aşkını itiraf ettikten sonra sessizliğe gömüldü. ne yapmalıyım?

gerçekten neden öyle davrandığımı bilmiyorum o son mesajında benim canım çok yanmıştı. içim soğusun istedim. peki ben arasam dönermi acaba
Aramayın bence ki arasınız bile sizi kabul edeceğini sanmıyorum. Zaten psikolojiniz iyi değil, önce onu bir düzeltin. Yoksa yine aynı şeyler yaşanacak.

Toksik kelimesine kıl olanlar toplulugunun konusmalarina denk gelmis bulundum o gun bu gündur kelimeye kılım simdi soruyorum size mutlu musunuz?
(Konu sahibi kisisel algilama)

Bence zorlama kuzum ins.vs bakma bile ne gerek var ?huzur ic dunyanda onun icin once ailevi sorunlarini cozmeye calis su asamada gercek dostlarinla gorus ,toparlanirsin

o zaten acı çektiğini çok pişman olduğunu söyledi ses kaydında. hiçbir şey yazmadım hiçbişey demedim ona. şimdi düşünüyorum acaba hayatında biri varmı diye... paylaşımlarında mutsuz gözükmüyor.

Birde füze atsaymışsınız...
Adamın duygularını resmen sömürmüşsünüz..
Ayıp gerçekten! salın gitsin milletin duygularını kendinize yara bandı olarak kullanmayın..

Zira sevmiyorsunuz sadece biri peşinizden koşsun istiyorsunuz..

merak ediyorum instaya bakıyorum napayım
geçen gün hikaye paylaştım, benden yarım saat sonra oda hikaye paylaştı ve benimkine bakmadı. aradan 10 saat falan geçti inat ettim o bakmadan ben de onunkine bakmadım. gece saat 11 gibi o benimkine bakınca baktım bende onun hikayesine. ardından kedim hastaydı onunla alakalı story paylaştım gördü baktı ama geçmiş olsun vs yazmadı

Onun yaptığı normal sizin düşünceleriniz ve yaptıklarınız anormal..
şöyle ama ben ona çok kırıldım çünkü bana rest çekip umudum bitti dedikten sonra paylaştıklarına baktım keyfi gayet yerindeydi. bunu onada söyledim. aklı sonradan dank etti 1 hafta sonra yazdı mesela o dönem. kaybetme korkun oluştu o yüzden döndün dedim. hayır, hislerim var dedi.

Hayatta adım atamam diyorsanız bu çocuğu unutun o zaman. Adam elinden geleni yapmış zaten daha napsın. Naz niyaz yapıp haksız olduğunuz halde suçlamışsınız o yinede gelmiş hep. Ahh ahh biz var ya bizi umursamazların peşinde kuyruk oluyoruz aşk acısı çekiyoruz gerekirse kendimizi küçük düşürüyoruz. Ama biri bizim üstümüze düşünce de kendimizi geri çekiyoruz. O kişinin de tahammülü bir yere kadardır. Doğru bi insan olduğunu düşünüyorsanız siz adım atın Çünkü artık gerçekten sıra sizde...

Allah aşkına madem duygularınız var niye naza çekiyorsunuz kendinizi ?
Fazla naz aşık usandırır üzerine de zaten birsürü saçmalık yapmışsınız.
İlişki sürdürebilecek olgunlukta değilsiniz malesef.

Bakma unutamazsin zorla kendini bakmayinca inan unutuyor insan zaten sorunlarn varmis onlara odaklan dert ustune dert olmasin

Adam o kadar çabalamış cevap vermemissiniz. Buna ragmen ısrara devam etseydi hiç hoş olmazdı takıntılı gibi.

Siz resmen biten ilişkinizin acısını çocuktan çıkartmışsınız.
Siz kendinize yara bandı arıyorsunuz.
Öncekini unutmak için çocuğu kullanıyorsunuz. Yapmayın.
Ah var, hak var. Acısı çok kötü çıkar pişman olursunuz.
Kendi psikolojinizi düzeltmeden kimseyle ilişki yaşamayın, vebal almayın.

Sürekli ilgi isteyen ben tepeyim o gelsin modundasınız. Adam zaten yanınızdayım demiş siz yoksaymışınız bence müstehak size dönmesin

Çok ayıp etmiş. Daha çoook kapınıza gelip yalvarması lazımdı. Ne demek 10 kere kovulduğun yere gitmemek? İcabında 100 kere kovulacak yine gidecek çünkü kızımızın paşa gönlü böyle istiyor. Psikolojiniz bozuksa önce tedavi olun. Annelerin emek emek büyüttüğü çocuklar böyle böyle heba oluyor. Kız erkek farketmez. Hiç bir anne çocuğunun böyle bir şey yaşamasını istemez. Şimdi bunu yapan bir erkek olsaydı ne diyecektik? Hepsi sizin için de geçerli . Düşün o çocuğun yakasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…