Canım,fiyatı bana soran sensin :) Eşinde kabullendiyse sende okey dediysen sorun yok zatencanım çok teşekkür ederim hassasiyetin için ama fiyata ben takılmıyorum zaten eşim de alışmaya başladı sanırım , az önce kabullenmiş şekilde iyi yaa bu fiyat anca falan deyip duruyodu kendi kendine
haklısın canım ... tam anlamıyla tarihimizi bi alalım ondan sonra rahatlıcam ... bide bana 2 gün yatarsın dedi sizce normal miCanım,fiyatı bana soran sensin :) Eşinde kabullendiyse sende okey dediysen sorun yok zaten
Eee canim bizede yardimci olur zaten herkes burda fiyat veriyor fiyat vermek ayip mi ?Söyleyemem canım,fiyatta bana yardımcı olmuştu çünkü ayıp olur değilmi?
Ayrıca benim karın germe ameliyatımın içinde extrem vir durum var biliyorsun.Göbek fıtıgımıda müdahale edildi.!
askkitabi canim sen kac euro verdin karin germe ve lipoya
Ben karin germe ve Lipoya yani uc bölgeye simit bacak ici ve sirt 7500 €!
iyi akşamlar ben geldimm.....................
bugün ilk kez doktorumla görüştük (ferruh bingül) hemen anlatayım. önce muayene sonra olacakları konuşalım dedi,
muayenemi oldum,ilk bakışta sen çok kilo vermişsin dedi bende ewet dedim meme ölçülerim (olması gereken 18 ila 21 cm imiş) normal göğüslerde ) benim ki biri 36 cm diğeri 37,5 cm muş (yani aşırı sarkmış ) buna göre 2 yol varmış . tabii birini direkt eledik , çünkü o şekilde emziremezmişim , bu durumda da tam olması gereken yerde olmayacakmış,yani bi 3- 4 cm aşşağıda olacakmış,benim ki sınırdan fazla olduğu için riskli oluyomuş. maximum yukarı çekme işlemi mesafesi 15 cm imiş ....
karın germede de gayet güzel sonuçşar elde edebileceğimizi söyledi. bu arada lipo da yapılacakmış ikisi birlikte oldukça iyi sonuçlar verir dedi .
tabii birde fiyat meselesi var karın germe (lipo da dahil) 8000 bin tl meme küçültme dikleştirme 7000 bin tl artı hastane testler herşey dahil anlıcanız .
bu arada göğüs bedeni içinde 85 b dedi doktorum, benimde istediğim oydu
bakalım herşeyin hayırlısı nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz
Doktor hastaya yardımcı olabilir,hastanın özel durumları olabilir v.s.Eee canim bizede yardimci olur zaten herkes burda fiyat veriyor fiyat vermek ayip mi ?
Tsk ederim canim az once ayip kelimesini sen dedin onun icin soyledimDoktor hastaya yardımcı olabilir,hastanın özel durumları olabilir v.s.
Bunu sende yaşadın bilirsin! Ayıp nerden çıktı,ayıp neden olsun ne alakası var..
Çok ısrar ettin söyliyim.. 15 bin ödedim..
Tesekkur ederim balim yani taaa tr ye gitmeye gerek yokmus degilmi londonsibel bile o fiyati verdi
Almanya da bana yakin
haklısın canım ... tam anlamıyla tarihimizi bi alalım ondan sonra rahatlıcam ... bide bana 2 gün yatarsın dedi sizce normal mi
canım çok teşekkür ederim hassasiyetin için ama fiyata ben takılmıyorum zaten eşim de alışmaya başladı sanırım , az önce kabullenmiş şekilde iyi yaa bu fiyat anca falan deyip duruyodu kendi kendine
Ağrı kesicinin ödemi atma etkiside var.Doktorumun asistanı bitir dedi ..Yok pek fazla sismedim inan... Pazar günü aksam son agri kesici aldim, mide bulantisi hep vardi biraktigimdan beri daha iyiyim. Almiyacm yaa, gerek de yok zatenagri magri yok niye alayim ki?! Agri kesiciden mi acaba?? Zaten benim ilac yutma sorunum var, görünce tiksinirim!
Kiz maydanoz ye bol bol suanda elimde maydanoz var cart cart yiyorum :)
Ağrı kesicinin ödemi atma etkiside var.Doktorumun asistanı bitir dedi ..
Maydonoz evet ödem atıyor,doğru diyorsun.Daha fazla yiyim bari
Ağrı kesicinin ödemi atma etkiside var.Doktorumun asistanı bitir dedi ..
Maydonoz evet ödem atıyor,doğru diyorsun.Daha fazla yiyim bari
Aprol Fort kullanıyorum ben.Limon suyu veya limon fazla kullanamıyorum tansiyonumu düşürüyor fenalaşıyorum..Yapmaya ilk üc gün al dedi Dr. Ondan sonra agriya göre kendin karar ver dedi. Ben Ibuprofen 600 aliyordum .Sen?
Ayrica bir Limon SIKIYORUM 1 L suya gün boyu iciyorum ve Ananas da yiyorum!
Beni inanılmaz etkiliyor,hatta bir keresinde hastahaneye kaldırıldım doktorlar şok oldu.Serumlar iğneler...Benimde tansiYon hep düsüktür yani söyle diyeyim benim tansiyon 90/60 normaldir. Hastahanede gecen 80/50 cikti. Hemsire hemen panik yapti, relax dedim bu benim icin normal dedim
Ama limon suyu etkilemiyor beni
ewet canım ankara daTR de mi yasiyorsun sen?