- 3 Aralık 2007
- 2.638
- 1
- 40
çok naziksin canım teşekkür ederim.yine güzel bir hikaye yine basrolde harika bir anne ...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin a.s.
sağol dünürüm:) inşallah!ayy canımm yaa benide ağlattınnn( neyseki Rabbim seninde yüzünü güldürdü eşin ve yakışıklı oğluşunla ömür boyu mutluluklar dilerim bitanem ...
canım yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım :gitme: ne mutlu sana ne mutlu bu duyguyu yaşayan herkesemafoldumbeninşallah bir ömür boyu da sağlıkla sıhhatle beraber olursunuz bebeğinle canım
RABBİMMMMM! ben de birgün burdaki arkadaşlarımla bu mutlulugumu paylaşabilecekmiyim? Hamiş olup ben de kendi meleğimi kollarıma alabilicekmiyim mafoldumben SoNra da gelip o heyecanlı o duygulu o tarifsiz duygularla dolu dogum hıkayelerınden bırı benım olucak ve burda ben de paylaşabilecekmiyim:sinifsinif:
inşallah canım,en içten dileklerimle! zaten inan ameliyat masasına yattığımda KK'daki tanıdığım tanımadığım bütün arkadaşlarım için de dua ettim.Allah'ım kabul eder inşallah!:Saruboceq: