askkitabi -Karin germe Almanyada sira bende

Ben eskiden spordan nefret eden birisiydim... ben su son 5 sene spora basladim, ve hem fiziki anlamda yararlandim hemde insanin ruhuna da iyi geliyor... sposuz bir hayat düsünemem artik. BEN bunu diyorsam, artik kimse üsenmemesi gerek...
Ben zaten TV seyrederim spor yaparken, ama Step de iyi, önemli olan spor yapmak, hangisinden zevk aliyorsak artik...

Evet gercekten spor ruha cok iyi geliyor fransizca enforfin diyorlar yani beyine cok iyi geliyor tadini aldigin zaman vazgecilmez oluyormus

kolaylar gelsin aşk kitabı herşeyi bir kerede yaptırmak iyi ama cok ya kasmamak gerek karın ilk 4 gün zor ve diğer bölgeler etkileyebilir seni .
hastaneye bol 2 pijama altı ve bol bir üst götür .
çıkış içinde yine bol bir eşofman
giymesi çıkarmasının kolaylığı açısından öndern düğmeli bişey götürmende fayda var.
mutlaka çorap birkaç yedek çamaşır.
ameliyat sonrası için meyve suyu
ve bogaz pastili.
bogaz pastili benim hayatımı kurtardı.

sigara içiyorsan bırak :)

sormak istediğin bişey olursa yardım ederim

haklisin canim, abartmamak gerek ama toptan olsun, agrilar da toptan atlatirim diye düsünüyorum. yani meme bütüme olmustum gecen sene nerdeyse hic agrim olmadi. Keske o zmanda karin germeye yaptirsaydim!!!! hayirlisi artik..... umarim bu defada hafif atlatirim insallah
Bogaz pastili mi??Mevyve suyu mu??
Sen ne zaman oldun? nerde? resmin var mi??

Simdiden hayirli olsun.. ben 25 yasindayim. Sadece ust kollarimda vibro lipo yapildi yurt disinda. Ocakta randevum var Ercan Karacalar ile. O yuzden deneyimim cok az ama karin germede Jelesec cok iyi bir tecrube kazanmis ve fotograflarini gorebilirsin. Cok iyi izi falan. O kadar abartilacak bir iz degil. Simdiden gecmis olsun!

Slm tinkerbell09 .... kollarin sonucundan memnun musun peki?? Yurtdisinda nerde ve kime yaptirdin?
Ercan beyin sonuclari gercekten güzel, TR de olsaydim onu düsünürdüm yani, ama ben almanyada olacagim. Izi bende cok merak ediyorum yani sonrasi , 6 aydan sonraki zamani yani...

beratti ... Canim Evet biliyorum feci bir durumum yok... Kg verecegim 2 kg gibi daha yani 66 kg olsam iyi sonrasi da ameliyta Lipo haleder . Yapmisken Lipo da olsun yaniii... Cok verince yüzde gidiyor ve insan sönük ve cirkinlesiyor. Beden zayif ama yüz cökmüs !!
Bende 66 kg sonra yüzüm gidiyor fark etim! Ayrica yas ilerliyor, yüze kg lazim
Peki cözüm olarak ne sunabilirsin? Germe yapmasam???

Askkitabi biraz once de soyledigim gibi hic gerek yok o ameliyata girmene . Bir kere sende sarkmis deri fazlaligi yok , deride catlak yok. saglikli bir dietle sporla beraber zaten yuzde cokme olmuyor. Germe yapmadan , daha once de soyledigim gibi alt ve ust karni calistiran egzersizler yapacaksin . Yapiyorum faydasi olmuyor diyorsun, ama bence agirlik verirsen faydasi olacak . Cunku su anda bile gayet iyi gorunuyor karin bolgen.

Biraz once ekledigin resimde , sikayetin daha net cikmis ortaya. Diger resimlerde gayet iyi gorunuyordu. Hayirli olsun kararin ve ameliyatin . Umarim istedigin goruntuye ulasirsin .

Yüzde sarkma ilaki degil ama yüzdende gidiyor demek istedim, oda güzel degil ama...

Biraz once ekledigin resimde , sikayetin daha net cikmis ortaya. Diger resimlerde gayet iyi gorunuyordu. Hayirli olsun kararin ve ameliyatin . Umarim istedigin goruntuye ulasirsin .

Düz durunca sorun yok, ama egilince sorun, oturunca sorun...
Parmakla gösterdigim resmimde, özelikle aslinda ne kadar sert oldugunu göstermek istedim...
Yaa cok kolay bir karar olmadi benim icin, ama yoruldum yaa artik bir an önce olsun bitsin, iz olayi da birsekilde halederim artik...

Eeee senin gibi olmiyacaiz ama yakin diyelim... Sana bayiliyorum, heryerine... dogumdan önceki halime benzetiyorum seni... Ah ahhh...

Merhaba askkitabi oncelikle kararin hayirli olsun , benim bugun 13gunum karin germe v meme diklestirme protezli oldum iykide olmuşum , korkucak hic bisey yok gercekten, ameliyattan 3 saat sonra ayaga kalktim abartilicak hic agrim olmadi, sormak istedigin bisey olursa cevaplarim ,

Evet düz durduğunda sorun yok gayet iyi. Eğilirken anlasılıyor sorun . Kararını vermişsin zaten . Su anki halinle ameliyattan sonra sonuc oldukça guzel olur bence . Izi de sorun etme ,zamanla siliklestir oldukça altta kalacak herhalde . Bol şanslar :) ayrıca teşekkürler benimle ilgili Sözlerin icin:)

Slm canim... Öncelikle gecmis olsun cok taze seninki. Kombine oldun demek, kimde nerde nasil? Ltf anlatirmisin???ee tabikide resimlerin var mi??
Sorularim var tabiki

Ameliyatan önce karin egzersiligi birakilmasi önerildigini okumustum, taki maximum germe olabilmesi icin. Sende öyle mi yaptin??
Ameliyat öncesi özel birseyler yaptin mi?
Neler aldin beraberinde?
Ameliyat sonrasinda önerebileceklerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…