- Konu Sahibi CennetKokulum
Arkadaşlar ben aşk-ı memnu dizisinin makyözünün röportajını okumuştum Bihter makyajı için MAC in Powerpoint göz kalemi kullanılıyormuş. Bende MAC'in bir başka bir göz kalemi var (smolder diye geçiyor, biraz pahalı ama çok güzel bir kalem,oldukça koyu siyah bir renke sahip) önce göze açık renkte baz ve far uyguluyorum sonra göz kapağını ve waterline dedikleri gözün içi kısmını kalemle bir güzel boyuyorum, sonra da ince bir far aplikatörü ile kalemi yayıyorum aynen Bihter makyajı oluyor...
Birde son zamanlarda dikkat edin lacivertimsi bir kalem kullanılıyor bununda MAC'in blooz adlı kalemi olduğunu düşünüyorum (yeşil/ela gözlü arkadaşlara tavsiye ederim, süper ötesi duruyor)
Kızlar biraz MAC reklamı gibi oldu kusura bakmayın ama bu markayı gerçekten başarılı bulduğum için ve röportajdan böyle okuduğum için paylaşmak istedim...:hulya:
Birde son zamanlarda dikkat edin lacivertimsi bir kalem kullanılıyor bununda MAC'in blooz adlı kalemi olduğunu düşünüyorum (yeşil/ela gözlü arkadaşlara tavsiye ederim, süper ötesi duruyor)
Kızlar biraz MAC reklamı gibi oldu kusura bakmayın ama bu markayı gerçekten başarılı bulduğum için ve röportajdan böyle okuduğum için paylaşmak istedim...:hulya: