• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'la seçtiklerim :))

:1:güle güle kullan canım çok hoşlar emsanın baharat takımından kendime set oluşturdum bende gören herkes çok beğendi

Sağol canımm :16: Ama ben bunları kullanmayı düşünmüyorum bıyıklı olan baharatlıklarımı kullanacağım :17:
Sende aşkla kullan :17:

Eki Görüntüle 1115611

$33911_25279_HIMG-64233-SX_large.webp

$20646_25276_OIM-25300-X_0056_large.webp

$27379_25262_B-8553-SMS_large.webp

Dolap içinde kalacağı için ikisini beyaz aldım :16:

Eki Görüntüle 1115612

$31029_25280_D-6001-E_large.webp

Ayyyy bayıldımmm hepsi birbirinden güzel , iyi günler de kullan hepsini :38:

Çok tatlı heycanlar içerisindesin şimdi çok hoş :16:

Hayırlı olsun, güle güle kullan canım..
Biz de beyaz eşya alacağız ilerleyen zamanlar da, marka konusunda kararsız kalıyoruz..
Evimizde arçelik kullanıyoruz, beko hakkında tavsiyeleriniz var mı? Yani marka tavsiyesi istiyorum da.
:31:

Sağol canım :31: Eee yani bi zamandan sonra bakmak gerek ya bu işler halolunca insanın üstünden bi yük kalkıyor :31:
Canım bizde arçelik kullanıcısıyız aslen ama kendi evime beko aldık her iki marka da iyi çünkü. Kullanışı, servisi konusunda da öyle :34:

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.paylaşımlarınız,dostluklarınız kısacası herşey çok hoşuma gitti. Çeyiziniz çok zevkli rabbim bir ömür sevgiyle kullanmayı nasip eder İnşallah

Tabi artık eşin olduu :16:

Çok tatlı şişeler ve bardaklar bende alıcam evlenirkene bunlardan :27:

Güle güle kullan hayatım bu arada :38:

He ya bi haftalık eşim oldu :37:

Fiyatlarıda çok iyi canım CarrefourSA'dan aldık. Büyük şişeler 3,50 küçük bardaklarının tanesi 1 tl :17:
Sağol canımm beniimm :16:

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.paylaşımlarınız,dostluklarınız kısacası herşey çok hoşuma gitti. Çeyiziniz çok zevkli rabbim bir ömür sevgiyle kullanmayı nasip eder İnşallah

Hoşgeldin aramıza :3: Amin inşallah canım sağol :54:

Back
X