aşkını itiraf ettikten sonra sessizliğe gömüldü. ne yapmalıyım?

bence istemeyen erkek siler görmek istemez.
yani aslında silmemesi hala kıyamadığı anlamını taşır diye düşünüyorum
Ne önemi var ki hayat bir erkeğin sosyal medyadan takip edip etmemesinin altta yatan nedenlerini düşünecek kadar uzun değil ve zaman değerli. Yazmiyorsa mesaj atmıyorsa görüşelim demiyorsa bence kafa yormaya gerek yok..

Hata üstüne hata yapmışsınız. Bir de şu "gerçekten sevse..." saçmalıklarını bir kenara bırakın artık. Sevmek kimsenin oyuncağı olmak, gururunu yok saymak, kuyruk gibi etrafında gezmek, sonsuz tahammül göstermek değildir. Sever ama sevmeye değmediğini anlar bırakır. Sever, sonunun olmadığını anlar bırakır.

üff okurken o kadar bunaldım ki, anksiyetem tavan yaptı. aradaki yorumları okuyamadım fakat 16 yaşında mısınız? nedir bu aşık usandırma çabaları. yazınca cevap vermemeler. kimse sizin psikolojinize göre şekillenmek zorunda değil. siz yanınızda sevgili değil de size istediğiniz zaman destek olacak, sizi hayatının merkezine koyacak, gel deyince gelecek git deyince gidecek, yazınca cevap alamasa bile hep peşinizde koşacak bir köşe yastığı istiyorsunuz. bir de hala "sevseydi yazardı vazgeçmezdi di mi? ama ben gururumdan yazmam" gurur denilen şey tek sizde yok maalesef ki. öyle ben cevap vermeyeyim ama o kapımda yatsın yok yani. dizilerde değiliz.

Simdiye kadar hep o adim atmis siz hep geri cekilmissiniz, ne bekliyorsunuz?

Konuya yorun yapan bütün arkadaşlara katılıyorum. Sorunlarınızı destekle çözdükten sonra hayatınıza birini alın. Çocuğu stres topuna çevirmişsin yazık yahu.

Adamın ağzına s.çmışsın şimdi bal süreyim diyorsun adam çok dayanmış sana. Hala adım atamam falan diyorsun. Adam daha napsın

Amaç ne ? Ben ne istediğini bilmeyen insanın yanında durmak istemezdim iyi bile ilgi gostermis adam . Siz kesinlikle profesyonel yardım alın

Kimse sizin yara bandınız, stres topunuz değil.
Önce kafa ve ruh olarak iyileşin. Ondan sonra o kişiye dönün.

Çok şükür adam sizin gibi birinden kurtulmus

Adamın verilmiş sadakasi varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…