- 11 Mart 2014
- 1
- 0
- 16
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendensin :)cok güzel bir uygulama olmakla beraber kime güveneceğimizi şaşırdığımız şu günlerde ekmekleri alıp sokakların muhtelif yerlerine bırakmak (asmak) daha mantıklı geliyor bana. Örneğin ben, geri dönüşüm için ayrı poşette biriktirdiğim karton,ambalaj gibi bilumum atıkları, kartoncuların alması için çöp konteynırının yanına bırakırken arada sırada yiyecek de asıyorum. Bizim çöp konteynırlarımızın yanında demir askı var. Olmasa bile tutacaklara bağlanabilir. Ayrıca sokak hayvanları için de mama bırakıyorum yine muhtelif yerlere.
Canım çok zaman geçmiş üzerinden ama ben de taşdelende oturuyorum yeni taşındım. burada nerede var uygulama yerini tarif edebilir misin? belki bizim de birilerine yardımımız dokunur. Bu arada taşdelende oturuyorsan bir kahveye beklerim :)İstanbul çekmekoy taşdelen mahallesinde bi fırında vardı ilk kez orada şahit olmuştum ve çok güzel bir uygulama kesinlikle
Merhaba 3 yil once ankaraya taşındık eğer devam etseydim kesin gelirdim kahveye teşekkür ederim.Canım çok zaman geçmiş üzerinden ama ben de taşdelende oturuyorum yeni taşındım. burada nerede var uygulama yerini tarif edebilir misin? belki bizim de birilerine yardımımız dokunur. Bu arada taşdelende oturuyorsan bir kahveye beklerim :)