Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurban olurum kocama ben
çok ama çookk seviyorum.. yıllardır beraberiz arada esereklensekte çok seviyorum![]()
Allah mutluluklarınızı bozmasın kızlar![]()
Çok güzel konu
Benim henüz kocam yok ama olunca mutlaka yazıcam![]()
Allah mutluluklarınızı bozmasın kızlar![]()
Çok güzel konu
Benim henüz kocam yok ama olunca mutlaka yazıcam![]()
aminnn darısı başına inşallahh en kısa zamanda
biz 7 yıldır beraberiz son 2 yılı evlilik
şimdi bide aşkımızın meyvesini bekliyoruzz oohh 7 ay sonra ortaya yatırıp yicezz![]()
kocasina deliler gibi asik birde ben varim kizlarr
kaynanam kocami benim icin dogurmus yaa, allah kaynanama uzun omurler versin, walla kocami dunyaya getirdigi icin ona bin kere tsk etsemde azdir...
allah herkesi sevdigine kavusturur ins![]()
O Benim Dunyam!!!!!!![]()
Seni anan bnm için doğurmuş cnmmm hamurun bnm için doğurmuş mu diosun yaniii![]()
aminnn darısı başına inşallahh en kısa zamanda
biz 7 yıldır beraberiz son 2 yılı evlilik
şimdi bide aşkımızın meyvesini bekliyoruzz oohh 7 ay sonra ortaya yatırıp yicezz![]()
Sevdiceğin de yok mu cnmmm![]()
hehe aynen kizzzbenim birisik esim
![]()
7yıldır çıktığım ve bi türlü evlilik kararı veremediğim birisi vardı geçen hafta ayrıldımmmEvlenmek istemedim çünkü aşık değilimm
![]()
aşık deildin 7 yıldır nasıl dewam ettirdin,herhalde alışkanlığa döndüiİnş. pişman olmadğn bi kararı vermişsindr.Maşallah canım inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza![]()
7yıldır çıktığım ve bi türlü evlilik kararı veremediğim birisi vardı geçen hafta ayrıldımmmEvlenmek istemedim çünkü aşık değilimm
![]()
Bizde 5 senedir çıkıoruz cnmmm ve bu yaz evlenioruz![]()
Evlimisinnn cnm sen ben bekar zannediodum nedense![]()
Bizde 5 senedir çıkıoruz cnmmm ve bu yaz evlenioruz![]()