Aşkıma doğum günü hediyesi

arkadaşlar bende resimli bir hediye düşünüyorum ama masa saatine basılsın istiyorum.henüz masa saatine basan bir yer görmedim.istanbulda yaşıyorum.avrupa yakasında masa saatine resim basan bir yer varsa söylermisiniz

her kızın derdi aynı bee a.s.
ben arada kendi uğraşım bişiLer aLıp hazırLayıp hediye ediyorum zaten ufak tefekte oLsa..
meseLa geçenLerde ufak bi sandık aLdım tahtakaLeden,içine de küçük kağıtLara notLar yazdım,paketLedim ve takdim ettim :asigim:
geçen 14 şubatta,büyük bi fanus aLmıştım ama afiLLi şekiLLi bişii,fanusun dibine satın aLdığım kurumuş yaprakLardan koymuştum rengarenkk,üzerine kırmızı kağıtLara yazdığım 70küsür kağıdı attım,üzerine bida yaprak faLan,sonra kırmızı ambaLajda kalpLi çikoLataLardan aLdım ve onLarıda ekLedim.. sonra paket yaptım vee hazııırrr :asigim:
kendi zamanımı ve eL emeğimi içerdiği için ben de şahsen daha gururLuydum sositososito

ay süper fikir bir hafta sonra eşimin d günün hiç sevmesem de balık alayım birde sevdiği pastayı yapim ohh hem hesaplı hemde hoş bir hediye olucak saol cnm a.s.

benimde 5 senelik bir birlikteliğim var ve aldığım hediyeleri söyleyim belki ilginiz çeken olur.fotoğrafçıların yaptığı sihirli kupa yaptırdım ikimizin en çok beğendiği foto yu koydurdum yazı yazdırdım sıcak birşeyler koyduğumuzda bardakta yavaş yavaş foto ve yazı çıkıyor çok beğenmişti şaşırmıştı :):lepi:

eylülde de sözlümün doğum günü var ben şöyle bişey yapmayı düşünüyorum sizde biraz uğraşmak isterseniz yapabilirsiniz mağazalarda ahşaptan sandıklar satılıyor onlardan alıcam ve üzerine kağıtları buruşturup yapıştırcam gri sprey boyayla boyuycam üstünü sonra üzerine ikimizin fotosunu yapıştırcam içinede kapak kısmına fotolarımızı yapıştırıp kenarlarını yapışkanlı simlerle süsliycem iç kısmınada şu kokulu gül yapraklarından koycam iki tane küçük mum koycam ve küçük küçük kalpler yapıp seni seviyorum yapıcam bi arkadaşta görmüştüm müthiş bişey oluyor hem emek vermiş oluyorsunuz :)

bunların satışını yapan internet siteleri var ordan bakabilirsin google'a yazarsan bulursun canım :)

Son düzenleme:
canım kendine ait bi t-shirtü yada başka bir eşyanı ona verebilirsin hem hatıra olarak kalır hemde heran senin kokunu duyar :) ben mp3 almayı planlıyorum ve bide kutu yapıcam onunla mesajlaşırken bana attığı mesajlardan bazılarını bi kağıda yazdım altlarınada mesajların göderilme saatlerini yazdım onlarıda kutuya koyucam ve bana ait bi t-shirt koyucm kutuya. sende bi düşün istersen.

ben aşkımın doğum gününde ona bi çift kanarya aldım. bi arkadaşım özel kafes yapıyordu ona kafes yaptırdım kafesn sağında solunda isimlerimiz yazıyor kanaryalarda sarı ve mavi sevdiği renkler benim aşkımın doğumgünü 1 nisandı gece çalıştığı için 31 mart akşamı arkadaşından limana yolladım masasının üstüne bıraktı saat 12 de masasında olan sevgilim aradan 2dk geçince aradı teşekkür etmek için acayip hoşuna gitmiş gerçi tüm gece çalışamamış kuşlarını izlemekten ama olsunhihoyyyt

Reklam içerikli konu veya mesaj

bence her zaman mutlu olduktan sonra kullanabileceği bir hediye

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…