• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'pare çeyizciklerim:)

akşam bekliyo olacagım canım :16: akşam giremezsemde yarın sabah bakarım artık :9:

Tamamdır Edacım,sana gerçekten çok çok teşekkür ederim:54:

güle güle kullan canım cicilerini, yemek takımının fotosunu da sabırsızlıkla bekliyorum :52:

Özgem:54:
Mutlu günlerde nasip olsun inşAllah:69:
Romance'la romantik hamhamlar olsun:9:
Gelsin de bi çekip koyiiiiciiim hemmen:8:

Olsun canım ya..
Aşk öyle büyük ki,bir bakıyorsun evlenmek için adımlar atılıyor,düğün tarihi geliveriyor:69:

Çeyize başlamakla iyi yapmışsın ama çok eğlenceliiiiii:16:
Herşeyde gözüm kalıyo benimde:9:

inş canım herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun bizim içinde öyle

aynı zamanda içimize sinen çok güzel yuvalarımızda olsun sıcacık huzurlu musmutlu :16::16::16:

bakmadın reklama sanırım canım :52:

Baktım canım bakmam mı hiç:1:
Bu model kurdela modeli,benimkide buna çok benziyor:16:
Hatta sözlücük bunu beğenmişti en başta,ben aldığımızı beğendim:16:
Ama modeline çok ama çok benziyor,sadece bu kadar belirgin kurdela yok bende:16:
Yarın gelicek nasipseeeeee:97:

inş canım herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun bizim içinde öyle

aynı zamanda içimize sinen çok güzel yuvalarımızda olsun sıcacık huzurlu musmutlu :16::16::16:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyoruuuuuummmmmmm en içteeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn:69:

bu arada yemek takımların hayırlı olsun canım aşk dolu sofralarınız olsun inş :16::16::16:

Çok tişükkür ettim canım:54:
Yemek yapmayı bilmiyom ama dünya kadar porselen aldım:60::60::60::60:

Baktım canım bakmam mı hiç:1:
Bu model kurdela modeli,benimkide buna çok benziyor:16:
Hatta sözlücük bunu beğenmişti en başta,ben aldığımızı beğendim:16:
Ama modeline çok ama çok benziyor,sadece bu kadar belirgin kurdela yok bende:16:
Yarın gelicek nasipseeeeee:97:

hmm anladım canım :52: yarın mutlaka çekip koyarsın :52:

Olsun zaman öyle hızlı akıyo ki insan nasıl geçti onca zaman oluveriyo:69:
İnşAllah hakkımızda hayırlısı olur da binbir hayalle aldığımız çeyizlerimizi kullanmak nasip olur:69:
Sözlü nişanlı da değilsin di mi canım sen?

dogru söylüyorsun canım zaman su gibi akıyor :16:

İnşallah canım mutlu huzurlu yuvalarımız olur :17:ahh o çeyiz hayalleri varya :52:benim çok küçükkende mutfak eşyalarına ilgim vardı harclıklarımı biriktirir eve tabak bardak alırdım :9: tabi kendi evin olacagını düşünerek almak ayrı duygu :17:
yok canım bizde genelde söz ile dügün çok uzun olmaz 6/7 ay kadar olur :16:

dogru söylüyorsun canım zaman su gibi akıyor :16:

İnşallah canım mutlu huzurlu yuvalarımız olur :17:ahh o çeyiz hayalleri varya :52:benim çok küçükkende mutfak eşyalarına ilgim vardı harclıklarımı biriktirir eve tabak bardak alırdım :9: tabi kendi evin olacagını düşünerek almak ayrı duygu :17:
yok canım bizde genelde söz ile dügün çok uzun olmaz 6/7 ay kadar olur :16:

Ben çeyiz alışverişlerini bitirip gelin olduğumda yani 292 gün sonraaaa sana da 1 yıl kalmış olacaaaaaaakkkkk:69:
Dua et benim zamanım çabucak geçsin ki sıra sana gelsin:1:

Ayy ne tatlı:17: Benim hiç merakım yoktu saçma geliyodu tabak çanak işleri,ama büyük konuşmuşum herhalde:9:
Şimdi tutkuya dönüştü resmen:69:
Ben bayılıyorum çeyiz işlerineeeee:69:

Bizde de öyle arası yakın olurdu ama benim Temel Reisim aceleci davranıyo herbişiiideee:1:

Back
X