aşkını itiraf ettikten sonra sessizliğe gömüldü. ne yapmalıyım?

burcunuz ne?

Ben kendimi ilgiyi seven sanardım sizi tanıyana kadar. Çocuk deli gibi çabalamış gram sevgi ilgi göstermemişsiniz duvar gibi durmuşsunuz. Bıkınca da bıktı diye suçluyorsunuz onu. Zamanında size yapılanı masum bir insandan hınç alarak kapamaya çalışmışsınız. Adım atılması gerekiyorsa sizin tarafınızdan atılmalı.

Vah vah. Ego oyuncağınızı kaybetmişsiniz. Üzüldük şimdi hep beraber

Bu kadar ego sağlığa zararlı. Böyle yaptığınız sürece kimseyle sağlıklı bir ilişki kuramazsiniz, naçizane düşüncem.

Sosyal medyadan, whatshaptan silmemesine anlam yüklemek saçma. Bazı adamlar silmez çünkü gerek görmez. Silecek kadar önemsemez. Benimde bir flörtüm silmedi hemen durumlarıma bakıyor ama beni istemiyor bunu biliyorum durumuma bakıyor diye umutlanmak manasiz.

İki sene geçti hayatımda başkası var onun hayatını gerçekten bilmiyorum ama silmiyor numaramı. Heçç alakadar etmez vallahi beni

çok ilginç ikizler ne kadar tanıdığım varsa özel ilişkilerinde çok başarılılar. yani erkeklerin dilinden güzel anlıyorlar. hiç depresif değiller ve çok neşeliler. yani sizin anlattığınız profil bana balık ya da yengeçi anımsattı. o yüzden sormak istedim.

bence istemeyen erkek siler görmek istemez.
yani aslında silmemesi hala kıyamadığı anlamını taşır diye düşünüyorum

Gül gibi adama yazık etmişsin. Zaten yeterince uğraşmış, az da sen uğraş. İncilerin dökülecekse sal adamı, daha iyi bir ilişkiyi hakediyor.

Gül gibi adama yazık etmişsin. Zaten yeterince uğraşmış, az da sen uğraş. İncilerin dökülecekse sal adamı, daha iyi bir ilişkiyi hakediyor.
Sence adam kaçmanış mı sal diyorsun hala. En önemli koz olan dokandırmalı lafları da kullanmış o da kar etmemiş
Bir de sorunlu insanın adını toksik bilmem ne koymuşsunuz.

Adamın bir tek yoluna gül dökmediği kalmış, daha ne yapsın. Ben hayatta adım atmam ne demek ya. Adım atmazsan daha çok beklersin, gerçi bence adım da atma, sen bu adamı sevmiyorsun, sadece egona iyi gelmiş, yazık olacak zavallıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…