ooo Çok iyi... Demekki önümüzdeki kontrolde doktor banada izin verir artık spora başlamamaDün kontrolüm vardi, doktor göbek deliginden ve Iz kismini cok begendi yani iyi iyilesiyor dedi doktorum.ve en güzeli de sporuma artik basliyabilirim dedi
Bugün 45 dak cardio yaptim yani kostum. Oh beee ne cok özlemisim yaaa! Yarin pilatesime de basliyacagim yaz yaklasti!!!
Yeni resim yüklemeye calisacagim gelecek günlerde...
Cok guzel haber canim cok mutlusundur simdi spora basladin yaDün kontrolüm vardi, doktor göbek deliginden ve Iz kismini cok begendi yani iyi iyilesiyor dedi doktorum.ve en güzeli de sporuma artik basliyabilirim dedi
Bugün 45 dak cardio yaptim yani kostum. Oh beee ne cok özlemisim yaaa! Yarin pilatesime de basliyacagim yaz yaklasti!!!
Yeni resim yüklemeye calisacagim gelecek günlerde...
Arkadasla nihayetinde yeni Fotolar ekliyebildım!!
4 ay oldu! Şişlikler çok olmasada yınede devam edıyor.
Bakin bakalim...
Merhaba çok geçmiş olsun ne güzel 3 ay geçmiş darısı başıma benim 10. Gün daha ....benide izlemeye alırsan sevinirim....merhaba kizlar...
ameliyatimdan tam 3 ay gecti resmi ekledim... kizlar nasil bi bakarmisiniz? karnimda hala biraz sislik ve hissizlik var normalmi bu acaba? bide rengi hala böyle koyu
Ask kitabi rica etsem benide izlemeye alirmisin.bende bu aralar tarih akicam. Merak ediyirum olanlariArkadasla nihayetinde yeni Fotolar ekliyebildım!!
Bakin bakalim...
Gtoprak sanada selam benide izlemeye alirsan sevinirum.bu arada bende cok eski uyelerdenim. Guvenebilirsiniz ))askkitabi beni izlemeye alirmisin?resimlere bakmak istiyorum müsade varsa :) bende bitane kendimden ekledim :)
Ask kitabi rica etsem benide izlemeye alirmisin.bende bu aralar tarih akicam. Merak ediyirum olanlari
@askkitabı Canımmm beni izlemeye alır mısın, fotoğraflarına bakmak istiyorum.
rica etsem beni de izlemeye alabilirmisiniz?Arkadasla nihayetinde yeni Fotolar ekliyebildım!!
Bakin bakalim...
rica etsem beni de izlemeye alabilirmisiniz?
ablam amelityat olucak resim nerden görebilirim
Haklidin canim zaten zayiflayinca ilk yüzü gidiyor insaninFatiFat ... Bak burda Eki Görüntüle 1500438
Parmaklarına bak kadın zayıflamamıs resmen Iskele olmus,
bır derı ve kemık bu olsa gerek!!
Ilk resımdekı freshlıği görüyormusun?? Bu resımlerın arasında 1,5 sene varmıs!!!!!
Kadın dediğin etine biraz dolgun olmalı yahu bu ne... Olmamış bizimle değilsınFatiFat ... Bak burda Eki Görüntüle 1500438
Parmaklarına bak kadın zayıflamamıs resmen Iskele olmus,
bır derı ve kemık bu olsa gerek!!
Ilk resımdekı freshlıği görüyormusun?? Bu resımlerın arasında 1,5 sene varmıs!!!!!