• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımı, kocamı çok seviyorum diyen aşkböcüklerinin clubü

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
Aşkımı kocamı çok seviyorum diyen AŞKBÖCÜKLERİ'NİN clubü :69::69:

Haydi kızlar burda hem sohbet edelim :114: Hemde aşkımız hayıkıralımmm :103::124::123::132:

kurban olurum kocama ben:16:
çok ama çookk seviyorum.. yıllardır beraberiz arada esereklensekte çok seviyorum:16::16:

Allah mutluluklarınızı bozmasın kızlar :16:
Çok güzel konu:46:
Benim henüz kocam yok ama olunca mutlaka yazıcam:16::16::16:

kurban olurum kocama ben:16:
çok ama çookk seviyorum.. yıllardır beraberiz arada esereklensekte çok seviyorum:16::16:

Bende aşkıma bitaneme ölürümmm yaaa arada eseneklenme herkeste oluooo cnmm yaaa aşkın tuzu biberiii mi desek aacabaa :9::9:

Allah mutluluklarınızı bozmasın kızlar :16:
Çok güzel konu:46:
Benim henüz kocam yok ama olunca mutlaka yazıcam:16::16::16:

aminnn darısı başına inşallahh en kısa zamanda :54:

biz 7 yıldır beraberiz son 2 yılı evlilik:16:
şimdi bide aşkımızın meyvesini bekliyoruzz oohh 7 ay sonra ortaya yatırıp yicezz :9::9:

kocasina deliler gibi asik birde ben varim kizlarr:16::16::16::16:

kaynanam kocami benim icin dogurmus yaa, allah kaynanama uzun omurler versin, walla kocami dunyaya getirdigi icin ona bin kere tsk etsemde azdir...

allah herkesi sevdigine kavusturur ins:16::16:

O Benim Dunyam!!!!!!:16::16::16:

şimdi bide aşkımızın meyvesini bekliyoruzz oohh 7 ay sonra ortaya yatırıp yicezz :9::9:

ayy cok sevindim canim yaaa darisi bizimde basimiza tabi bi kac sene sonra ins:34::34:

kocasina deliler gibi asik birde ben varim kizlarr:16::16::16::16:

kaynanam kocami benim icin dogurmus yaa, allah kaynanama uzun omurler versin, walla kocami dunyaya getirdigi icin ona bin kere tsk etsemde azdir...

allah herkesi sevdigine kavusturur ins:16::16:

O Benim Dunyam!!!!!!:16::16::16:

Seni anan bnm için doğurmuş cnmmm hamurun bnm için doğurmuş mu diosun yaniii :9::9:

Maşallah canım inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza:34:

Sevdiceğin de yok mu cnmmm :16::16:

7yıldır çıktığım ve bi türlü evlilik kararı veremediğim birisi vardı geçen hafta ayrıldımmm:50: Evlenmek istemedim çünkü aşık değilimm:50:

Maşallah canım inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza:34:

7yıldır çıktığım ve bi türlü evlilik kararı veremediğim birisi vardı geçen hafta ayrıldımmm:50: Evlenmek istemedim çünkü aşık değilimm:50:
aşık deildin 7 yıldır nasıl dewam ettirdin,herhalde alışkanlığa döndüiİnş. pişman olmadğn bi kararı vermişsindr.

:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
bende kocama deliler gibi asigim:17:
onsuz nefes alamiyorum birbirimize cok bagliyiz:16:

Back