• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'pare çeyizciklerim:)

sen güzel güzel çeyizler alıp bizlere fikir vermeye devam ettiğin sürece bende zevkle takip ediyorum canım :16::16:

pc açık olduğu müddetçe kk ya uğramadan duramıyorum fazlasıyla alışkanlık oldu bende :1:

sana ve tüm paylaşımda bulunan arkadaşlara çok tşk ederim hepinizde mutlu günlerde kullanın inş :6:

güle güle kullan canım çok tatlılarr:nazar:

Teşekkürler canım:16:
Daha güzelleri senin olsun:16:

altıncı cadde internetten mi

Evet tatlım

sen güzel güzel çeyizler alıp bizlere fikir vermeye devam ettiğin sürece bende zevkle takip ediyorum canım :16::16:

pc açık olduğu müddetçe kk ya uğramadan duramıyorum fazlasıyla alışkanlık oldu bende :1:

sana ve tüm paylaşımda bulunan arkadaşlara çok tşk ederim hepinizde mutlu günlerde kullanın inş :6:

Ayyyyy:17:
Utandırdın beni yaaa:17:
Sende bi topik açsana o zaman:6:

cnm acaba o dondurma kaşıklarını nereden aldın bayıldımmmm onlara=))

Kancaev altıncıcaddede indirime girmişti oradan aldım tatlım:6:

inş canım eksiklerimi yeteri kadar tamamladıktan sonra bende düşünüyorum paylaşmayı :16::16::16:

umarım daha fazla zamanımı almaz al al bitecek gibi değil çünkü:52: :52:

Aç şimdiden,zamanla eklersin nolcek ki:6:
Benimkiler de pek fazla diiller zaten:ssz:

çok saol cnm mutluluklar dilerim sanada Allah güzel günlerde kullandırtsın =))

Amiin canım inşAllah huzurla,mutluluklaaa :69:

düşünüyorum açmayı ama şimdilik askıya aldım o kadar çok eksiğim var ki onlarla yüzleşmekten korkuyorum :18::1:

inş biraz azalttıktan sonra bende katılırım aranıza :21: :29:

Aç bence aç:9:
Yüzleşmek iyi oluyo,sıkışıp almayı hızlandırıyo insan:9:
Düğün yakın mı peki senin?:123:

Aç bence aç:9:
Yüzleşmek iyi oluyo,sıkışıp almayı hızlandırıyo insan:9:
Düğün yakın mı peki senin?:123:

daha birbirimize verdiğimiz sözden başka sözümüz bile yok canım yaa nerede düğün tarihi belli olsun :1::1:

ama ben çeyiz işlerine başladım tabi birden her şey üst üste binmesin diye :10:

aceleye lüzum yok aslında ama her gördüğümü de almak için can atıyorum çok fena sardı bu iş beni :52:

yavaş yavaş hazırlanmaya devam ediyoruz bakalım neler olacak :12:

daha birbirimize verdiğimiz sözden başka sözümüz bile yok canım yaa nerede düğün tarihi belli olsun :1::1:

ama ben çeyiz işlerine başladım tabi birden her şey üst üste binmesin diye :10:

aceleye lüzum yok aslında ama her gördüğümü de almak için can atıyorum çok fena sardı bu iş beni :52:

yavaş yavaş hazırlanmaya devam ediyoruz bakalım neler olacak :12:

Olsun canım ya..
Aşk öyle büyük ki,bir bakıyorsun evlenmek için adımlar atılıyor,düğün tarihi geliveriyor:69:

Çeyize başlamakla iyi yapmışsın ama çok eğlenceliiiiii:16:
Herşeyde gözüm kalıyo benimde:9:

Eveeeettt:3:
Bayram bana anlı şanlı,kısmetli geldi valla:21:
Hafta sonu tüm porselenleri alıp porselen işine de son noktayı koymak istedim:8:
2 gün boyunca gez gez bir hal oldum:6:
Bernardo'dan almak istedim ama beğendiğim takım bulaşık makinasında yıkanmıyordu:50:
Kütahya'dan alayım dedim eee tabi yılların markası,ama gelin görün ki bir türlü içime sinmedi:50:
Hisar,Güral,De moonji,Royal derkeeeennn Karaca'da gördüm ve vuruldum bir modeleeeee:69:
Tam benlik,asil sade ve şık:16:
Şimdi merak ettiniz biliyorum ama yeni çıkan bir model olduğu için henüz internette yok,eve geldiklerinde çekip yükleyeceğim inşAllah:12:

Sonraaa sıra geldi Bernardo'ya:16:
Romance günlük yemek takımını aldıııımmm:32:
Kahvaltı takımı seçmeye çalıştım ama bir türlü içime sinmedi hiçbirşey:50:
Pasta setini Osmanlı serisinden alacaktım aslında,ama misafir yemek takımımla benzeyecekler gibi geldi ve vazgeçtim
Butterfly a sardım yine,ama neden bilmiyorum seramik gibi kalitesi:44:
İçime sinmedii...

Neyse dedim bu kadarı kafiiii:69:

Sonuç olarak 2 büyük parçamı tamamladııımmm:12:

İşte günlük yemek takımımııızzzz:69: ;

Eki Görüntüle 537721

Geriye kahvaltı takımı ve çay seti kaldııııı:6:
Araştırmalar son gaz devam ediyoorrrr:9::9:

Çok güzel canım hayırlı olsun :) Karacanın yeni reklamındaki model mi sade kare bir takım gibi anımsadım :44:

Ayy çok merak ettiiimmmm:52:
Hangi kanalda çıkıyo? Öyle bir geçer zamanki de mi yoksa?:52:
Hemen görmek istiyorum yaaaaaa:52:

Google yaz canım karacanın yeni reklamı die çıkıyor :1: bir anne ile kız oynuyor..kız eşyalarını toparlıyo annede bu takımı kutu içinde hediye ediyo falan :52:

elif hayırlı olsun kaç parça u yemek takımı ve kaç tl :1:

Günlük yemek takımı 60 parça 250 tl
Yemek takımı 84 parça 1230 tl
Anneme hediye çatal kaşık bıçak takımı aldım birde,1480 ettiiiii:6:

Google yaz canım karacanın yeni reklamı die çıkıyor :1: bir anne ile kız oynuyor..kız eşyalarını toparlıyo annede bu takımı kutu içinde hediye ediyo falan :52:

Ala ala o reklamı izlemiştim aslında:44:
İş yerinde açılmıyor ama:50:
Dikkatlice evde izleyeyim:23:

Back
X