girdim ve Paşabahçeden bir bardak seti beğendim,kesme bardak diyorlar,ama hani annelerimizin kesme bardaklarından değil
Ufak bir deseni var ve öylleee şık kiiiiii:69:
Resmini bulamadım,çekip koyarım uygun bir vakitte deeee:6:
O bardak setinin birde çay tabaklarını aldım,her iki şekilde de kullanabilirim artık:32:

Sonraaa benim beyaz gelinciklerim çizilmesinler,ufff olmasınlar diyeeee bakın ne aldıııımmmm:69: ;

$20_2 (2).webp

Ayyy ne cici ne Aşk'pare şeeellerriiiimmm olduuuuuuuuuuuu:69::17:

canım sayfalarına tek tek baktım yeni aldıkların tem benlik cıvıl cıvıl rengarek
bernardo yemek takımın burada bir sürü arkadaşta gördüm insanın içini açıyor valla:56:
o pasta setlerin tereyağlığın falan bir süredir kampanyalarda görüyorum gözüme kestirdim her an alabilirim bende:22:
nevresim takımında çok ferah gözüküyor güle güle eskit:55:
rendende çok tatlı bende bu ara girdiğim her yerde rendelere bakıyorum taktım resmen ama içime sinen birşey bulamadım henüz:4:

kısaca özetlemek gerekirse hepsi birbirinden güzel ve şık güzel mutlu aşk dolu günlerde kullan inş

Ayyyy canııımmmm:16::17:
Çok çok çok teşekkür ederim!:17:
Valla nevresim,pike konusunda senin gibi olacağım bende galiba:9:
Gördüğümü alır oldum:9::9:
Rendeler bende de bir iki üç olabilir:9:
Başka gözüme kestirdiğim olursa alırım,hiç acımam:32::1:

canım bu son aldıklarında çok güzel özellikle mavi taç pike takımına bayıldım
bende 1 tane misafir için bir tanede kendim için aldım 1 tane daha alırsam kapatıcam pike olayını

valla aldın başını gidiyorsun bide hiç bir şeyim yok falan diyordun:)))

bir de aldıklarının fiyatını yazarsan çok çok daha sevinirim:8:

canımmm yeni aldıklarını güle güle kullanırsın inşallah hele mavili olan pike takımını çok begendim :16:gidip almak istedim bende :1::1:

canım bu son aldıklarında çok güzel özellikle mavi taç pike takımına bayıldım
bende 1 tane misafir için bir tanede kendim için aldım 1 tane daha alırsam kapatıcam pike olayını

valla aldın başını gidiyorsun bide hiç bir şeyim yok falan diyordun:)))

bir de aldıklarının fiyatını yazarsan çok çok daha sevinirim:8:

Çok teşekkür ederim canım:17:
Ben daha misafirleri hiç düşünmedim:1:
Yastık yorgan bile sadece bize yetecek:9::9:
Onlara da sıra gelir elbet:ssz:

Hiçbirşeyim yoktu ama,ne olduysa 15.08'den sonra oldu bana:9:
Hele bu aralar uçtum iyice:1::1:
Bi kaç ay bişi alamam ben bu gidişle:1: Daha doğrusu cücük parçalar alırım
Cücük parça ne var tam bilmiyorum gerçi:26:

Taç pike takımlarını 59 a aldım canım,Schafer kepçe seti 10 tl,Schafer Çay seti 230 tl, Çay tabakları da 20 tl tatlım

canımmm yeni aldıklarını güle güle kullanırsın inşallah hele mavili olan pike takımını çok begendim :16:gidip almak istedim bende :1::1:

Çok teşekkürler Edaaaaa'mmmm:54:
Hiç yalnız bırakmıyorsun beni,çok mutlu oluyorum ben:17:
Maviliyi bende çok beğendim:69:
Turuncu aklımda yoktu,baktım fiyatı uygun,almışken iki olsun dedim bunu seçtim:8:
turuncu hiçbişeyim yoktu iyi oldu valla:12:

Çok teşekkürler Edaaaaa'mmmm:54:
Hiç yalnız bırakmıyorsun beni,çok mutlu oluyorum ben:17:
Maviliyi bende çok beğendim:69:
Turuncu aklımda yoktu,baktım fiyatı uygun,almışken iki olsun dedim bunu seçtim:8:
turuncu hiçbişeyim yoktu iyi oldu valla:12:

canım benimm :16:mutlu oluyorum seni takip ederken bende:29:

fiyatıda uygunmuş canım 2. üründe %50 kampanyası devam ediyormu ?

Ayşegülüm Ankamall Tunapol home den aldım nevresimlerii:8:
Sende gittiysen görmüşsündür belkii
Diğerleri de bizim semtte bi züccaciyeden

Son düzenleme:
Back
X