- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
Benim adım adım hatmece hangi yarışmaya katılırken şaka yaptımda buna katılırken şaka yapayımSen ciddi misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adım adım hatmece hangi yarışmaya katılırken şaka yaptımda buna katılırken şaka yapayımSen ciddi misin
İyi de bu yarışma değil ki.Benim adım adım hatmece hangi yarışmaya katılırken şaka yaptımda buna katılırken şaka yapayım
Sen gerçek olamazsın benceBenim adım adım hatmece hangi yarışmaya katılırken şaka yaptımda buna katılırken şaka yapayım
Ablacım ben Balıkesirliyim hiç karşılaşmadım böyle bir uygulamaylaBazı yerlerde uygulanıyor, mesela Balıkesir'deki fırınlarda vardı askıda ekmek uygulaması.
Düşünenlerden de, bu projeyi bizlere duyurandan da Allah razı olsun.
Ben Balıkesir merkezde denk geldim, orada yaşayan bir tanıdık var onu ziyarete gitmiştim seneler evvel, birlikte fırına girdik askıda ekmek yazıyordu, hatta ilk defa askıda ekmeği orada gördüm, İstanbul'da yaşadığım semtte hiç denk gelmemiştim çünkü.Ablacım ben Balıkesirliyim hiç karşılaşmadım böyle bir uygulamayla
Ama keşke olsaa artık herkes kendini düşünüyor
Ben bu uygulamayı lokantalarda da yapanlar var diye duymuştum karnı aç olan insanlar için