Aşk'la seçtiklerim :))

güle güle kullan canım çok hoşlar emsanın baharat takımından kendime set oluşturdum bende gören herkes çok beğendi

Sağol canımm Ama ben bunları kullanmayı düşünmüyorum bıyıklı olan baharatlıklarımı kullanacağım
Sende aşkla kullan

Ayyyy bayıldımmm hepsi birbirinden güzel , iyi günler de kullan hepsini

Çok tatlı heycanlar içerisindesin şimdi çok hoş

Sağol canım Eee yani bi zamandan sonra bakmak gerek ya bu işler halolunca insanın üstünden bi yük kalkıyor
Canım bizde arçelik kullanıcısıyız aslen ama kendi evime beko aldık her iki marka da iyi çünkü. Kullanışı, servisi konusunda da öyle

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.paylaşımlarınız,dostluklarınız kısacası herşey çok hoşuma gitti. Çeyiziniz çok zevkli rabbim bir ömür sevgiyle kullanmayı nasip eder İnşallah

Tabi artık eşin olduu

Çok tatlı şişeler ve bardaklar bende alıcam evlenirkene bunlardan

Güle güle kullan hayatım bu arada

He ya bi haftalık eşim oldu

Fiyatlarıda çok iyi canım CarrefourSA'dan aldık. Büyük şişeler 3,50 küçük bardaklarının tanesi 1 tl
Sağol canımm beniimm

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.paylaşımlarınız,dostluklarınız kısacası herşey çok hoşuma gitti. Çeyiziniz çok zevkli rabbim bir ömür sevgiyle kullanmayı nasip eder İnşallah

Hoşgeldin aramıza Amin inşallah canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…